Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
No las nad olla siis ammu väljas, kui tiitlit ei saa pole vahet kas kaotad finaalis või konveka poolfinaalis
Tõesti jah... harju ära sellega, et Celtics enam Heatist kaugemale ei saa.nub4you kirjutas:No las nad olla siis ammu väljas, kui tiitlit ei saa pole vahet kas kaotad finaalis või konveka poolfinaalis
Me räägime finaalist, ja teie lükate järsku jutu Celticsi peale, leppige sellega et Mavs on teist parem ...
Keegi ei ole veel kellestki parem. Tahaks näha, kuidas Mavs Miamis 13 kolmest sisse laob.nub4you kirjutas:Me räägime finaalist, ja teie lükate järsku jutu Celticsi peale, leppige sellega et Mavs on teist parem ...
Eilses mängus Mavericksil läksid visked tõesti väga hästi + Kidd, Barea ja Terry tegid väga super mängu. Natukene varu jäi Marioni ja Stevensoni pealt.
Miami aga seevastu tegi kah väga-väga hea mängu. Chalmers, J.Howard,Miller - kõik nad tegid oma finaalide parima mängu. Ikkagi ei saa ma aru, miks James otsustavatel hetkedel palli rohkem enda kätte ei küsi ja 1-1 ei tee, nagu ta kuskil ütles, et 1-1 vastu pole talle vastast. See, et teda double-teamitakse mõnikord ei tohiks väga suureks vabanduseks olla, sest Dirki võetakse kah pidevalt 2 mehega, aga ikkagi teeb ta otsustavatel hetkedel oma ära.
Miami aga seevastu tegi kah väga-väga hea mängu. Chalmers, J.Howard,Miller - kõik nad tegid oma finaalide parima mängu. Ikkagi ei saa ma aru, miks James otsustavatel hetkedel palli rohkem enda kätte ei küsi ja 1-1 ei tee, nagu ta kuskil ütles, et 1-1 vastu pole talle vastast. See, et teda double-teamitakse mõnikord ei tohiks väga suureks vabanduseks olla, sest Dirki võetakse kah pidevalt 2 mehega, aga ikkagi teeb ta otsustavatel hetkedel oma ära.
- Kivipallur
- Kasutaja
Kuidas Cavsil muidu läheb ?Egert kirjutas:Tõesti jah... harju ära sellega, et Celtics enam Heatist kaugemale ei saa.nub4you kirjutas:No las nad olla siis ammu väljas, kui tiitlit ei saa pole vahet kas kaotad finaalis või konveka poolfinaalis
Ei koti.Kivipallur kirjutas:Kuidas Cavsil muidu läheb ?Egert kirjutas:Tõesti jah... harju ära sellega, et Celtics enam Heatist kaugemale ei saa.nub4you kirjutas:No las nad olla siis ammu väljas, kui tiitlit ei saa pole vahet kas kaotad finaalis või konveka poolfinaalis
-
- Kasutaja
Kuidas nii...Eelmine aasta küll kottis.Selline fänn oledki, et kui staarid minema lähevad siis enam ei toeta:O.
Oleks sinust rohkemat oodanud Egert poiss.
Oleks sinust rohkemat oodanud Egert poiss.
- Bosh For The Win
- Kasutaja
Uskuge , mind ka ei koti kuidas Torontol enam läheb. Nii on ,kui tiimi au, hing ja südametunnistus lahkub mujale. Sama ka Cavsi puhul
-
- Kasutaja
See näitab, et fänluses on pikk tee veel minna, sest korvpall on MEESKONNA mäng ja ükski mängija pole suurem kui meeskond.Bosh For The Win kirjutas:Uskuge , mind ka ei koti kuidas Torontol enam läheb. Nii on ,kui tiimi au, hing ja südametunnistus lahkub mujale. Sama ka Cavsi puhul
Muide, Bosh For The Win, kuidas Boshil edeneb? Ei saa Nowitskiga hakkama?
- Bosh For The Win
- Kasutaja
Sa tahtsid vist seda öelda?nub4you kirjutas:Tere, minu nimi on nub4you, ma olen 13-aastane, ma ei tea mis kell NBA mängud hakkavad ja minuga pole võimalik mõistlikku juttu ajada.
Leidsin sellise nalja: I asked LeBron for a dollar, but he only gave me 75 cents. He said sorry, "I don't have a 4th quarter"
Cavsi kohta nii palju, et olen piisavalt juba seletusi andnud siin, miks see meeskond enam pinget ei paku. Ütlen veelkord, kui elaks USA-s, siis oleks sellel mingi point, et olen oma linna meeskonna poolt, aga siin Eestis ei ole erilist vahet. Hakkasin NBA-d jälgima LeBroni pärast ning vähemalt tema karjääri lõpuni olen ma tema pooldaja, mitte Cavsi, kelle omanik on täielik piider.
Mulle meeldib Dan Gilbert siiani. Vast mõnele teisele LeBroni vihkajale samuti.