Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Ei tea, kas asi minus, aga see aasta on juba alguses nii huvitavad playoff paarid.
Eelmise aasta westi finaal mavs-thunder
Hooaega hästi alustanud sixers ja bulls
ning kirss tordi peal heat ja knicks.
Eriti hea on veel, et tänased mängud nii vara ka hakkavad..
Saab põnev õhtu olema. Endale ka uskumatu, aga ma ootan rohkem Knicksi ja Heati mängu, kus saab kindlasti väga ilusat korvpalli näha.
Eelmise aasta westi finaal mavs-thunder
Hooaega hästi alustanud sixers ja bulls
ning kirss tordi peal heat ja knicks.
Eriti hea on veel, et tänased mängud nii vara ka hakkavad..
Saab põnev õhtu olema. Endale ka uskumatu, aga ma ootan rohkem Knicksi ja Heati mängu, kus saab kindlasti väga ilusat korvpalli näha.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
kuidas sealt pildikvaliteet ja kiirus on? sarnane kui FibaTV-l?Egert kirjutas:http://www.nba.tv/nbatv/subscribe?utm_s ... aign=nbatv" onclick="window.open(this.href);return false;huh im kito kirjutas:selge, eks ma katsun ülesse otsida :/.
Valid sealt viimase paketi ning valid omale mängud välja mida soovid Üks mäng 2.99USD.
Bulls fännidele võib ainult kaasa tunda kui Rose nüüd taas rivist välja langes.
Kohtunikud ülehindavad iga Heati vastu viga. Tundub Heati mehi ei tohi üldse puudutada.
Ära hakka pihta... kibestunud vihkaja.Sten kirjutas:Kohtunikud ülehindavad iga Heati vastu viga. Tundub Heati mehi ei tohi riivata ka.
Väga kole mäng.. ja mingi 30 vabakat pooalaja kohta on ikka veits väga mööda..
Heat mängib suht sitasti tegelt , vabaktega on nad edu saanud,,
Nii mängu lõpuks polegi knicksil kedagi mängu panna kõik vigadega väljas
Heat mängib suht sitasti tegelt , vabaktega on nad edu saanud,,
Nii mängu lõpuks polegi knicksil kedagi mängu panna kõik vigadega väljas
Viimati muutis Soho, 28 Apr 2012, 23:46, muudetud 1 kord kokku.
- Bosh For The Win
- Kasutaja
Aitäh Melo ja chandler
Ei taha vaadata sellist asja.
Ma ei vihka Heati. Lootsin korraliku mängu aga kohtunikud võtavad kogu lõbu ära mängijatelt. Iga puudutus või jõuline kate viga. Väga kole mäng on.Egert kirjutas:Ära hakka pihta... kibestunud vihkaja.Sten kirjutas:Kohtunikud ülehindavad iga Heati vastu viga. Tundub Heati mehi ei tohi riivata ka.
Kohtunikud veits panevad jah mööda nende vigadega, aga see pole põhjus, miks Knicks nii kokku jooksis. Õudne teine veerandaeg.
Mis lõbu nad ära võtavad? 'Melo laob kõik mööda, Stoudemire teeb lolle ründevigu ning tagant keegi sisse ei viska. Siis ongi Knicks selline.Sten kirjutas:Ma ei vihka Heati. Lootsin korraliku mängu aga kohtunikud võtavad kogu lõbu ära mängijatelt. Iga puudutus või jõuline kate viga. Väga kole mäng on.Egert kirjutas:Ära hakka pihta... kibestunud vihkaja.Sten kirjutas:Kohtunikud ülehindavad iga Heati vastu viga. Tundub Heati mehi ei tohi riivata ka.
@KBergCBS
What LeBron is doing to the Knicks right now is more flagrant than anything the Knicks have done, that's for sure.
Lol. Egert, ära lihtsalt ütle midagi rohkem.
Täiesti mõttetu mäng. Ma ootasin Knicksilt rohkem vastupanu. Pacers ja Orlando tuleb ka kindlasti päris igav.
Loodan siis, et dallase ja city mängus näeb ikka põnevamat mängu.
Natuke huumorit ka
Loodan siis, et dallase ja city mängus näeb ikka põnevamat mängu.
Natuke huumorit ka
Rose hooaja lõpuni väljas.
Ja arvatavasti ka järgmise hooaja alguses.Egert kirjutas:Rose hooaja lõpuni väljas.
Palju õnne Stern ja Co. Et ikka rohkem raha ja pappi saada, siis selletõttu on end hooaja vältel enamus mängijaid lihtsalt rikkunud mille tulemusena on nüüd mitmedki suured staarid vigastatud või poolvigased ja siis pressivad viimase piiri peal.
Tõesti noh