eks ta ole jah, nagu teie tsinnid ja muud loomadnub4you kirjutas:Kui Skele tippvormi jõuaks oleks ta päeva pealt Cramost läinud, ma peaaegu kindel selles.greystone kirjutas:Teemast mööda, aa tahaks öelda, et oleks ülisuper kui Skele veel hooajaks kalevisse jääks, minu arust on juba praegu venna esitused väga-väga head ning võib vaid oletada, milline tema kasutegur Kalevis tippvormis oleks.
Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
Re: Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
Ma pole ju midagi halvasti öelnud, ma ainult ütlesin, et kui ta taastab tippvormi siis keegi kindlasti tugevam klubi tunneb huvi temast.
sa suhtud eelaimdusega nagu kohe kõik ütleks halvasti... kuigi ma seda ei öeldes ei mõelnud midagi halvasti. Lihtsalt tahtsin öelda, et meie "tippklubid" ei suudagi "suuri" kinni hoida...nub4you kirjutas:Ma pole ju midagi halvasti öelnud, ma ainult ütlesin, et kui ta taastab tippvormi siis keegi kindlasti tugevam klubi tunneb huvi temast.
Enamus jaolt ütlevadki kõik halvasti, kuna ma pooldan Rocki.marxx762 kirjutas:sa suhtud eelaimdusega nagu kohe kõik ütleks halvasti... kuigi ma seda ei öeldes ei mõelnud midagi halvasti. Lihtsalt tahtsin öelda, et meie "tippklubid" ei suudagi "suuri" kinni hoida...nub4you kirjutas:Ma pole ju midagi halvasti öelnud, ma ainult ütlesin, et kui ta taastab tippvormi siis keegi kindlasti tugevam klubi tunneb huvi temast.
seni kuni jutt on mõistuse piires ja piisavalt põhjendatud ja ei päädi lahmimisega ei leia ma põhjust vihkamiseks... aga siiski ma vihakn tühja torkimist, mida mõni siin agaralt kasutab.nub4you kirjutas:Enamus jaolt ütlevadki kõik halvasti, kuna ma pooldan Rocki.marxx762 kirjutas:sa suhtud eelaimdusega nagu kohe kõik ütleks halvasti... kuigi ma seda ei öeldes ei mõelnud midagi halvasti. Lihtsalt tahtsin öelda, et meie "tippklubid" ei suudagi "suuri" kinni hoida...nub4you kirjutas:Ma pole ju midagi halvasti öelnud, ma ainult ütlesin, et kui ta taastab tippvormi siis keegi kindlasti tugevam klubi tunneb huvi temast.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Uus amet?
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Eks ta ole koristajana parem jah kui mängijana.--KingLeBron-- kirjutas: Uus amet?
1 koma teist
http://nagi.ee/photos/Kongo/sets/312811/" onclick="window.open(this.href);return false;
78
peace
http://nagi.ee/photos/Kongo/sets/312811/" onclick="window.open(this.href);return false;
78
peace
Monta rookie aastal
Varsti on eesti superstaar-Silveril ka siis oodata midagi sarnast Tattood ikkagi kõvade meeste värk.
-
- Kasutaja
Seljal on Montal väga ilus tatoveering.
- kalevcramo
- Kasutaja
Kui Leppik arvab et ta tattoode pärast mängib samahästi nagu Monta, siis ta võibki end tatoveerima jääda. lõpuks pole puhast kohta ka enam nahal, aga oskused on ikka sama olematud.
Jep! Mees võiks parem saalis palli visata kui seal tatoveerija juures istuda!