Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Egert »

Nüüd on number kolme peal jälle tühjus. Eesti liigas saab ainult väiksemate tagameestega ka hakkama, aga paremates liigades hakatakse meid lüpsma selle positsiooni pealt. Kui Kajupank ei ole meeletut arengut suvel teinud, on olukord päris halb. Arbeti üle muidugi hea meel, et päris hea klubiga lepingu sai :)
Viimati muutis Egert, 26 Sept 2013, 21:08, muudetud 2 korda kokku.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Varraku sõnad uues Postimehe artiklis
http://sport.postimees.ee/2088056/varra ... ri-ei-tule" onclick="window.open(this.href);return false;
«Selge on see, et seitset leegionäri meile ei tule. Samas on mõned meie mängijad rendile antud, ent seda on tehtud selleks, et nad saaksid seal areneda. Peame oma vahendid ja vajadused rahulikult üle vaatama ja siis otsustame. Aktiivselt hakkame sellega tegelema järgmisel nädalal,»
Sügavalt kahtlen et Raadik oleks vastus Arbeti lahkumisele, mitte et ta nr3 mängida ei saaks, aga see pole tema tugevus.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Eestist on ainult kaks varianti minu silmis: Pilk ja Saks.
Pilgu talendist olen ma alati lugu pidanud, aga kahtlen kas ta suhtumine Kalevisse sobiks. Saks oleks tüübilt üsna vajalik, selline 3/4 kes võib vabalt mõlemat positsiooni mängida ja need just 2 positsiooni mis meil hetkel selgelt kõige hõredamad, aga tema puhul on tase kaheldavam kui Pilgul.
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Kui Eestist üldse nr 3 kohal võiks keegi hakkama saada (kuigi ta ei ole puhas nr 3) on Kurbas aga teda kindlasti ei saada, tal kindel leping. Muidu variante ma ei oskaks kaaluda ka. Pilk ikka päris see mees pole, Saksast rääkimata. Nemad ei ole Kajupangast oluline samm edasi.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Nüüd tundub Dorbeku otsus Rocki minna veel valusamana, kuna oli ta siiski päris mitu hooaega meil põhimees just number kolme peal...
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Kui nüüd hakkame tihti mängima 3 väiksega siis tundub,et ka 2 pikaga(Bamba,Elegar)
nojah
Kasutaja

nagu Salumetsa Kalev, suur osa ajast kolme tagamängijaga ja kahe tsentriga :) (a la Sokk, Kuusmaa, Pehka, Metstak, Babenko)
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Sokk-Veideman-Abbott-Elegar-Bamba

pingilt võtta uus must, Skele ja Kajupank ja siis korvi alla Moldevanu ja Kitsing
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Karl kirjutas:Sokk-Veideman-Abbott-Elegar-Bamba

pingilt võtta uus must, Skele ja Kajupank ja siis korvi alla Moldevanu ja Kitsing
Kooseisu ju küll :D ja ma tean,et me ei saa vtb-d ja eurocupi võita sellise rosteriga
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

See auk jääb nüüd ikka kuradi suur, kui aus olla... Selle uudise valguses olen ma EuroCupi ning VTB hooaegade suhtes kohe kõvasti pessimistlikum.

Saksa ega veel vähem Pilku ei taha kohe kindlasti Kalevi särgis näha. Loodetavasti tuuakse T. Raadik tagasi (kuna G. Dorbek ning Kurbas välistatud) ning eks Veideman/Abbot/Škele peavad iga välisliiga mäng kaitses kuradi kõvaks ennast ajama ning mitme mehe eest lauas võitlema. Selle arvelt siis kindlasti tuleks neile kolmele KML arvelt puhkust anda ning T. Raadik saaks KMLis rasket koormust kanda ja välisliigades ka oma 5-10 minutit ehk kätte.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Kui järgmisse nädalasse vaadata, siis juba VTB avamängus tuleb tegemist teha ~2m väikeste äärtega.

Eks paistab mida Varrak ja Sibul otsustavad.
nojah
Kasutaja

njah, eks ta ole raske muidugi. ma poleks uskunudki, et võin veidi pettunud olla, kui Arbet eelistab välisklubi Cramole aga... Arbeti enda üle muidugi hea meel. Lihtsalt ta on see hooaeg täpselt see kild mosaiigist... ja üldpilt oleks lootustandvam kui nii mõnelgi viimasel hooajal. Ah screw see max 6 välismängija poliitika ja edu Arbetile Kreekas!
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Teisalt annab see rohkem mänguaega Škelele ja Veidemannile, kellele oleks pidanud mingi hetk võib-olla vägisi piisavaid mänguminuteid otsima. Selge on see, et kumbki neist pole nr3, aga võime toime tulla isegi, kui Kajupank on jätkuvalt veel Kajupank. Sokk,Gibson,Škele,Abbott,Veidemann,Vlad,Eleger,Fall. Suuri mänge mängitakse niikuinii 8-9 mehega maximum.
nojah
Kasutaja

VTB-s ja Eurocupil on ikka väga vähe meeskondi, kes 8-9 mehega mängivad. See, et Eesti meeskonnad (eelkõige koondise formaadis) nii on harjunud mängima näitab, et pole lihtsalt piisavalt võrdselt häid mehi olnud. Euroopa tippmeeskonnad mängivad kõik 10-11 mehega iga mäng. Ja kui selle hooaja koormust arvestada (2 liigat, mille mõlema keskmine tase on ikka natukene üle pea), siis iga vigastus või muu mängupaus selles rotatsioonis... Ei keeruline on tõesti...
Kasutaja avatar
randomjoe
Kasutaja

Postitus Postitas randomjoe »

See on selge et Rock ühtegi meest ära ei anna. Variandid oleks vaid krabada kedagi Pärnust või Raplast ja parim valik oleks universiaadi-Toomas. Ainus mees kes konkurentsi kannatab ja imho anyway parem kui Kitsing või Kaljupank. Iseasi kuidas see vahetamine nüüd juriidilselt välja näeks - kas pärnul on asjas oma sõnaõigus või....
Vasta