Viktoriin
Re: Viktoriin
Äkki Indrek Rumma?
Kui see ka ei ole, siis ma ei tea:D
Kui see ka ei ole, siis ma ei tea:D
Rumma on õige vastus,
Lõpuks
Keegi teine võib küsimuse pana
Keegi teine võib küsimuse pana
-
- Kasutaja
Mitu punkti viskas Tiit Sokk 1988 olümpiafinaalis?
Mõtlesin igavusest vana rubriigi elustada. Vahepeal on foorumisse juurde tuldud ja lahkutud ning vahest võiks teistele puremiseks mõne huvitava kossualase küsimuse siia panna kui kusagil selle otsa komistada.
Küsimus: mäletatavasti mängiti Eesti mv-l aastaid tagasi osad mängud neutraalsetel väljakutel ehk kohtades kus oma kossumeeskonda polnud, seda korvpalli propageerimiseks. Kuulsin hiljuti, et kord mängiti ka Põlvas aga juhtus nii, et teatud spetsiifilisel põhjusel seal otsustati rohkem mitte mängida. Mis see põhjus oli ?
Küsimus meeldis mulle seetõttu, et küsimuses on teatud vihje sees ja seda peaks olema võimalik ka loogiliselt tuletades ära vastata.
Küsimus: mäletatavasti mängiti Eesti mv-l aastaid tagasi osad mängud neutraalsetel väljakutel ehk kohtades kus oma kossumeeskonda polnud, seda korvpalli propageerimiseks. Kuulsin hiljuti, et kord mängiti ka Põlvas aga juhtus nii, et teatud spetsiifilisel põhjusel seal otsustati rohkem mitte mängida. Mis see põhjus oli ?
Küsimus meeldis mulle seetõttu, et küsimuses on teatud vihje sees ja seda peaks olema võimalik ka loogiliselt tuletades ära vastata.
Ehk ei tahetud käsipalli populaarsust vähendada vms?
Käsipalliga on seos küll aga hoopis konkreetsem ehk spetsiifilisem...
kuna põlvas on käsipall a ja o siis puudus lihtsalt publiku huvi.KalevRuus kirjutas:Käsipalliga on seos küll aga hoopis konkreetsem ehk spetsiifilisem...
Pakun, et äkki ei tahetud korvpalliväljakujooni ja korvikonstruktsioone väravpalli platsile tuua.
Korvpallurid ajasid pidevalt käsipalli karistusala joone korvpalli 3se joonega segamini