Aprilli parim mängija
Aprilli parim mängija
Aeg valida siis aprilli e siis poolfinaalide parim mängija. Kuna skoor jagunes neis mängudes ühtlaselt, siis raske on kedagi nimeliselt esile tõsta. Pakuks hoopis Alar Varrakut
Aga siiski: mina valisin Toome (ühtlaselt hea, aga no see pealtpanek...), Arbeti (esimene mäng ju superesitus, kaitses hea),Reimo Tamme vahel (kaitses oli hea). Keerlese esimene mäng oli lahja, viimane hea, Tanel Sokk ei mänginud sisuliselt viimases. Hea seeria tegi minu meelest ka Riis.
Ikkagi- valin Toome.
Aga siiski: mina valisin Toome (ühtlaselt hea, aga no see pealtpanek...), Arbeti (esimene mäng ju superesitus, kaitses hea),Reimo Tamme vahel (kaitses oli hea). Keerlese esimene mäng oli lahja, viimane hea, Tanel Sokk ei mänginud sisuliselt viimases. Hea seeria tegi minu meelest ka Riis.
Ikkagi- valin Toome.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Re: Aprilli parim mängija
Minu kindel hääl kuulub Joosep Toomele. Kolm korda järjest pealtpanekuga failida näitab, et mees on ikka tugevast puust ja üks Kalev/Cramo raudseid liidreid eesliinil.
-
- Kasutaja
Pane link klipile, kus Toome kolm korda järjest pealtpanekuga failib. Ma loodan, et sa saad sellega hakkama ja ei faili.Asjaajaja kirjutas:Minu kindel hääl kuulub Joosep Toomele. Kolm korda järjest pealtpanekuga failida näitab, et mees on ikka tugevast puust ja üks Kalev/Cramo raudseid liidreid eesliinil.
Ei ole selliseid võimalusi kahjuks, aga sa katsu ikka õigel ajal mänge vaadata.Kalevpoiss kirjutas:Pane link klipile, kus Toome kolm korda järjest pealtpanekuga failib. Ma loodan, et sa saad sellega hakkama ja ei faili.
Palun siia teemasse mitte oma ila ajada.Asjaajaja kirjutas:Minu kindel hääl kuulub Joosep Toomele. Kolm korda järjest pealtpanekuga failida näitab, et mees on ikka tugevast puust ja üks Kalev/Cramo raudseid liidreid eesliinil.
Räägi lähemalt, milline mäng oli...Asjaajaja kirjutas:Ei ole selliseid võimalusi kahjuks, aga sa katsu ikka õigel ajal mänge vaadata.Kalevpoiss kirjutas:Pane link klipile, kus Toome kolm korda järjest pealtpanekuga failib. Ma loodan, et sa saad sellega hakkama ja ei faili.
Keerles
sa hoolitse oma Asko Paadede airballide eest paremAsjaajaja kirjutas:Minu kindel hääl kuulub Joosep Toomele. Kolm korda järjest pealtpanekuga failida näitab, et mees on ikka tugevast puust ja üks Kalev/Cramo raudseid liidreid eesliinil.
Võib selle hääletuse siis lukku lüüa, kuigi tähtaega ma ei pannud. Arbet siis kogus enim hääli Toome ja Keerlese ees. Palju õnne!
P.S järgmine hooaeg tuleks juba kindlalt see hääletus ametlikuks teha, st et võetaks arvesse ka hetkel meili teel selguva kuu parima mängija arvestuses...
P.S järgmine hooaeg tuleks juba kindlalt see hääletus ametlikuks teha, st et võetaks arvesse ka hetkel meili teel selguva kuu parima mängija arvestuses...