väike-tamma kirjutas:Las poiss otsib meeleheiteliselt neid Kalvi vigu. Ei taha tunnistada, et tema lemmik meeskond maa alla tambiti.
Ma siis teen ka asjajajajajat. Mind nii häirisid need Leppiku 2 uut kehamaalingut. No nii koledad olid. Lihtsalt ei suutnud vaadata seda mängu.
no offence asjajajaja
Ja see oli nali. polnud need hullu midagi.
No offense taken. Mind häirisid need uued kehamaalingud ka ja see pole mitte üldse nali.
Egert kirjutas:Tra kui haiget juttu see vend ajab.
Vähemalt ma ajan mõnikord juttu ka. Sa võiksid vahelduseks oma sisututele 1-lauselistele repliikidele ja mölisemisele midagi tarka ka öelda. Tarka on vist naiivne oodata... vähemalt "haiget juttugi"...
minu arust on imelik, et siin foorumis on nii pussyd moderaatorid, kes lasevad möllata neil. Kalevi fännid saavad hoiatusi, selleks et ei halvusta oma tiimi ? samal ajal kui mingid suvalised tondid pritsivad sit*a kalevi kohta. Võiks selle foorumi nime ära muuta siis juba Eesti korvpalli foorumiks vms.
Ajaküsimus millal see postitus ära kustutatakse siit.
LeenaT kirjutas:Ma ei tea, imelik on, et Kalev/Cramo fännide foorumis passivad Rocki fännid. Kerge nolife?
Hoolimata kõigest on Kalevi foorum vähemalt huvitavam kui Rocki foorum. Minu arust on seal jõhkralt ülekaalus arvamused, mis on kas veidi lollid (aga mitte nii lollid, et naerma ajaks) või lihtsalt igavad. Kalevi foorumis on seda vaheldusrikkust veidi rohkem.
NB! Olen Tartu fänn, kõik maakate-teemalised naljad suunata palun mulle.