Soho, sa Spurs ju, sul peaks minuga olema ju hoopisSoho kirjutas:krt mul esimene round StenT-ga ... teda pole
NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Re: NBA Live 10 ja NBA 2K10
on jah vaatasin valestikasutaja123 kirjutas:Soho, sa Spurs ju, sul peaks minuga olema ju hoopisSoho kirjutas:krt mul esimene round StenT-ga ... teda pole
magic ja cats mäng käib praegu.. suht cheeserid kõik punktid 3seki alast pmst ....
http://community.2ksports.com/community ... g=18766131" onclick="window.open(this.href);return false;
jup.. pole mõtet Reset ka panna kuna mäng oli suht läbi juba ja otsustatudnub4you kirjutas:Tra DC viskas , sain ikkagi pähe Aint 1 võiduni käis eks?
Mhm , aga miks aint 1 võiduni? oleks võind 2 v 3-ni Suht väike lagg oli ka sees
jah mine options/video settings ja tee benchmark ära sellepärast ongi see lag.. ja sellepärast ma ka panin Quit..... pole mõnus 15 fpsiga lagida sealnub4you kirjutas:Mhm , aga miks aint 1 võiduni? oleks võind 2 v 3-ni Suht väike lagg oli ka sees
mul on endal 46 fps
Keegi mängida ei viitsi, tahaks proovida kas liigub normaalselt?
vb tegid valesti ... seal peab mingi 2 minti passima kuni tuleb kiri finished... enne ei tohi ühtegi nuppu näppidanub4you kirjutas:Tegin Benchmarki ..
ja soovitan sul settingud maha võtta ka võimalikult palju .. oleneb arvutist ka muidu ... aga kindlasti tuelb player details medium... panna kuna high teeb ikka hullu lagi sisse
Viimati muutis Soho, 03 Apr 2010, 01:23, muudetud 1 kord kokku.
aga proovime
Kristo kirjutas:aga proovime
krt Ma arvasin , et Hall of Fame raskus.. ikka rakem on , aga visked läksid ikka suht kõik sisse