Kossubörs
Re: Kossubörs
Ise otsustasin alguses suht sama koosseisu valida, kuid muutsin meelt: Ringmets (teatavasti ainus pikk Raplal, loodetavasti kogub kõvasti lauapalle mõlemas mängus ja tabab ka paremini), Osby (pole nagu midagi kosta, oma teeb ikka ja alati ära), Kaja (eelistasin teda J. Vahterile tänu viimastes mängudes heale esinemisele), Vaikulis (kui Võru vastu mänguaega saab, siis arvatavasti ka lammutab, Valga vastu ei kahtlegi selles) ja Winston (viimases mängus pani suht hullu ikka) ning treener samuti Kerde.
Mul siis Ringmets,Osby,Kaja,Hall,Winston ja Kerde.
Peab lootma Halli heale mängule, sest enamustel on muud positsioonid täpselt samad.
Peab lootma Halli heale mängule, sest enamustel on muud positsioonid täpselt samad.
tahtsin sama koosseisu teha, aga mul punktid siis -7.2 ?!?! kuidas sul ilusti välja tulid?Oskar8 kirjutas:Mul siis Ringmets,Osby,Kaja,Hall,Winston ja Kerde.
Tuleb õigel ajal mehed osta! Igal mänguõhtul meeste hinnad tõusevad/langevad ... ju ta pani oma meeskonna kokku siis kui hinnad olid täpsed sellised, et tuli välja!Invisibl3 kirjutas:tahtsin sama koosseisu teha, aga mul punktid siis -7.2 ?!?! kuidas sul ilusti välja tulid?Oskar8 kirjutas:Mul siis Ringmets,Osby,Kaja,Hall,Winston ja Kerde.
alati on mõistlik pühap õhtul meeskond kokku panna. hinnad öösel muutuvad, nii tõusid mul kõik mehed viimati, et esmasp poleks ma enda valitud teami saanud lubada!
Tegelikult tuleb alati peale mängupäevi meeskond üle vaadata, kelle hind tõuseb / langeb, annab hea ülevaate ja valikuvõimaluse.tempo kirjutas:alati on mõistlik pühap õhtul meeskond kokku panna. hinnad öösel muutuvad, nii tõusid mul kõik mehed viimati, et esmasp poleks ma enda valitud teami saanud lubada!
-
- Kasutaja
Kurja küll, Osby jäi mul see nädala kahe silma vahele, kuna algul pidi kõigil olema üks mäng. Seega tuleb loota, et Rannar Raap suudab tasemel olla.
Eelmine nädal oli minul parim- nädala kokkuvõttes 4'jas koht. See nädal meeskond sama pm, vahetasin ainult Ringmetsa Makke vastu välja.
Mooses Kaja on mulle see hooaeg ikka kõvasti sitta keeranud 3 järjestikust nädalat:
1. valin Kaja, punktid: 6
2. ei vali Kaja, punktid 36
3. valin Kaja, punktid 8
1. valin Kaja, punktid: 6
2. ei vali Kaja, punktid 36
3. valin Kaja, punktid 8
Mis su kooseis oli? Winston,Hall,Pilk,Osby,Ringmets?tempo kirjutas:Eelmine nädal oli minul parim- nädala kokkuvõttes 4'jas koht. See nädal meeskond sama pm, vahetasin ainult Ringmetsa Makke vastu välja.
Yap, täpselt nii. Sul oli siis sama?Oskar8 kirjutas:Mis su kooseis oli? Winston,Hall,Pilk,Osby,Ringmets?tempo kirjutas:Eelmine nädal oli minul parim- nädala kokkuvõttes 4'jas koht. See nädal meeskond sama pm, vahetasin ainult Ringmetsa Makke vastu välja.
Eelmise nädala kooseis oli
C-Ringmets
PF-Osby
SF-Kaja
SG-Archibald
PG-Kriisa
Järgmiseks nädalaks vahetasin Kaja Pilgu vastu.
C-Ringmets
PF-Osby
SF-Kaja
SG-Archibald
PG-Kriisa
Järgmiseks nädalaks vahetasin Kaja Pilgu vastu.
-
- Kasutaja
Valisin selleks nädalaks
C-Veski
PF-Osby
SF-Erm
SG-Archibald
PG-Winston
C-Veski
PF-Osby
SF-Erm