http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=66844925" onclick="window.open(this.href);return false;
Varraku Delfi jutu p6hjal tundub, et on siiski ka selline v6imalus olemas, et keegi eestlane kellel juba on leping olemas j6uab otsapidi Cramosse, ning tehing toimub kolme klubi vahel. Muidugi ta isegi ytles, et see on k6ik senini olnud ainult jutu tasemel, aga sellegipoolest oleks huvitav m6elda selle yle, et kes see mees siis olla v6iks?
Oletame, et Kalev tahab endale kedagi, kes oleks suuteline nr. 3 positsioonil m2ngima, ning kes suudaks meeskonnale ikkagi midagi juurde ka anda... kes see olla v6iks?
Kurbas? Doronin? Keerles? Eichfuss? Keedus? Edasi muutuvad nimed juba v2ga v2heusutavaks...
Nyyd vaevalt et Doronin Tartust 2ra tuleb, seega tema j2tame k6rvale. Eichfuss ei annaks minu meelest v6rreldes Kajupangaga midagi m2rkimisv22rselt juurde... samas trenni tooks konkurentsi juurde, ja kui keegi (nt Kaju ise) vigastada saaks, siis v6iks ta kyll umbes sama rolli t2ita. Kurbas... on rynnakul Kajupangast parem, aga kaitses? No ma ei tea, aga samas... miks ka mitte. Ta on ju sellegipoolest suhteliselt noor ja suhteliselt andekas. Keedus oleks huvitav variant... fyysiliste v6imete poolest on ta puhas nr 3, ning ega tal on seda annet ka... j2llegi taseme poolest Kajupanga, Kurbase ja Eichfussiga suht samasse auku.
Noortest kuttidest eristub selgelt Keerles, kes on ju Kalevis aastaid m2nginud, ja sugugi mitte kehvasti. Olgu, viimane hooaeg oli ta t2ielikus augus, aga seni hooaja alguse p6hjal ytleks ma, et ta on seal Rakveres uuesti ree peale saanud. Ma arvan et Kalev v6taks ta kyll praegu tagasi, kui nad saaks, aga ma j2llegi ei tea, kas S6ber tahab teda anda... kuna Rakverel endal on ka see hooaeg p2ris arvestatav sats ja p2ris t6sised eesm2rgid, ning Keerles on neile v2ga vajalik m2ngija. Ning pealegi, ei ta kas Keerles ise tahaks tulla? Rakveres on talle sisuliselt garanteeritud BBL'i hooaeg + KML 25-30 minutit m2ngus, ning mingi arv (vist 6?) EuroChallenge'i m2ngu ka. Cramos peaks ta Kajupangaga minutite p2rast v6itlema hakkama, ning noh... kui eelmine hooaeg juba l2ks untsu, siis ega ta niisama seda keskkonnavahetust ei tahtnud.
L6ppkokkuv6ttes arvan ma, et on t2iesti v6imalik, et keegi loetelust Eichfuss, Kurbas ja Keedus Kalevisse j6uab. Vb Keedus oleks k6ige loogilisem variant nendest... nii et TTY saab asemele kellegi, kes on laenule antud, ning Rapla v6i P2rnu saavad oma raha tagasi. Ma arvan et tema annaks praegusele meeskonnale rohkem juurde, kui M. Dorbek v6i T. Raadik...