Ookeani tagune liiga (NBA)
-
- Uus kasutaja
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Varsti on 5 tiimi kus on kõik staarid koos ja siis ülejäänud mängivad 6nda koha peale ilma ühegi staarita?
Muidugi ma ei ütle, ei tiim ei suuda ilma staarita hästi mängida.
Vaatame kasvõi Nuggetsit. Tradesid Melo ja Billupsi ära ning mängupilt kohe paranes. Pole mingit staari isetsemas.
Muidugi ma ei ütle, ei tiim ei suuda ilma staarita hästi mängida.
Vaatame kasvõi Nuggetsit. Tradesid Melo ja Billupsi ära ning mängupilt kohe paranes. Pole mingit staari isetsemas.
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert
see ei ole võimalik puhtalt space-capi pärast.kui sa ikka heati mõtlesidkalevcramo kirjutas:las mõni staar jääb teistest staaridest eraldi ka, muidu varsti ongi 5-6 staarmeeskonda ainult. loodan et jumala eest Howard mingi 2 supertegijaga ühte meeskonda ei roni.
Alati on ka võimalus tasuta mängidaKaska kirjutas:see ei ole võimalik puhtalt space-capi pärast.kui sa ikka heati mõtlesidkalevcramo kirjutas:las mõni staar jääb teistest staaridest eraldi ka, muidu varsti ongi 5-6 staarmeeskonda ainult. loodan et jumala eest Howard mingi 2 supertegijaga ühte meeskonda ei roni.
No Miamis on Big Two And A Half (Men)
Bosh vist oli kõva Kahe ja poole mehe fänn. Peale seda kui sari ise tegevuse lõpetas, ei tahtnud ,et see nimi nii kaoks.
Bosh vist oli kõva Kahe ja poole mehe fänn. Peale seda kui sari ise tegevuse lõpetas, ei tahtnud ,et see nimi nii kaoks.
Tasuta ei mängi sul ükski staar NBA-s Ja NBA-s on praegu ka 5-6 tippmeeskonda, kes ikka teistest üle. Staarmängijad on neis kõigis olemas. Howard tahab ka kindlasti sõrmust saada ning Riley puhul ei imestaks midagi, sest kui see aasta ikka nihu läheb võib ta vabalt Boshi minema saata keskpäraste mängijate vastu ning Howardiga lepingu teha. Paraneks kaitse ning wade ja james saaksid mängudes laua alla linnukesi teele lasta. Dampier ja Z ei oska elusees ally-oopi vist...tonii kirjutas:Alati on ka võimalus tasuta mängidaKaska kirjutas:see ei ole võimalik puhtalt space-capi pärast.kui sa ikka heati mõtlesidkalevcramo kirjutas:las mõni staar jääb teistest staaridest eraldi ka, muidu varsti ongi 5-6 staarmeeskonda ainult. loodan et jumala eest Howard mingi 2 supertegijaga ühte meeskonda ei roni.
See puhas sepuklatsioon, eks oleneb ka sellest kuidas Magicul ja Heatil see aasta läheb playoffides
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Big Z lõpetab pärast seda hooaega karjääri.
Minuarut on tal 2-aastane leping.Flash3 kirjutas:Big Z lõpetab pärast seda hooaega karjääri.
http://sport.err.ee/index.php?06121796" onclick="window.open(this.href);return false;
No ma ei tea ,kas see õige , aga nii on siin kirjas.
No ma ei tea ,kas see õige , aga nii on siin kirjas.
2. aasta player option.Egert kirjutas:Minuarut on tal 2-aastane leping.Flash3 kirjutas:Big Z lõpetab pärast seda hooaega karjääri.
Karjääri saab ka siis lõpetada kui kehtiv leping on minu teada.Egert kirjutas:Minuarut on tal 2-aastane leping.Flash3 kirjutas:Big Z lõpetab pärast seda hooaega karjääri.
http://twitter.com/IraHeatBeat/statuses ... 4493157376" onclick="window.open(this.href);return false;
Ilgauskas said he has not spoken to media in Lithuania and has not come to a decision yet about retiring. But he sounds as if he's leaning.
Täpselt. Erinevus on lihtsalt selles, et kui ise soovib ja arstid selleks põhjust ei leia, siis ei maksta mängijale alles oleva lepingu palka. Tervislikul põhjusel saab ka lepingu raha. Salary capina läheb ikka mõlemal juhul palk arvesse.Karl kirjutas:Karjääri saab ka siis lõpetada kui kehtiv leping on minu teada.
Miami teemal minu arust hea Webberi sõnavõtt:
Tea kas Heat-Lakers ei kavatsegi pihta hakata..
Issand jumal, Craplanta...MrKilp kirjutas:Väga hea ,et Heat Lakersile jälle ära pani
LETS GO HEAT
Atlanta Hawks all the way!
LeBron James is the best!
Need neli lauset on küll lollid. Mine häbene palun.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii