Jalgpall
Re: Jalgpall
Milleks on meil vaja mängitada selliseid vendi nagu Vunk, Rähn, Purje? Meil on tulemas valikmäng ja me teeme kingitusi puujalgadele, et saaksid öelda mängisid kunagi Urugauy vastu. Miks ei või anda kindlust Kinkile, kes pole ammu saanud platsile klubi eest. Samuti võiks anda kokkumängu harjutada põhimeestel, kes pole kaua aega koos mänginud. Miks turistid mängivad. Las Rähn toksib oma palli Hiinas. Oleks siis mängitaks lootusandvaid poisse aga vanu tuntuid puujalgu. Imet siin ei sünni. Vunk ei suuda ühtegi söötu anda, millest me räägime siin. Samuti ümber pööratakse palliga nagu uimased kalad. Ah mis.. söötu vist anda ei saa lähen ise. Selle ajaga tagant jõuavad mitu meest ette.
Rahune, küll teisel poolajal ka teistele võimalus antakse.
Olen ma närvis? Teistele võidakse võimalust anda, sellest ma ei kahtlegi nad väljakule saavad. Lihtsalt puujalgadele nagu Vunk jne ei tohiks võimalust üldse enam anda. Sellel pole mingit mõtet.
Võit tuli ära. Ütleme nii, et väravad tulid koba peale ka veits
Arvestades mis puujalad esimesel poolajal oli, pidid teisel poolajal koos vahetustega väravad ka tulema. IMO mõlemas olukorras kehv mäng vastaste väravavahilt. Väga palju ruumi saime ikkagi ja seda kasutasid poisid ära. Ainult kvaliteetsete pallide andmine kasti on ikka raske meil. Ei taha need pallid leida omasi. Tiisler muidugi pingutas üle lõpus nagu oleks EM-ile jõudnud. Loodevasti tuleb hea mäng Serbia vastu ja positiivse skooriga.
Ei mõista, miks Piiroja kuhugile paremasse klubisse pole lepingut saanud. Milline tahtmine, milline tööloom, milline suurepärane mängumees!
Minu edetabelis platseerub see Eesti jalgpalliajaloo number kaks parimaks võiduks - võitu Venemaa üle ei löö miski.
Minu edetabelis platseerub see Eesti jalgpalliajaloo number kaks parimaks võiduks - võitu Venemaa üle ei löö miski.
Rahune maha, puujalg.Sten kirjutas:Arvestades mis puujalad esimesel poolajal oli, pidid teisel poolajal koos vahetustega väravad ka tulema. IMO mõlemas olukorras kehv mäng vastaste väravavahilt. Väga palju ruumi saime ikkagi ja seda kasutasid poisid ära. Ainult kvaliteetsete pallide andmine kasti on ikka raske meil. Ei taha need pallid leida omasi. Tiisler muidugi pingutas üle lõpus nagu oleks EM-ile jõudnud. Loodevasti tuleb hea mäng Serbia vastu ja positiivse skooriga.
Hea mäng, kõva tulemus. Eriti positiivne, et see tuli Piiroja sajandal mängul.
EEsti jalgpall ruuulib!!! Täiega!!
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Huvitav, millal Eesti korvpallikoondis küll nt Argentiinale ära paneks
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Ei hakka sellisele lollile lahmimisele isegi põhjalikumalt vastama, aga küsin sinult vastu - mis siis saab, kui ühel päeval Vassiljev ja Dmitrijev vigastada saavad ? Jätame mängu ära ?Sten kirjutas:Milleks on meil vaja mängitada selliseid vendi nagu Vunk, Rähn, Purje?
Selle tulemuse väärtus on absoluutne null kui teisipäev serbialt kolakat saadakse.
Ma ei oska küll põhjust tuua miks peaks mängu ära jätma. On sul põhjust ära jätmiseks? Kas Eestis on ainult 20 jalgpallurit, et pole Vunkile asendust? Kas tõesti pole ühtegi noormeest kellel on lootust saada arvestatavaks jalgpalluriks Eesti mõistes? Ma tõesti ei näe mõtet kaitsval keskpoolikul kelle kohale jõudvate söötude arv on alla 40% või keskkaitsjal kes lööb palli puhtaks nii et pall lendab oma värava suunas. Ma ei vaata kahjuks ainult tulemust vaid ka mängu iseennast. Need kaks mängijat põhjustasid mitu ohtliku olukorda mis mõnes mängus võiks lõppeda väravaga vastaste poolt. Samuti nõustun Marxxiga, et kui Serbia vastu tuleb kaotus siis varjutab see kindlasti reede võidu.kasutaja123 kirjutas:Ei hakka sellisele lollile lahmimisele isegi põhjalikumalt vastama, aga küsin sinult vastu - mis siis saab, kui ühel päeval Vassiljev ja Dmitrijev vigastada saavad ? Jätame mängu ära ?Sten kirjutas:Milleks on meil vaja mängitada selliseid vendi nagu Vunk, Rähn, Purje?
Kas sa hakkad kunagi kirjutama midagi asjalikku ka või jätkad oma rämpspostide tootmist?Egert kirjutas: Rahune maha, puujalg.