Eestlased välismaal

Üleüldine korvpallijutt
Eerik
Kasutaja
Postitusi: 144
Liitunud: 16 Jaan 2008, 16:56

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Eerik »

Nii võib välja lugeda jah, Talts peab ainult jah sõna Samaralt kuulma ja läinud ta peaks olema.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja
Postitusi: 503
Liitunud: 09 Sept 2010, 16:56

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Bawse »

Siis on Kangur Varese tiimi ja kogu Eesti korvpalli MVP, mängib ise hästi ja aitab klubil uusi mehi soetada/eestlasi välistiimi saada. Kõva vana ikka.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 709
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas BCKLV »

Artiklist selgub veel, et Janar Talts on Jaan Taltsi poeg :D Aga loodame siis, et see üleminek teoks saab. Kuulsusetu kojutulek Venemaalt jätaks Taltsist ikka suht nadi mulje kogu ülejäänud karjääriks. Võib olla Venemaa on talle õnnetult sobimatu mängupaik, Itaalias oleks võimalus ennast nö puhtalt lehelt tõestada. On ta ju varemgi tunnistanud, et sooviks Itaalias mängida.
...täna oli muidugi uudis, et Samara keskmängija vigastatud ning Talts on neile siiski tarvilik.
Kasutaja avatar
volume
Kasutaja
Postitusi: 363
Liitunud: 18 Nov 2006, 19:36

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas volume »

Taltsi koduklubi kaotas CSKA'le 2 lisaajal! 89-81 võit CSKL'le. Talts 14 min mänguaega, 2 punkti, 1 blokk, 3 lauda, 2 viga.
Axel
Kasutaja
Postitusi: 177
Liitunud: 18 Veebr 2010, 00:31
Asukoht: Tartu

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Axel »

Kangurilt Bologna vastu 11p ja 10lp. Mägikitselt 1p ja 3lp.
väike-tamma
Kasutaja
Postitusi: 563
Liitunud: 07 Jaan 2009, 21:34
Asukoht: Vääna

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas väike-tamma »

Renato Lindmetsal käib Islandil juba play-off mängud ja Renato meeskond võitis teise mängu seisuga 91:74 ja viigistasid selle võiduga seeria 1:1-le. http://www.eurobasket.com/boxScores/Ice ... 13_608.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
xrip55
Kasutaja
Postitusi: 1443
Liitunud: 04 Mär 2008, 11:49

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas xrip55 »

väike-tamma kirjutas:Renato Lindmetsal käib Islandil juba play-off mängud ja Renato meeskond võitis teise mängu seisuga 91:74 ja viigistasid selle võiduga seeria 1:1-le. http://www.eurobasket.com/boxScores/Ice ... 13_608.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Renato võiks liigat vahetada.. Nagu näha on ta seal üpriski tegija.. Võiks kuskil tugevamas liigas proovida
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja
Postitusi: 741
Liitunud: 18 Jaan 2011, 19:57

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas tonii »

Eesti liiga oligi talle selline paras, kus saab mänguaega ja ka skoorida. Ilmselgelt ei olnud see tema prioriteet, ja läks Islandisse raha teenima.
väike-tamma
Kasutaja
Postitusi: 563
Liitunud: 07 Jaan 2009, 21:34
Asukoht: Vääna

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas väike-tamma »

tonii kirjutas:Eesti liiga oligi talle selline paras, kus saab mänguaega ja ka skoorida. Ilmselgelt ei olnud see tema prioriteet, ja läks Islandisse raha teenima.
Kindlasti mängis rolli ka raha, AGA talle tehti sama pakkumine ka suvel ja siis ta otsustas siia jääda. Ta läks sellepärast kuna te ei leidnud oma rolli meeskonnas ja ta ei saanud ka eriti palli katsuda kuna Saage ikka vaatas ennem enda viset kui söötu.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4486
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas vaim564 »

Hooaja alguses tegi ta Rakvere eest väga häid mänge, lõpus kadus kuidagi ära. Fakt on aga see, et peale tema lahkumist kuni lätlase tulekuni tabas Rakvere eesliini täielik krahh, midagi ei sadud enam tehtud. Eks see on eesti meeskondade üldine probleem, et palli pikkadele toimetada ei osata ning püütakse mängu tagant ära teha.
korvpallur89
Kasutaja
Postitusi: 331
Liitunud: 18 Nov 2010, 14:16

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas korvpallur89 »

vaim564 kirjutas:Hooaja alguses tegi ta Rakvere eest väga häid mänge, lõpus kadus kuidagi ära. Fakt on aga see, et peale tema lahkumist kuni lätlase tulekuni tabas Rakvere eesliini täielik krahh, midagi ei sadud enam tehtud. Eks see on eesti meeskondade üldine probleem, et palli pikkadele toimetada ei osata ning püütakse mängu tagant ära teha.
Ainuke kes selles vallas hiilgab on M. Dorbek. Teised kas ei taha või ei suuda palli lihtsalt pikkadele alla mängida. Meeskondades kus tagaliin koosneb eestlastest ei olegi see asi nii hull, kuid Rakveres on asi ikka väga käest ära... Halla ja Vaikulis vaatavad ennem pigem korvi kui söötu.
Kasutaja avatar
Kristo
Kasutaja
Postitusi: 1294
Liitunud: 15 Okt 2006, 16:18
Asukoht: Tallinn

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Kristo »

Samaara ei lase enda jaoks olulist Taltsi Itaaliasse

Näib, et Eesti koondise korvpalluri Janar Taltsi üleminekust Itaalia klubisse Varese Cimberio asja ei saa, sest Samaara Krasnõje Krõlja vajab meest Venemaal.

"Praegu on Talts meie meeskonna liige ja mingeid läbirääkimisi tema üleminekuks hetkel ei peeta," teatas Samaara pressiesindaja Andrei Fjodorov Õhtulehele. Eelmisel nädalal oli Samaara kinnitanud Varese huvi Taltsi vastu. Siis teatati, et enne mängu Moskva CSKA-ga otsuseid vastu ei võeta, kirjutab Õhtuleht.

Laupäevase kohtumise Moskvas Samaara kaotas teisel lisaajal. Fjodorovi sõnul mängis terve võistkond hästi, teiste seas ka veerand tunniks väljakule pääsenud Talts. "Peatreener Stanislav Jerjomin rõhutab jätkuvalt, et ta vajab Taltsi-taolist mängijat kaitses. Talts tsementeerib meie korvialust hästi ja armastab kaitses töötada, mida aga alati ei saa öelda näiteks ameeriklaste kohta," märkis pressiesindaja.
Kasutaja avatar
infomees
Kasutaja
Postitusi: 99
Liitunud: 17 Nov 2009, 18:00

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas infomees »

Poisil käsi ka lahti läinud, ei taheta enam ära saata. Viimastes mängudes 2-0-4-2 punkti :D Parem kui alguse 7 nullimängu.
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 709
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas BCKLV »

17aastane kossupoiss teeb iga päev individuaaltrenni

Kuu alguses Hispaania meistriliiga klubiga CAI Zaragoza liitunud Tartu korvpallipoiss Janari Jõesaar jääb esimeste võõrsil veedetud nädalatega rahule ja on kindel, et murrab end noortevõistkonna põhitegijate sekka.
Pühapäeval pidas mängunäljas noormees Hispaanias lõpuks esimese ametliku kohtumise – juunioride liigas alistas Zaragoza oma vastase 43 punktiga. Kümme minutit mänginud Jõesaar (4. märtsil oli ta Eestist lahkunud sõnadega: «Julgen öelda, et ühel päeval lähen NBAsse!») viskas 7 punkti. «Mulle tehti põhjalikud terviseuuringud ja praegu tegeldakse põlve ravimisega. Põlvel midagi katki pole, aga leiti, et see on kasvuea tõttu hellavõitu. Seetõttu ei lastud mind ka kohe mängima ega antud esimeses mängus palju minuteid,» selgitab Jõesaar.

Ootab kõva mängu Reali ja Barcelonaga

«Noortemängud on praegu täielik mõttetus,» nendib noormees otsekoheselt. «Mängime oma regioonis, võidame kõiki kolme-neljakümnega.»
Jõesaar ootab maikuu keskpaika, kui toimub üleriigiline finaalturniir juba kõigi tugevamate – sealhulgas Madridi Reali ja Barcelona järelkasvu – osavõtul. «Alguses läks veidi aega kohanemiseks, aga nüüd tunnen end treeningutel juba päris kindlalt. Tahan finaalturniiriks tõusta juunioride võistkonna üheks põhitegijaks. Mul on kaks kuud aega end heast küljest näidata, küll hakkan saama üha rohkem mänguaega.»
Jõesaar töötabki hispaanlastest meeskonnakaaslastest rohkem. Hommikuti, kui nood koolipinki nühivad, jääb tema ühe treeneriga kahekesi, individuaalset tööd tegema. Esmalt jõusaali ja seejärel palliväljakule. Ja nii iga päev, esmaspäevast reedeni.

Kella ei vaadata. «Ma ei tea täpselt, millal lõpetan. Helista kella kahe paiku,» pakkus Jõesaar, kui jutuajamiseks aega kokku leppisime. «Põrgatused, söötmisharjutused, viskamine,» kirjeldab Jõesaar individuaaltrennis tehtavat. «Treener pöörab väga suurt rõhku just viskamisele, ta on omal ajal olnud Hispaania liiga paremaid viskemehi. «Ta ütles, et mu visketehnika on korralik, aga muus osas on ta andnud palju uut. Igaks viskeks tuleb keskenduda, juhuslikke sooritusi pole mõtet teha. Ta ütleb, et kui oled väsinud, siis pigem puhka 30 sekundit.» Lõunaaeg kulub puhkamiseks, õhtul järgneb võistkonnatrenn. Laupäeval-pühapäeval on mängud.

Kaaslased võtsid uue tulija sõbralikult vastu

Jõesaare on hästi vastu võtnud nii võistkond kui ka Hispaania ise. Sageli tõuseb termomeeter päeval 20 soojakraadini. Jõesaar: «Võistkond on vinge, tiimivärk sujub hästi. Mind on väga sõbralikult vastu võetud. Muidu on kõik võistkonnakaaslased hispaanlased, aga meistrisarja duubelvõistkonda kuulub ka üks serblane. Keeleprobleemi pole, kõik treenerid – neid on minuga tegelnud juba kuus-seitse tükki – räägivad inglise keelt. Tõsi, paljud võistkonnakaaslased peale kohaliku keele muud ei räägi. Aga lähiajal hakkan saama hispaania keele tunde eraõpetaja juures.»

Zaragoza plaanib Jõesaart kasutada ka meeste tugevuselt kolmandas liigas mängivas duubelvõistkonnas, kuid seal pole veel litsentsi korda saadud. Hispaania kõrgliigas mängiva põhimeeskonnaga pole Jõesaar veel palju kokku puutunud, aga ta soovib peagi ka selle võistkonna treeningutele pääseda.

http://www.ohtuleht.ee/420312" onclick="window.open(this.href);return false;
maik
Kasutaja
Postitusi: 563
Liitunud: 21 Apr 2009, 16:36

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas maik »

Talts Itaalias juba! Loodame, et saab lepingu ka!
Vasta