Ihana Leijona Ihanakasutaja123 kirjutas:Ihana voitto. Head poisid.
Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
- kalevcramo
- Kasutaja
ojumal, see leht ka ära rikutud mingite "toredate" uuendustega.
Mul küll täpselt sama nagu koguaeg olnud
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Huvitav on see, et nüüd saab uudiseid kommenteerida ka.
Kuigi on jäänd mulje, et siinsed kasutajad kuulavad suht vähe spordisaateid... aga kas keegi lisaks mehed ei nuta'le kuulavad ka saadet mehed mängust? Äärimiselt tore saade ja ka seda saadet kuulates on mul tunne, et miks see saade taas aint pool tundi kestab..
- kalevcramo
- Kasutaja
mis see uudiste kommenteerimine annab samamoodi läbustada ja ohkida võib delfis ja mujal ka. kommentaarid on kõige viimane asi mille üle mõnel internetisaidil õnnelik olla. Uudise alla "oh kui lahe" vms kirjutamine ei anna mittemidagi, sest solvata ning sõimelda seal pole ka vaja.kasutaja123 kirjutas:Huvitav on see, et nüüd saab uudiseid kommenteerida ka.
marxx762 kirjutas:Kuigi on jäänd mulje, et siinsed kasutajad kuulavad suht vähe spordisaateid... aga kas keegi lisaks mehed ei nuta'le kuulavad ka saadet mehed mängust? Äärimiselt tore saade ja ka seda saadet kuulates on mul tunne, et miks see saade taas aint pool tundi kestab..
Kuulan ka hea meelega saadet mehed mängust, tõesti hea saade ning mulle, kui tartlasele, eriti meeltmööda. Hea on kuulata, kuidas ikkagi asjatundijad asja üle arutlevad, mitte mingid ise hakanud vennad.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Keegi teab, kus Eestis müüakse Usa koondise vormi? Mõtlen seda valget. Oskate hinda ka öelda?
ülemiste sportlandis Lebroni oma peaks olema.eestikana kirjutas:Keegi teab, kus Eestis müüakse Usa koondise vormi? Mõtlen seda valget. Oskate hinda ka öelda?
Keegi homme pokkkerit ka mängima läheb?
ma tean aint seda, et sõbraga lähen hollykasse laup. aftekaleAAAA kirjutas:Keegi homme pokkkerit ka mängima läheb?
mina lähen.AAAA kirjutas:Keegi homme pokkkerit ka mängima läheb?
Tänak edestab avapäeva järel Latvalat
kuida õnnestus?või oled veel tules? ise sain esimese turnakohta suht normaalse tulemuse-u. 320. koht.AAAA kirjutas:Keegi homme pokkkerit ka mängima läheb?