Ole rahulik oma Nate Foxiga, ammu eestis jubaEgert kirjutas:Miks sa küsimusele ei vasta?Hendrik. kirjutas:Kuulus feimar Egert taaskord kohal
Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Tartu Rock!
nali naljaks, ma eelistan pigem analüüsi ja erinevaid vaatenurki,Egert kirjutas:Mulle meeldis see sõnniku teemamarxx762 kirjutas:Kes mehed ei nuta saadet veel kuulanud pole siis soovitan...
Ma küll pole Rocki fänn ega midagi, aga sorri Egert.. Ma pole siin küll aktiivne ja ei postita palju, aga nii palju kui ma siin käin, siis ma muud ei näegi kui sinu postitusi. Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kas sul nagu interneti välist elu ka on? Annan sulle natuke nõu et, käi väljas, otsi sõpru, mitte ära postita siin koguaeg mingit mõttetut loba millel ei ole mingit pointi.Hendrik. kirjutas:Ole rahulik oma Nate Foxiga, ammu eestis jubaEgert kirjutas:Miks sa küsimusele ei vasta?Hendrik. kirjutas:Kuulus feimar Egert taaskord kohal
Tra mis see sinu asi on kui palju ma veedan aega internetis või kui palju mul sõpru on?Eerik kirjutas:Ma küll pole Rocki fänn ega midagi, aga sorri Egert.. Ma pole siin küll aktiivne ja ei postita palju, aga nii palju kui ma siin käin, siis ma muud ei näegi kui sinu postitusi. Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kas sul nagu interneti välist elu ka on? Annan sulle natuke nõu et, käi väljas, otsi sõpru, mitte ära postita siin koguaeg mingit mõttetut loba millel ei ole mingit pointi.
Ei olegi minu asi, lihtsalt ma ütlen, et sa võiksid ennast vähe tagasi tõmmata, kuna ma arvan, et ma pole ainuke keda sa häirid. Kujutan ette, et sa siin foorumis oled küll ränk isalõvi, aga kui irl sinuga kohtuda, siis sa vist nii kõva kutt polegi?Egert kirjutas:Tra mis see sinu asi on kui palju ma veedan aega internetis või kui palju mul sõpru on?Eerik kirjutas:Ma küll pole Rocki fänn ega midagi, aga sorri Egert.. Ma pole siin küll aktiivne ja ei postita palju, aga nii palju kui ma siin käin, siis ma muud ei näegi kui sinu postitusi. Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kas sul nagu interneti välist elu ka on? Annan sulle natuke nõu et, käi väljas, otsi sõpru, mitte ära postita siin koguaeg mingit mõttetut loba millel ei ole mingit pointi.
oioi kes välja ilmus, tõmbasid lõvisiirupit sisse ja julgesid midagi öelda ? nagu Egert ütles, siis mis su "geniaalsest" Foxi naljast sai ??Hendrik. kirjutas:Nagu reaalselt ma pole veel siukest tola näind varem, tõsiselt võimsad naljad on sul. Ole hea ja rahune maha nüüd.jyrgen kirjutas:pange kohe Bock ära, mis siin mõelda
Sorry, aga sinusuguse venna jaoks mul küll lõvisiirupit vaja ei ole, mine nüüd magama ära.jyrgen kirjutas:oioi kes välja ilmus, tõmbasid lõvisiirupit sisse ja julgesid midagi öelda ? nagu Egert ütles, siis mis su "geniaalsest" Foxi naljast sai ??Hendrik. kirjutas:Nagu reaalselt ma pole veel siukest tola näind varem, tõsiselt võimsad naljad on sul. Ole hea ja rahune maha nüüd.jyrgen kirjutas:pange kohe Bock ära, mis siin mõelda
Tartu Rock!
järgmine hooaeg tead, kuskohast mind leida, kui midagi öelda on : ) aga ma tean, milline sa päris elus välja näed..niiet sinusugune julgebki ainult netis midagi öelda. Sa vajad abi Hendrik.
Samad sõnad sullejyrgen kirjutas:järgmine hooaeg tead, kuskohast mind leida, kui midagi öelda on : ) aga ma tean, milline sa päris elus välja näed..niiet sinusugune julgebki ainult netis midagi öelda. Sa vajad abi Hendrik.
Tartu Rock!
-
- Kasutaja
Kommentaar | Tartu Rocki juhid, miks te valetate?
http://www.ohtuleht.ee/432496" onclick="window.open(this.href);return false;
Täitsa nõus!
http://www.ohtuleht.ee/432496" onclick="window.open(this.href);return false;
Täitsa nõus!
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
"Juuni lõpuks peab praegu TÜ/Rocki nime kandva meeskonna tulevik selgem olema" 03.06.2011
"jaanipäeval või kehvemal juhul juuni lõpus peaks meie jaoks asjad selged olema" 20.06.2011
Kui kehvemal juhul juuni lõpuks, siis juuli alguses peaks asjad ikka päris hullud juba olema.
Hakkab seda Cramo ida sponsori lugu meenutama ...
"jaanipäeval või kehvemal juhul juuni lõpus peaks meie jaoks asjad selged olema" 20.06.2011
Kui kehvemal juhul juuni lõpuks, siis juuli alguses peaks asjad ikka päris hullud juba olema.
-
- Kasutaja
jah asi kisub juba sinnapooleKalevpoiss kirjutas:"Juuni lõpuks peab praegu TÜ/Rocki nime kandva meeskonna tulevik selgem olema" 03.06.2011
-
- Kasutaja
Kas rollid on hakanud muutuma? Muidu oli alati rock see kellelt uudiseid mängijate palkamiste kohta tuli ja cramo oli see kellelt kohe üldse uudiseid ei tulnud. Nüüd on cramo poolt mitmeidki uudiseid mängijate kohta olnud ja rocki poolt on vaikus olnud.
Paari aasta küsimus, kui Rock on Rakvere ja Pärnu tasemel. Mängumehed on välismaal, neil ongi ju eestlastest ainult Sokk ja Veideman, kes mängida mõistavad. Allingu varsti lõpetab.