Kohe esimese hooga tuleb meelde näiteks olukord esimese poolaja lõpus, kui ta endale palli ette (õhku) võttis ja lihtsalt pallist mööda lõi.nub4you kirjutas:Ütle mulle millal ta veel peale pealöögi, mille tõrjus Van der Sar, mööda lõi väravaeest?Egert kirjutas:Hakatakse kohe jälle kohtunikke süüdistama, aga Torres, kes 3 korda värava eest mööda lööb pole milleski süüdi See oli lihtsalt nii kusine kohtunik, ei usu, et ta ka ManU-le sellises olukorras oleks julenud pennalt anda. Van der Sar on ka loom muidugi.
Jalgpall
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Re: Jalgpall
Okei, 1 kord, aga 3-e kindlasti ei olnud, ja ega kääri ei ole niisama lihtne lüüakasutaja123 kirjutas:Kohe esimese hooga tuleb meelde näiteks olukord esimese poolaja lõpus, kui ta endale palli ette (õhku) võttis ja lihtsalt pallist mööda lõi.nub4you kirjutas:Ütle mulle millal ta veel peale pealöögi, mille tõrjus Van der Sar, mööda lõi väravaeest?Egert kirjutas:Hakatakse kohe jälle kohtunikke süüdistama, aga Torres, kes 3 korda värava eest mööda lööb pole milleski süüdi See oli lihtsalt nii kusine kohtunik, ei usu, et ta ka ManU-le sellises olukorras oleks julenud pennalt anda. Van der Sar on ka loom muidugi.
Esimene poolaeg 2 olukorda, kus ta lihtsalt ei saanud pallile pihta.nub4you kirjutas:Ütle mulle millal ta veel peale pealöögi, mille tõrjus Van der Sar, mööda lõi väravaeest?Egert kirjutas:Hakatakse kohe jälle kohtunikke süüdistama, aga Torres, kes 3 korda värava eest mööda lööb pole milleski süüdi See oli lihtsalt nii kusine kohtunik, ei usu, et ta ka ManU-le sellises olukorras oleks julenud pennalt anda. Van der Sar on ka loom muidugi.
- kalevcramo
- Kasutaja
Supertulemus, ManU all the way to the final now. Schalke ei ole mingi vastane. Wembley here we come!
kalevcramo kirjutas:Supertulemus, ManU all the way to the final now. Schalke ei ole mingi vastane. Wembley here we come!
Jälle on vaja kukke mängida..nub4you kirjutas:Hahah, Ma olen kindel, et Schalke läheb finaali
ainuke kukk siin oled sinaEgert kirjutas:Jälle on vaja kukke mängida..nub4you kirjutas:Hahah, Ma olen kindel, et Schalke läheb finaali
Hea küll.xrip55 kirjutas:ainuke kukk siin oled sinaEgert kirjutas:Jälle on vaja kukke mängida..nub4you kirjutas:Hahah, Ma olen kindel, et Schalke läheb finaali
nõus sinugaxrip55 kirjutas:ainuke kukk siin oled sinaEgert kirjutas:Jälle on vaja kukke mängida..nub4you kirjutas:Hahah, Ma olen kindel, et Schalke läheb finaali
Schalke pole veel edasi, Inter on kõigeks võimeline ja see 4 kolli pole probleem, kui mehed tahavad mängidakalevcramo kirjutas:Supertulemus, ManU all the way to the final now. Schalke ei ole mingi vastane. Wembley here we come!
nu jah sellise mänguga Inter küll midagi ei suuda rünnakul ikka nii lahjad,,,
Paistab , et loobunud juba
Paistab , et loobunud juba
oleee Schalke, oleee rauuuuul