Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

just..tahaks sellist venda, kes on väga hea mängujuht kui ka 3p shooter..kurat see aysuo nali hakkas nörvi käima..see vend oleks super Kalevi :D
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas BigMac »

Muidugi on meil shooterit vaja , aga vaadake , et sellise tasemega võistkond , kui on seda Kalev , peaks nagu asjad kiiremini jooksma , nüüdseks on olnud aega 3 nädalat , mitte ühtegi kanditaatigi pole !
Kohutav ju .
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

okei kuid keda sa näed siis Reedi asendajana praegusel hetkel. Saab näiteks Reed mõnes mängus vigastada ,kuidas me siis mängime.Kui Rockil on kaks tsentrit olemas kes teineteist vahetavad need on Allingu ja Cusworth,siis meil ju võrdväärne vahetus Reedile puudub ja muideks on ju Reed isegi öelnud ,et ta tunneb ,et hakkab väsima.Jah loomulikult olen nõus sellega ,et meil pole ka normaalset mängujuhti ja viskajat,kuid nagu juhtkond öelnud on ,et nad tegelevad selle otsimisega.Nädala algul väitis ju Kalevi president ,et nädala lõpuks peaks uue mehega lepinguni jõutud olema kuid nagu näed ei ole jõutud ja me isegi ei teagi kes see mees oli keda taheti palgata ,kuid tulutult ja kes olid need kolm ameeriklast kelle vahel see valik pidi tehtama.Olen kindel ,et me ei leia seda mängujuhti ka järgneva kahe nädala jooksul ja see asi jääb venima nagu ka selle tsentri otsinguga.Kui oleme proffessionaalne võistkond siis peaks ka klubi juhtkond olema sama proffessionaalne ja operatiivne meeste otsimisel kui nähakse ,et asi hakkab p.... minema.No arvate te siis nüüd tõesti ,et sellise mänguga nagu me eile Kalevi esituses nägime suudame me midagi Ludwigsburi või Wrotslavi vastu ,mina seda küll ei usu
Mirko

Postitus Postitas Mirko »

olge reaalsed nüüd:)
viskaja ja mängujuht korraga ning veel tasemel? ULEBi ja BBLi jaoks peaks olema tegemist hea vennaga. Kuid sellele tasemele vastava mehe jaoks pole Kalevil lihtsalt raha. On mõttetu osta ka tüüpi,kes oskab mõlemat, samas pole sellele tasemele vastav. Näiteks toon Kriisa: visata oskab, samuti ka mängu juhtida. Kuid ULEBi jaoks pole ta see päris viskaja ega ka mängujuht. Jah, võib öeld,et oi Rocki vastu oli ta tagaliinis parim ja Saksa klubi vastu oli terav. Kuid need on mõned sähvatused. Kriisa EI OLE Uleb taseme mängujuht. Kui ta pärast väsimist neid lollusi ei teeks, siis ehk oleks. Kuid ta teeb ning sellel tasemel mängujuht ei tohiks nii teha. Samuti viskab ta hästi, kuid pole päris Kullamäe ka.
Mul ei ole midagi Kriisa vastu, lihtsalt tõin ta illustreerivaks näiteks, milline on see nii öelda poole teraga vend. BBLi tasemel veab ta ilusti välja.
Uue mehe puhul tuleks tõesti läbi mõelda, kas on vaja meest,kes juhiks mängu või puhast viskajat. Ehk hetkel muretseda viskaja, sest siis saab Kriisa see hooaeg mängida oma mängujuhi koha ära- muidu sedatujutsemist ja noh,see pole ka võistkonnale kasulik.
Uueks hooajaks tuleks aga muretseda korralik mängujuht, kui jätkatakse ULEBis. Kuid see tähendab, et Kriisast või Sokust tuleb loobuda. Sest 3 mängujuhti on mõttetu, samas Kriisa viskaja kohapeal tooks pingeid + pigem juba Arbet + mingi vahetus,kes on puhas viskaja. Võib tunduda kallis, kuid pigem juba tagaliini 2 asjaliku venda kui see,et makstakse 7mele vennale palka, samas taset pole.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

Ütlesid õieti kui me järgmine hooaeg ULEBis jätkame.Praeguses seisus ma kahtlen selles siiralt .
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

ma arvan, et kindlasti tuleks tuua puhas viskaja! Nagu Johnson aga selline veits rahulikum ja kes väiksema egoga... Kulla tyypi vend!
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

viskajat jah tõesti vaja...
Patrik
Kasutaja
Postitusi: 294
Liitunud: 02 Nov 2007, 11:36
Asukoht: Viimsi

Postitus Postitas Patrik »

Frier on artist, soolomängija aga ta ei saa ennast avada kuna ta peab kinni pidama Matici joonistest. Ehitustööriistas anti talle vabad käed, pane siis kui tunned ning mees tegi ka, vahest lõikas ka näppu kuid ka 2 aastat järjest tõi mees kulla koju.

Häid mängijaid ei saa kui ei ole raha. Odavat ja head korraga ei saa. Kui rahaprobleeme ei ole, siis palun üheks hooajaks oleks asja küll: http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... mNotSure=1
Viimati muutis Patrik, 14 Jaan 2008, 00:20, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Aga samas olen kindel, et sellise mehe saaks palgata ( kui ta ise nõus tulema ja tingimused sobivad ) näiteks sellise raha eest mida praegu makstakse viiaskile + pelkicile + frierile :D
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas BigMac »

Isegi tänases Õhtulehes kirjas kuidas Mürka ütles , et kalevil on täielik puudus tagamängijast- kes viskaks ja juhiks palli. Seljuhul saadaks ma Frieri - Pelkici - Viiaski - ära ja võtaks mingi normaalse Centri .
Kangur ja Kedzo võivad ka väga vabalt seda C kohta mängida , ma ise arvan , et Cusworthil tekiks Kanguriga raskusi , kuna kangur ikka sitaks parem füüsiliselt , ja kerge tal seal poleks . Paneks Atuashvili ka pingile ja ... see oleks suht hea minuarust .
Toome
Sokk
Sergo
Kriisa
Kedzo
Reed
Arbet
Kangur
Keerles
Mingi heal tasemel shooter .

Ja siis mingi vend veel ...

2003 aastal mängis ju Coleman ka kalevis , see oli väga haige shooter , kas ta hetkel mängib ja vana ta on , keegi teab ?
Viimati muutis BigMac, 14 Jaan 2008, 14:04, muudetud 1 kord kokku.
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

jah see hooaeg on läinud ikka komplekteerimisega aiataha... oleks pidanud kohe suve alguses alustama sellega, mitte 20 augustil vaatame kes alles...
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas BigMac »

sel nädalal peaks treeningutega liituma ka 2 uut venda :)
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

njah see eha, et keegi tuleb, aga kas "natuke" hiljaks ei jäänud w yle poole hooaja möödas juu..
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

BigMac kus muidu võtad seda ,et uued mängijad tulemas ma ple kuskilt mingit uudist leidnud äkki saad mingit linki anda
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

gasol2 kirjutas:BigMac kus muidu võtad seda ,et uued mängijad tulemas ma ple kuskilt mingit uudist leidnud äkki saad mingit linki anda
''Kalevi serblasest treener kirjutas mängu eel riietusruumis tahvlile kaks asja: "lauapallid" ja "korvi alla". "Esimesel veerand-ajal pall Reedini õieti ei jõudnudki. Midagi on viga ja see pole esimene kord. See peab muutuma," kurjustas Matic.

Midagi võib muutuda – sel nädalal ootab Kalev kaht ameeriklasest tagameest testimisele''.

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=262231
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Vasta