Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

mavs kirjutas:Ja arvatavasti ka järgmise hooaja alguses.
Palju õnne Stern ja Co. Et ikka rohkem raha ja pappi saada, siis selletõttu on end hooaja vältel enamus mängijaid lihtsalt rikkunud mille tulemusena on nüüd mitmedki suured staarid vigastatud või poolvigased ja siis pressivad viimase piiri peal.
Tõesti noh :smash:
Ma olen ka üsna kindel, et ta ei ole viimane superstaar, kes siin konkurentsist langeb või suurema vigastuse saab. Indiana oli ka ikka täna väga mannetu. Seega Heatil tundub küll üsna kena teekond finaali tulevat.
Pilt
Siimu
Kasutaja

Postitus Postitas Siimu »

Minu arust on selles vigastuses suurem süü ikka treeneril, et ta laseb Rosel sees olla, kui mäng on tehtud. Oleks pidanud juba mingi 4-5min ennem lõppu andma Rosele puhkust.
BC KALEV/CRAMO
Kasutaja avatar
MrKilp
Kasutaja

Postitus Postitas MrKilp »

Siimu kirjutas:Minu arust on selles vigastuses suurem süü ikka treeneril, et ta laseb Rosel sees olla, kui mäng on tehtud. Oleks pidanud juba mingi 4-5min ennem lõppu andma Rosele puhkust.
Minuarust ka. Sorry kui loll olen aga mulle väga kohale ei jõua kuidas see Sterni süü saab olla :D Aga ma ei ütleks veel ,et Bullsil hooaeg läbi. Regular seasonil oli ka ju Rose tihti vigastatud ja Bulls sai ka ilma Rose'ita suht hästi hakkama, muidugi Rose'i puudumine on suur miinus Bulls'ile aga varsti näeme siis mis juhtuma hakkab :D
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

No ma arvan, et Celtics on ainuke, kes suudaks takistada Heati veel. .D
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
MrKilp
Kasutaja

Postitus Postitas MrKilp »

nub4you kirjutas:No ma arvan, et Celtics on ainuke, kes suudaks takistada Heati veel. .D
seda küll jap :D ma arvan/loodan ,et see kes Celtics-Hawks seeriast 2nd round'i läheb, läheb ka ECF'i. Ilmselt Celtics aga kunagi ei tea mida Joe Johnson teha võib, suht tihti on see vend tähtsaid viskeid pannud jne. nagu näiteks ta 2008 Celtics'i vastu oli :D
Pilt
Pilt
Pilt
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

MrKilp kirjutas:
Siimu kirjutas:Minu arust on selles vigastuses suurem süü ikka treeneril, et ta laseb Rosel sees olla, kui mäng on tehtud. Oleks pidanud juba mingi 4-5min ennem lõppu andma Rosele puhkust.
Minuarust ka. Sorry kui loll olen aga mulle väga kohale ei jõua kuidas see Sterni süü saab olla :D Aga ma ei ütleks veel ,et Bullsil hooaeg läbi. Regular seasonil oli ka ju Rose tihti vigastatud ja Bulls sai ka ilma Rose'ita suht hästi hakkama, muidugi Rose'i puudumine on suur miinus Bulls'ile aga varsti näeme siis mis juhtuma hakkab :D
Sterni süü sest nii lühikese ajaga peeti 66 mängu. Oli tavaline, kui meeskond mängis 3 päeva järjest. Paraku aga inimese keha ei ole loodud selliseks koormuseks. Stern aga mõtles ainult raha peale. Mdia rohkem mänge, seda rohkem kasumit ju tuleb.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

jyrgen kirjutas:
MrKilp kirjutas:
Sterni süü sest nii lühikese ajaga peeti 66 mängu. Oli tavaline, kui meeskond mängis 3 päeva järjest. Paraku aga inimese keha ei ole loodud selliseks koormuseks. Stern aga mõtles ainult raha peale. Mdia rohkem mänge, seda rohkem kasumit ju tuleb.
Kui Stern on süüdi, siis samamoodi on ju süüdi ka Derek Fisher, tema ju oli sellise diiliga üldse nõus, samamoodi võib öelda et NBA mängijate rahaahnuse pärast on nad nüüd vigased, sest kes keelas neil terve aasta lockoutida.
Konkreetses Rose vigastuses tuleks jah rohkem süüdistada Bulls'i treenerit, kes laseb täiesti mõttetul ajal Rosel mängida.
Kuigi mulle ka ei meeldi see, et hooaja otsustavamais faasis on paljud mängijad vigastusega väljas, on see siiski paratamatus, selliseid asju lihtsalt juhtub ning juhtub ka siis kui mängitakse nädalas ainult 1 mäng, mitte kolme päeva jooksul kolm mängu.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Shumpert ka 6-8 kuuks audis.
Kasutaja avatar
mavs
Kasutaja

Postitus Postitas mavs »

Karl kirjutas:
Kui Stern on süüdi, siis samamoodi on ju süüdi ka Derek Fisher, tema ju oli sellise diiliga üldse nõus, samamoodi võib öelda et NBA mängijate rahaahnuse pärast on nad nüüd vigased, sest kes keelas neil terve aasta lockoutida.
Konkreetses Rose vigastuses tuleks jah rohkem süüdistada Bulls'i treenerit, kes laseb täiesti mõttetul ajal Rosel mängida.
Kuigi mulle ka ei meeldi see, et hooaja otsustavamais faasis on paljud mängijad vigastusega väljas, on see siiski paratamatus, selliseid asju lihtsalt juhtub ning juhtub ka siis kui mängitakse nädalas ainult 1 mäng, mitte kolme päeva jooksul kolm mängu.
Vaata kui vigastada saavad vennad, kes alates oma keskaajast mänginud 97-98% mängudes (Rose, Howard siin näites), siis on ikka midagi mäda. Need faktid jäid meelde ESPN-i poolaja repordist. Meenub näide, kus Dallas mängis 8 mängu 11 päevaga. Mõtle ise, kui sa pead reisima mööda USA ringi ja siis mitu õhtut järjest mängima. Taastumiseks ei jää aegagi. Selle pingutuse ajal mängis Dallas minu mäletamist mööda ka ühe 2-3 lisaajaga mängu...

Polnud ju Kobegi nii pikka aega mängudest eemal olnud kui see hooaeg

Kas sulle meenub mõni hooaeg, kus nii paljud mängijad oleks enne playoffe vigased?

Mulle igastahes mitte.

Ja meenub sulle mõni selle aasta meeskonna nädal, kus nad said mängida ainult ühe mängu?

Mulle selline luksus ka ei meenu..

Minu alust Ray Allen ka vigane veel Allen said Saturday that he will need surgery on his right ankle to remove bone spurs, Gary Washburn of the Boston Globe reports.
Lisaks Howardile ja Rose'ile veel Aldridge, Bogut, Lee, Lopez, Rubio, Billups, Lin kes on juba käinud või peavad minema lõikamislauale tänu sellele lõhkuvale hooajale. Ja need pole üldsegi mitte tavalised rollimängijad meeskonnas.
Viimati muutis mavs, 29 Apr 2012, 14:48, muudetud 1 kord kokku.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Pilt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas raido41 »

Need superstaaride vigastused on ikka suurelt jaolt NBA süü. Keegi ei käskinud nii karmi hooaega kokku panna. Sellise koormusega on vigastused vältimatud. Aga majanduslikud kaotused oli vaja tagasi teha ja seda vigastuste hinnaga. Minu arust on naiivne mõelda, et Stern&Co ei teadnud, millega nad riskivad. Ei tasu nüüd nii lolliks ka neid teha. Juba tavahooaja juures on pikemat aega räägitud, et selline graafiks soosib liiga palju vigastusi. Nüüd veel rohkem mängijates välja pigistada? Hmm..

Muidugi kõik ei ole ka nende süü aga juba enne hooaja algus hoiatati väga palju (mängijad, eksperdid jne), et selline asi hakkab juhtuma. Rose, Howard jne on kogu karjääri olnud suhteliselt purunematud. Nüüd aga juba hulgi purunevad. Mina küll viimase kümne aasta jooksul ei mäleta nii hullu olukorda. Neile kes arvavad, et see on normaalne, siis palun natuke uurida: http://www.cbssports.com/nba/injuries" onclick="window.open(this.href);return false;. See pilt mis vastu vaatab, see on ikka päris mustades toonides.

EDIT: Tuli väike eelmise postituse kordus aga mis seal ikka. See on see samal ajal postituse kirjutamine.
Pilt
Kasutaja avatar
mavs
Kasutaja

Postitus Postitas mavs »

Please don't tell me Tom Thibodeau is somehow at fault. I'm betting of the 16 coaches in the playoffs right now, at least 14 of them would have had Rose on the floor with a lead of 12 points. It's not February. And it's not a 25-point lead. Coaches, all of them, are conservative by nature when it comes to calling a game. They're even more conservative in the playoffs. So this knee-jerk criticism of Thibs is too easy, remarkably lazy and unaware of the history of playoff basketball. (But if we're talking about coaches, I'll admit I couldn't help but think about Doug Collins being on the sideline in United Center, the same Doug Collins whose dreams of winning an NBA championship as a player were sabotaged by knee injuries.)

Hea artikkel kogu sellest jamast.
http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/ ... d-schedule" onclick="window.open(this.href);return false;
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Pilt
Kasutaja avatar
Korx300
Kasutaja

Postitus Postitas Korx300 »

Patrioot kirjutas:
cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.
Kasutaja avatar
Jukapuka
Kasutaja

Postitus Postitas Jukapuka »

Kellelgi Lakersi mängust HD linki on? Sopcast oma ehk?
Pilt
maik
Kasutaja

Postitus Postitas maik »

Jukapuka kirjutas:Kellelgi Lakersi mängust HD linki on? Sopcast oma ehk?
Kui wiziwig midagi ei anna, siis vaevalt muljaltki sopcasti leiad.
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Jukapuka kirjutas:Kellelgi Lakersi mängust HD linki on? Sopcast oma ehk?
Miks seda mängu vaatamist ei osta? 3 $ ple ju midagi maksta :D
Vasta