G4S KML Finaalid BC Kalev/Cramo-TÜ/Rock
Re: G4S KML Finaalid BC Kalev/Cramo-TÜ/Rock
Hea eelvaade, loodame võitu.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Loodame, et parim võidab.
-
- Kasutaja
Ma loodan ka Cramo võitu.Asjaajaja kirjutas:Loodame, et parim võidab.
Khm.. ma pidasin Rocki silmas.Kalevpoiss kirjutas:Ma loodan ka Cramo võitu.Asjaajaja kirjutas:Loodame, et parim võidab.
Hee, tõstke ikka õigesse alajaotusesse---Kalev Cramo tegemisedBawse kirjutas:Hea eelvaade, loodame võitu.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Mitte kedagi siin peale nub4you ei koti sinu Rock.Asjaajaja kirjutas:Khm.. ma pidasin Rocki silmas.Kalevpoiss kirjutas:Ma loodan ka Cramo võitu.Asjaajaja kirjutas:Loodame, et parim võidab.
maakad kotti !
Ära võta kõigi nimel sõna.Mitte kedagi siin peale nub4you ei koti sinu Rock.
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Ülimalt enesekindlad fännid olete ikka, kahjuks peate pettuma Cramos, jällegi. Cramo ei saa see hooaeg mitte ühtegi karikat.
-
- Kasutaja
Head isu! Varsti saad oma sõnu süüa!nub4you kirjutas:Ülimalt enesekindlad fännid olete ikka, kahjuks peate pettuma Cramos, jällegi. Cramo ei saa see hooaeg mitte ühtegi karikat.
See idiootsus mida sina ajad, ei ole su enesekindlus? Ära tule siin teisi fänne õpetama, lohh.nub4you kirjutas:Ülimalt enesekindlad fännid olete ikka, kahjuks peate pettuma Cramos, jällegi. Cramo ei saa see hooaeg mitte ühtegi karikat.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Olen ma ikka jalka mängudel olles mõelnud, et võiks meil Eestiski olla selliseid fänne, kes vastas meeskonna kohta väheke nalja viskaks mängu ajal vms, aga tulles kossu juurde ja lihtsalt üksteise peale kisades, kuidas üks peab suu puhtaks pühkima karikast ja kuidas üks teise maa sisse tambib - noo andke palun andeks, see on labane ja lapsik.
Fear the prophet!
Jah, muhedust võiks rohkem olla siin:) A ja, muidu loodan ikka Kalevi võitu, aga mängud võiks tasavägised olla ja keegi võiks selle "kullipilgu" nelja aasta taguse buzzeri tagasi teha.Kalev4ever kirjutas:Olen ma ikka jalka mängudel olles mõelnud, et võiks meil Eestiski olla selliseid fänne, kes vastas meeskonna kohta väheke nalja viskaks mängu ajal vms, aga tulles kossu juurde ja lihtsalt üksteise peale kisades, kuidas üks peab suu puhtaks pühkima karikast ja kuidas üks teise maa sisse tambib - noo andke palun andeks, see on labane ja lapsik.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Minu arust on kõik enam-vähem muhedad siin, va mõned fruktid (Egert ja Kalevpoiss to name a few), kes vihast keevad.