Mihkel Schleicher
Re: Mihkel Schleicher
On see siis väga imelik, et peale fnaalikaotust medal kaelast võetakse? Minu arust täiesti loomulik, eriti veel kui ta enda esitusega rahul polnud.
Egert kirjutas:On see siis väga imelik, et peale fnaalikaotust medal kaelast võetakse? Minu arust täiesti loomulik, eriti veel kui ta enda esitusega rahul polnud.
+1, ma ei saa aru sellest idiootsest Eesti meediast... Leiti ka nüüd asi, millest suur number teha.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Mehes on sportliku viha, mis näitab, et teda kotib ka, mis ta teeb. Vähemalt pole nagu sina, kes kodus oma ***** laiaks istub ja kübermaailma kangelane on. See, et doroninil ja leppikul on korvpallist pohui, ei tähenda, et temal onAsjaajaja kirjutas:Mõnus beebi on see Schleicher küll. Sai pea 20-punktilise paki ja tundis, kui ülekohtune maailm tema vastu on.
Korvpalli üks osa on ka kaotamise õppimine, seda ilmselt veel teha ei oska.
- Kivipallur
- Kasutaja
Ei olezero0 kirjutas:Korvpalli üks osa on ka kaotamise õppimine
Oota, mulle jäi ka vist Tammiste käe all korvpalli mängimist alustades mõned sõnad vist kõrva taha panemata. Et siis tänapäeval on üks korvpalli osa ka kaotamise õppimine? Huvitav...
minumeelest otsitakse ka ikka võitjaid mitte selliseid kes oskavad ilusasti kaotada ja mitte muffigi saavutada kunagi....ytlus once a loser, always a loser peab paika!!!!!!!!
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
Ma tahtsin öelda, et kaotada tuleb ka osata, sõnastus sai veidi segane. Sport on lihtsalt selline.
Mees tundub ikkagi suvel päris palju individuaalselt tööd tegevat. Viimasel ajal olen teda iga õhtu näinud magistrali väljakutel kas ise loopimas või siis mängimas.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei no see väga vale jutt hullemat laiska kui tema annab otsida mees visati isegi ju u18 koondisest välja kuna ei viitsinud trenni teha.
kuskohast kuulsid seda muidu ? Mulle on mulje jätnud, kui väga töötahteline inimene.gasol2 kirjutas:Ei no see väga vale jutt hullemat laiska kui tema annab otsida mees visati isegi ju u18 koondisest välja kuna ei viitsinud trenni teha.
Tean kuna enda sõbrad koondises.
Gasol2, minul puuduvad sõbrad koondises ja seda ei oska kommenteerida, küll aga see, et ta seal käib ise mängimas ei ole kuskil kohal vale jutt.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma käin ka vahepeal mängimas. See ei tee minust veel profisportlast. Tema on veel sellises vanuses, kui mängitakse mängu kui sellise pärast. Vanemad mehed mängivad juba raha pärast, kuna see on ikkagist töö nagu iga teine, millega peab peret üleval pidama.Sanro kirjutas:Gasol2, minul puuduvad sõbrad koondises ja seda ei oska kommenteerida, küll aga see, et ta seal käib ise mängimas ei ole kuskil kohal vale jutt.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Kindlasti võib ta käia ise mängimas ,kuid niisama viskamisel ja korralikul trenni tegemisel on suur vahe.