Nii natuke halval ajal panin eelvaate yles, kuna hetkel alles yks m2ng k2imas aga see selleks, veits jama on hetkel eelvaadet koostada, arvutid egiptuses on ikka v2ga mannetud, loodan et lepite v2he lahjema eelvaatega.
Tänud eelvaate eest, sinu eelvaated annavadki minu meelest sellele foorumile oma hinguse ja mulle põhjuse, miks seda külastada. Aitäh, et nii palju vaeva näed!
Mängu kohta ei oska küll midagi kommenteerida. Praegust meeskonna moraalset taset ja kokkumängu silmas pidades on võidu võimalused kuskil 0-10% vahel. Loodame ikka parimat.
Asjaajaja kirjutas:Mängu kohta ei oska küll midagi kommenteerida. Praegust meeskonna moraalset taset ja kokkumängu silmas pidades on võidu võimalused kuskil 0-10% vahel. Loodame ikka parimat.
Asjaajaja kirjutas:Mängu kohta ei oska küll midagi kommenteerida. Praegust meeskonna moraalset taset ja kokkumängu silmas pidades on võidu võimalused kuskil 0-10% vahel. Loodame ikka parimat.
Hoia oma suu kinni ka vahepeal !
Äkki siis ütled täpselt, millegi eelkirjutaja metsa pani? Ahjaa muidugi kõike paremat teile sellest mängust
Viimati muutis Tartust, 11 Nov 2008, 21:29, muudetud 1 kord kokku.
Hoia oma suu kinni ka vahepeal !
Miks hoida oma suud kinni, kas tõde on valus kuulda. Hoian küll kalevile kõvasti pöialt, aga asjad ongi täpselt nii, et võiduvõimalused on väga madalad. Ma siiski loodan veel kalevi ebastabiilsusele, et äkki on see mäng kus neil kobatab ...
Reedel on muidugi uus päev ja uus mäng, aga moraal on meestel ilmselt madalam kui muru, eks paistab, mis reedel saama hakkab, kui Kangur ja Arbet oma mängu ei leia, siis ei ole midagi head oodata, aga loodame parimat!
Sellest ei saa suuri järeldusi teha, et Šiauliai Nevežisega raskustes oli. Kalev on üldse teine klubi ja tuleb üldsegi erinev mäng.
Ma olen aga päris kindel, et enne 29. novembrit Kalev võitu ei saa.
Ja kui 29. ka võitu ei saada, siis on küll biztetz.