Basket TV Delfis
Basket TV Delfis
Loodetavasti seda teemat enne ei olnud ning topeltteemat ei tulnud. Vol 2s on klubifookus peatunud Cramol, igatahes peaks saade andma siin foorumis väga palju kõneainet:)
Vaadake ja kommenteerige!
Ise ütleks, et Basket Tv on hetkel Eestis üks paremini (südamega!) tehtud saateid, teemade valik on vägagi hea ning ainuke miinus on, et eetris on see vaid kord kuus. Thumbs up, Ivar!
Vaadake ja kommenteerige!
Ise ütleks, et Basket Tv on hetkel Eestis üks paremini (südamega!) tehtud saateid, teemade valik on vägagi hea ning ainuke miinus on, et eetris on see vaid kord kuus. Thumbs up, Ivar!
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Re: Basket TV Delfis
Ivar on üldse üks parimaid kui mitte kõige parem korvpalli ajakirjanik Eestis. ETV tegi suure vea, kui ta sealt minema plõksis. Kalkuni komentaar mängule on pool sellest mis oli Ivaril.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.

Ma näen ainult esimest 7't minutit, siis kottis. :S
delfi sakib jah. mul ka kotis :/
Kui täpsemalt siis 9:25 juures.
Kui täpsemalt siis 9:25 juures.
ma nägin peaaegu lõpuni:)
Algul vaatasin mozillaga siis sama jama, pärast exploreriga ja sai rahulikult lõpuni vaadata vb selles viga.
Ivar pole mitte üks parimaid korvpalli ajakirjanike vaid vaid üldse spordi ajakirjanikke eestis - etv tegi vea jh sellega et vallandas ta.
(parim korvpalli kometaator on ikka Tarmo Tiisler aga see ei lähe teemase siin:D )
Ivar pole mitte üks parimaid korvpalli ajakirjanike vaid vaid üldse spordi ajakirjanikke eestis - etv tegi vea jh sellega et vallandas ta.
(parim korvpalli kometaator on ikka Tarmo Tiisler aga see ei lähe teemase siin:D )
Ivar mullegi alati sümpaatne olnud. Tema uus saade ka väga (Y).
kuradi jama ikka, kõige paremad palad jäävad nägemata
-
- Kasutaja
Alguses Valdmaaga intervju lõpus üles Ivar, et käivad sahinad ühe mängija väljavahetamiseks. On kellegil rohkemat infoy ja kui siis kelle.
No vähegi loogiliselt mõeldes peaks vastus käes olema. Iseasi, mis leping Keniga on sõlmitud. Ma siiski võtaks mehe juurde mitte ei asendaks.
Rix kirjutas:No vähegi loogiliselt mõeldes peaks vastus käes olema. Iseasi, mis leping Keniga on sõlmitud. Ma siiski võtaks mehe juurde mitte ei asendaks.
nu sahinad käisid veskist ju....mitte kenist
- Kivipallur
- Kasutaja
Igat saatelõiku saab Delfi TVs eraldi ka vaadata.Egert kirjutas:kuradi jama ikka, kõige paremad palad jäävad nägemata

Jutt käis saates välismaalastest. Punkt.Soho kirjutas:Rix kirjutas:No vähegi loogiliselt mõeldes peaks vastus käes olema. Iseasi, mis leping Keniga on sõlmitud. Ma siiski võtaks mehe juurde mitte ei asendaks.
nu sahinad käisid veskist ju....mitte kenist
-
- Kasutaja
Kui Keni asemele võetakse nüüd tõesti korralik tsenter siis oleks ok. Eks saab näha kas lähimal ajal see samm ette võetakse.Rix kirjutas:No vähegi loogiliselt mõeldes peaks vastus käes olema. Iseasi, mis leping Keniga on sõlmitud. Ma siiski võtaks mehe juurde mitte ei asendaks.