Jalgpall
Re: Jalgpall
Püha müristus, mida Schalke teeb. Supper mäng!
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
marxx762 kirjutas:Hea meel reali võidu üle, ning veel parem et Inter kaotas.
-
- Kasutaja
Uskumatu, et juba esimese mängu järel on kaks poolfinalisti selged. Ootaks kahest järgnevast paaris tasavägisemat mängu
Saaks veel Chelsea ja Sahtjor oleks kõik super, kuigi lootsin et tottenham saab ka edasi.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Jesus christ, ma polnud kummagi poolt Interi - Schalke mängus, aga see oli lausa uskumatu, mis seal toimus. Ei suutnud silmi uskuda, kui vahetasin Real - Tottenham´i mängult TV6-le ja seis oli 2:4 + siis lõpus veelgi hullem
Aga Tottenham oli sümpaatne, olgugi, et tänu "Krõutšile" olid pmst terve mängu vähemuses. Bale oli taas kord sümpaatne ja tekitas olukordi. Retsept!
Aga Tottenham oli sümpaatne, olgugi, et tänu "Krõutšile" olid pmst terve mängu vähemuses. Bale oli taas kord sümpaatne ja tekitas olukordi. Retsept!
Fear the prophet!
- kalevcramo
- Kasutaja
Super ManU, kohtunikud ei julge nende vastu otsuseid teha.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Evra, musi.
Hakatakse kohe jälle kohtunikke süüdistama, aga Torres, kes 3 korda värava eest mööda lööb pole milleski süüdi See oli lihtsalt nii kusine kohtunik, ei usu, et ta ka ManU-le sellises olukorras oleks julenud pennalt anda. Van der Sar on ka loom muidugi.
Päris haige kohtunike bläkkk Manu - Chelsea mängus. Eelkõige oleks oodanud viiendal kohtunikul on selge silmavaade. Nagu ikka Manu luckbox on viimas jälle edasi.
Viimati muutis Sten, 07 Apr 2011, 13:35, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
Kohtunik on väljakul selleks, et luua korda ja vigade eest karistada. No kui sa ei julge selget penaltit anda siis ma ei tea. Ei loe, et on tähtis mäng ja ma ei julge penaltit anda.
Ütle mulle millal ta veel peale pealöögi, mille tõrjus Van der Sar, mööda lõi väravaeest?Egert kirjutas:Hakatakse kohe jälle kohtunikke süüdistama, aga Torres, kes 3 korda värava eest mööda lööb pole milleski süüdi See oli lihtsalt nii kusine kohtunik, ei usu, et ta ka ManU-le sellises olukorras oleks julenud pennalt anda. Van der Sar on ka loom muidugi.