Rocki eestlastest võiks Euroliiga meeskonna kokku panna. Mõtle ka enne, kui sa räägid. Kui sa selline Cramo vihkaja oled, siis ei ole mõtet siin sõna võtta. Ma tean, et mu postitus kaob siit varsti ära, kuna teen ju jälle asjajajajale liiga.Asjaajaja kirjutas:Mina ei näe Kalev/Cramo eestlaste seas isegi mitte Eesti meistriliigas lammutajaid. Nad on lihtsalt nii loiud ja ületoidetud. Aastate pikkune turvaline positsioon ja palk on tekitanud olukorra, kus nad *lihtsalt* ei võta vaevuks enam pingutada.
Raap ja Veideman on igatahes üle Kalev/Cramo tagamängijatest. Ärme parem 3000-kroonise "palgaga" Matthew Hallist räägi.
Pärnu Raadik on suuteline (olgugi, et Eesti liigas - Kalevi mehed seda paraku ei suuda) stabiilselt väga tugevaid mänge näitama korvi all.
Siinse foorumi põhjal on mul üleüldse jäänud mulje, et kõik meeskonnad peale Kalev/Cramo on ülisitad (see oli eelkõige suunatud sulle, YO). Mingil põhjusel on aastate pikkune statistika tõestanud hoopis vastupidist. Eesti meistriliigas on tõsine katsumus hakkama saada väikelinnade meeskondade vastu, kelle eelarve on 5-10x väiksem. BBL-is pole 6. parima hulka jõudmisest mõtet rääkida. VTB liiga? Kas peale 20-40 punktiste pakkide midagi muud ka tuleb?
Ma pakun, et Cramo juhtkond on sama vaimustuses ja positiivselt meelestatud Kalev/Cramo tegemistest, kui keskmine siinne fänn. Nõnda ei olegi võimalik meeskonda paremaks muuta, kui ei olda suutelised nägema isegi kõige fundamentaalsemaid vigu.
Valdmaa jutust niipalju, et tulevik tundub eelarve suhtes helge