Maha aetud ju.väike-tamma kirjutas:Nowitzki on 1 mu lemmikuid aga juuksed võiks ta küll maha ajada. Birdmani soeng on lihtsalt lahe, see sobib tema imagoga.mavs kirjutas:Sina oled oma tuhandete postitustega juba tõestanud, et sinu IQ pole nii suur, et sa üldse asjalikust jutust aru saaksid.Egert kirjutas:Raido, kas sa tundsid ennast nii puudutatuna, et üritasid oma mõttetu jutuga kellegile ära panna?
Aga neiudeks kutsusin Heati mängijaid sellepärast, et minuarust nutsid nemad riietusruumis ju?
Ja mis see Nowitzki soeng üldse asjasse puutub. NBA-s paljudel mängijatel omapärased soengud. Vaata või Birdmani, sellel läheb vist iga mäng pähe kilo geeli.
Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Kahju jah. Keegi kuskil isegi tegi minu mäletamist mööda statistika, et Dirk mängib paremini oma pikkade kiharatega, statistiliselt. Jaa vähemalt kommentaatorid armastavad seda välimustmavs kirjutas: Maha aetud ju.
- Bosh For The Win
- Kasutaja
Raido , ei erine tundub, et teistest suurt midagi. Kohe mingid armetuse ja vähese IQ jutud. Miks sa nii närvi läksid ma ei mõista. Mind need Boshi sõimamised eriti ei puuduta, mäng on tähtsam. Kui Dirki kohta julges keegi arvamust avaldada, siis kohe tark statistika välja otsitud ja nii. Hull asi nagu
Kõigile näed ei meeldigi dirk.
Esimest korda vist näed, et keegi sinu lemmikmängija kohta midagi ütleb iroonia noodis, et vastu ei oska reageerida? Originaalsemaks läheb, nüüd ikka vana hea närvi mineku vastus ka Ehk tuleb veel see ka, et elan mingeid lapsepõlve mälestusi siin foorumis välja? Kehv uudis, kahjuks mitte ja päriselus armastan ka iroonilisi nalju teha.Bosh For The Win kirjutas:Raido , ei erine tundub, et teistest suurt midagi. Kohe mingid armetuse ja vähese IQ jutud. Miks sa nii närvi läksid ma ei mõista. Mind need Boshi sõimamised eriti ei puuduta, mäng on tähtsam. Kui Dirki kohta julges keegi arvamust avaldada, siis kohe tark statistika välja otsitud ja nii. Hull asi nagu
Ma tõesti ei tea, miks selline tühine asi peaks kellegi närve üldse siin väga kõigutama aga ok Tsiteerides siin ühte teist foorumi kasutajat, siis kahjuks see siin minu jaoks puhas meelelahutus.
- Bosh For The Win
- Kasutaja
Tunnista, et sa läksid närvi.
Vaata nüüd eelnevaid kahte lehte. Mina sõimasin (labaselt, armetult) Dirki ja üritasin talle ära panna sina läksid närvi, kirjutasid ka paljust muust mitte asjasse puutuvast.
Vaata nüüd eelnevaid kahte lehte. Mina sõimasin (labaselt, armetult) Dirki ja üritasin talle ära panna sina läksid närvi, kirjutasid ka paljust muust mitte asjasse puutuvast.
Uskumatu jutt mees, väga uhkeBosh For The Win kirjutas:Tunnista, et sa läksid närvi.
Kui see sulle südamerahu annab, siis võin öelda, et emotsiooni tekitas see jutt küll aga kindlasti mitte närvi minekut lihtsalt see konkureeriv emotsioon teebki NBA fännluse selliseks muhedaks haiguseks. Nüüd kindlasti kunagi järgmist Miami vs Dallas mängu palju huvitavam jälgida, lootes, et Dirk näitaks Boshile koha kätte. Seega ei midagi isiklikku.Bosh For The Win kirjutas:Tunnista, et sa läksid närvi.
näitaks, teeks, paneks... ja miks võrdlete üldse Dirki Boshiga? Dirk on oma meeskonna liider, aga Bosh on oma meeskonnas pigem kolmas mees.raido41 kirjutas:Kui see sulle südamerahu annab, siis võin öelda, et emotsiooni tekitas see jutt küll aga kindlasti mitte närvi minekut lihtsalt see konkureeriv emotsioon teebki NBA fännluse selliseks muhedaks haiguseks. Nüüd kindlasti kunagi järgmist Miami vs Dallas mängu palju huvitavam jälgida, lootes, et Dirk näitaks Boshile koha kätte. Seega ei midagi isiklikku.Bosh For The Win kirjutas:Tunnista, et sa läksid närvi.
viimase kahe mängu põhjal ei ütleks küll, et kolmas onEgert kirjutas:näitaks, teeks, paneks... ja miks võrdlete üldse Dirki Boshiga? Dirk on oma meeskonna liider, aga Bosh on oma meeskonnas pigem kolmas mees.raido41 kirjutas:Kui see sulle südamerahu annab, siis võin öelda, et emotsiooni tekitas see jutt küll aga kindlasti mitte närvi minekut lihtsalt see konkureeriv emotsioon teebki NBA fännluse selliseks muhedaks haiguseks. Nüüd kindlasti kunagi järgmist Miami vs Dallas mängu palju huvitavam jälgida, lootes, et Dirk näitaks Boshile koha kätte. Seega ei midagi isiklikku.Bosh For The Win kirjutas:Tunnista, et sa läksid närvi.
Sup, kallid Mavsi fännid, "fänlus" kirjutatakse ühe "n"-ga. Head ööd, kaotage edasi te fašistide käsilased ja kvislingid.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Mõtlesingi, et kas sinu kargamine jääb tõesti tulemata. Kurb lihtsalt, et jälle tulid ja ennast lolliks tegid. Fašistideks Mavsi fänne nimetada on ikka kena ajaloo teadmiste olematuse demonstreerimine. Fašistid tegutsesid muidu Itaalias, mitte Saksamaal.Bawse kirjutas:Sup, kallid Mavsi fännid, "fänlus" kirjutatakse ühe "n"-ga. Head ööd, kaotage edasi te fašistide käsilased ja kvislingid.
Ohh poisid. Ära ei väsi juba või? Kord on jalus Dallas, kord Heat...
Täna tuleb jälle uneminuteid kärpida.
Texase derby ootuses:
Texase derby ootuses:
YNWA
Pilves peaga tehtud video vist Aga tänane mäng on tõesti korralik maiuspala. Loodan, et Dallas ikka saab oma kaitse tööle. Viimasel ajal on juba see vana probleem jälle pihta hakanud - points in paint.Alex kirjutas:Ohh poisid. Ära ei väsi juba või? Kord on jalus Dallas, kord Heat...
Texase derby ootuses:
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Suudaks Roddy eelmise mängu kaitse ka üle tuua Parkeri vastu mängides, siis väga ei muretseks Spursi suhtes aga selles osas küll, kuidas Dallase zonei versioon vastu peab. Jefferson on ka nii hästi kolme viskama hakanud ja lisada sinna veel need teised kolmese sõbrad, siis tundub, et läheb raskeks. Igatahes jah, tõotab tulla väärt mäng.mavs kirjutas: Pilves peaga tehtud video vist Aga tänane mäng on tõesti korralik maiuspala. Loodan, et Dallas ikka saab oma kaitse tööle. Viimasel ajal on juba see vana probleem jälle pihta hakanud - points in paint.
LeBronilt kolme veerandajaga (30 min) 43 punkti. Heat on saamas järjekordset suurt võitu.