Korvpalli jalatsid

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Raja
Kasutaja

Korvpalli jalatsid

Postitus Postitas Raja »

Tere,

Kuna ma sellist teemat ei leidnud, siis tegin uue.

Võiks siis kommenteerida enda korvpalli jalanõusid. Endal on mingisugused lebronid. Täpset marki ei mäletagi enam. Näevad seesugused välja :

Pilt

Igatahes need plastikust paelakinnitused on küll igavesti jamad. Pooled on juba katki läinud. Peale 1a mängimist on jalatsid suhteliselt pehmeks ära läinud. Alguses olid head jäigad jalas.

Nüüd mõtlengi millised uued osta. Oskab ehk keegi soovitada. Võiks olla kõrged.
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Re: Korvpalli jalatsid

Postitus Postitas julki »

Sõbral ka sama ning need paelakinnitused on jah sellel väga sitad.
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

julki kirjutas:Sõbral ka sama ning need paelakinnitused on jah sellel väga sitad.
MIna olen 2 viimast aastat mänginug Nike Hyperdunkide ja Hypbersize tossudega ja mulle need sobivad.
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja

Postitus Postitas Sigmar »

endal siis Nike Zoomid(ostetud paar kuud tagasi ja päris head on)
Pilt
Midagi taolist siis , minu omad on ainult valged ja veel mõni erinveus aga enamvähem samad.
Kasutaja avatar
brutality
Kasutaja

Postitus Postitas brutality »

ise mängin Nike Hypermaxidega. NN Suure Mehe Hyperize. St et peavad kaalule vastu. Ei saa kurta. täitsa head on.

Pilt
Kasutaja avatar
Jukapuka
Kasutaja

Postitus Postitas Jukapuka »

brutality kirjutas:ise mängin Nike Hypermaxidega. NN Suure Mehe Hyperize. St et peavad kaalule vastu. Ei saa kurta. täitsa head on.

Pilt

Kust ostsid need? Endal oleks ka soovi, aga pole kuskil müügil näinud.
Pilt
Kasutaja avatar
Raja
Kasutaja

Postitus Postitas Raja »

Krt need hypermaxid on üle lombigi maru kallid - odavaim on 70 dollarit, kuid ülejäänute hinnad algavad 100dollarist :) (ilma saatmiskuludeta, saatmiskulud ~ +40 dollarit juurde)

Vähemalt nr 47.5 :P

Ja siit leidsin http://www.teamsport.ee/index.php?c=39&p=463&v=1706" onclick="window.open(this.href);return false; 2499.- kuigi ma ei tea kuidas nad neid müüvad... :) (kas üksikult ka või tervele meeskonnale vms)
Kasutaja avatar
mining531
Kasutaja

Postitus Postitas mining531 »

Endal täpselt sellised:
Pilt
Pilt
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

Raja kirjutas:Krt need hypermaxid on üle lombigi maru kallid - odavaim on 70 dollarit, kuid ülejäänute hinnad algavad 100dollarist :) (ilma saatmiskuludeta, saatmiskulud ~ +40 dollarit juurde)

Vähemalt nr 47.5 :P

Ja siit leidsin http://www.teamsport.ee/index.php?c=39&p=463&v=1706" onclick="window.open(this.href);return false; 2499.- kuigi ma ei tea kuidas nad neid müüvad... :) (kas üksikult ka või tervele meeskonnale vms)
Hypermaxidega asi nii et neid soovitatakse kogukamatele mängijatele. Oleneb muidugi milline sina oled aga kui oled rohkem tagamängija mõõtu siis muretse kas Zoomid või hypersize'id
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

Postitus Postitas kalevcramo »

eelmise aasta menukaimad tossud, mingi peaaegu kõigil olid need jalas:
Pilt
mul ainult punasega, ise väga rahul nendega.
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja

Postitus Postitas Sigmar »

kalevcramo kirjutas:eelmise aasta menukaimad tossud, mingi peaaegu kõigil olid need jalas:
Pilt
HEhe mul täpselt need samad.
Muidesk ega ma ka ise väga väikene pole 16a 187cm ja 93kg.Ja ei ole küll aru saanud ,et tossud ära vajuks vms.
Kasutaja avatar
Genuin
Kasutaja

Postitus Postitas Genuin »

Sigmar kirjutas:
kalevcramo kirjutas:eelmise aasta menukaimad tossud, mingi peaaegu kõigil olid need jalas:
Pilt
HEhe mul täpselt need samad.
Muidesk ega ma ka ise väga väikene pole 16a 187cm ja 93kg.Ja ei ole küll aru saanud ,et tossud ära vajuks vms.
Ise oled siin mingi Shaqi fänn, kurat kui sa oled normaalkaalus, miks sul peaksid jalatsid ära vajuma? Shaq-e on ainult 1 terves maailmas ja Baby Shaq-e on ka 1 - Schortsanitis mõistad sa!

Muidu jalatsid on OK, mul on juba 3 aastat mingid mustad New Balance-d olnud, veidi teipida on vaja olnud, aga muidu pole probleeme olnud!
Kasutaja avatar
Raja
Kasutaja

Postitus Postitas Raja »

Aga kuidas need hyperized vastu peavad, hakkavad kiiresti lagunema ? Mingi suur koljat just pole, selline keskmine äär :)
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Pilt
Hooaja alguses olid need, aga lagunesid jube kiiresti, paari kuuga ära.
Pilt
Hetkel siis need ja veel töötavad. :D
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Pilt
Ka mul olid eelmine hooaeg need tossud. Muidu väga head mängimiseks, aga tald andis kahjuks kiiresti järele. Teate küll, seest muutus nagu laineliseks pisut. Suvel ei kannatanud eriti väljas nendega ka mängida, sest kanna juurest oli siis ehk õhkpadi katki vms, aga väga vähe pehmendust oli alles. Aga seni kuni nad terved olid, sobisid suurepäraselt. Praegu kannan Zoom BB III. Tegelikult meeldis mulle sellest seeriast üldse kõige rohkem esimene mudel.

Pilt
Vasta