"Mehed ei nuta" vs. foorum (ennustusvõistlus)
Re: "Mehed ei nuta" vs. foorum (ennustusvõistlus)
1) Mitu punkti kogub Andres Raja kümnevõistluse superliigas? 8150
2) Kes meestest võidab Wimbledoni tenniseturniiri? Federer
3) Kes tuleb naiste korvpalli Euroopa meistriks? Venemaa
ei olnud eriti ülbe vastus ju, pigem naljaga pooleks.zero0 kirjutas:Päris ülbe suhtumine, aga oled ennegi siin arrogantsusega silma paistunud, tihti lausa viha õhutades, ei tea, kas tõesti kedagi arukamat ei olnud siin panna modereerima? Inimene lihtsalt juhtis tähelepanu.marxx762 kirjutas:äkki nihverdavadend tagasi? Ei aga jah, pole tõesti aega old jälgida, ja pole ka eestis old viimasel ajal.huh im kito kirjutas:Marxx762,sulle teadmiseks,et Hispaania langes juba välja
tõepoolest. mitte grammigi ülbet suhtumis polnud sellesse lausesse suunatud. Huvitav kus see ülbus sealt välja paistis :O
1) Mitu punkti kogub Andres Raja kümnevõistluse superliigas? 8185
- Kalev4ever
- Kasutaja
1) 8091
2) Djokovic
3) Montenegro
2) Djokovic
3) Montenegro
Fear the prophet!
Kalev4ever kirjutas:1) 8091
2) Djokovic
3) Montenegro
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
1) 8057
2) Nadal
3) Venemaa
2) Nadal
3) Venemaa
-
- Kasutaja
Mitte mehed ei nuta vaid uluvad.Peep Pahv võiks ennast ära tappa.Vastik paksmagu määris veerpalu nime ära.
eee Veerpalu puhas siis või ? Mölises liiga palju võibolla tõesti, aga kõik olid õiged faktid, Eesti ei ole selline Venemaa tüüpi maa, kes kõik maha tahab suruda lihtsalt.cramokalev kirjutas:Mitte mehed ei nuta vaid uluvad.Peep Pahv võiks ennast ära tappa.Vastik paksmagu määris veerpalu nime ära.
cramokalev kirjutas:Mitte mehed ei nuta vaid uluvad.Peep Pahv võiks ennast ära tappa.Vastik paksmagu määris veerpalu nime ära.
Väga täiskasvanulik käitumine küll. Ma ei saa aru sellest fenomenist: norrakad on pahad ja panevad koguaeg dopingut ja astmarohtu, aga mees, kes reaalselt vahele on jäänud ehk Veerpalu on hea ja mdea veel mida. Ja mis sa tõesti arvad, et kui Postimees ei oleks sellest esimesena kirjutanud, et siis poleks see positiivne dopinguproov välja tulnud?
-
- Kasutaja
Mul on pohui kas kasutatakse dopingut või mitte.See on igas riigis nii.Arvad,et Jason Kidd on puhas sportlane nt ? Oma riigi kangelasi ei kohelda nii.
Aga Veerpalu jäi vahele.cramokalev kirjutas:Mul on pohui kas kasutatakse dopingut või mitte.See on igas riigis nii.Arvad,et Jason Kidd on puhas sportlane nt ? Oma riigi kangelasi ei kohelda nii.
Kidd mitte
kaks väga erinevat asja. meil ei ole millegi alusel väita, et Kidd ei oleks puhas, küll aga Veerpalu kohta võib väita seda. Miks me peaks teda nagu kangelast kohtlema, kui mees valetas üle 2 kuu meile ? Nüüd käib mingi lolli mängimine aint, et sponsorid ei kaoks..cramokalev kirjutas:Mul on pohui kas kasutatakse dopingut või mitte.See on igas riigis nii.Arvad,et Jason Kidd on puhas sportlane nt ? Oma riigi kangelasi ei kohelda nii.
cramokalev kirjutas:Mul on pohui kas kasutatakse dopingut või mitte.See on igas riigis nii.Arvad,et Jason Kidd on puhas sportlane nt ? Oma riigi kangelasi ei kohelda nii.
Krt nagu kuskil Hiinas või NSVL elaks, et kui midagi on, vaikime maha, aga terve aja vingume kuidas teised dopingut panevad ja kuidas kõik nii ebaaus on.
-
- Kasutaja
Ameerikas kasutavad kõik tippsportlased dopingut nt.Ma ei saa aru millest sa jahud karl.Kui tahad näha dopingu vaba sporti,siis mine vaata lastejalgpalli nt.