Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 709
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas BCKLV »

Basket kirjutas:Jutt koondisest tekitab Allingus vastakaid tundeid. Pallur möönab, et suvel juhtunu siiski algul üllatas teda. "Sinises särgis kodumaa värve kaitsta on auasi. Olen alati kutsele vastanud, ikka vahetusmehena Metstaki või Müürsepa või Taltsi seljatagust katnud. Sel korral isegi ei kutsutud, hiljem räägiti põhjustest. Ausalt öeldes - et see nüüd kuidagi ülbelt ei kõlaks - on väga raske end suvel laagrisse sundida. Liiatigi siis Luksemburgiga mitte midagi tähendavaks mänguks valmistuma. Need on ju head võimalused noorte karastamiseks. Ma ei ütle, et enam kunagi koondise mängudes ei osale, aga mõtlemisaja võtan küll. Peab lihtsalt tõsine väljakutse olema," jätab ta võimaluse õhku.
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Kasutaja avatar
343rg1z3r
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 16 Mai 2010, 13:17

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas 343rg1z3r »

hah sama lugu on siis vb keerlesega?
Pilt
Pilt
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Kris »

Mõned mängijad kes East Coast All Stars (selline siis ametlik nimi) koosseisus augusti alguses Tallinna turniirile tulevad.

Bryce Cartwright PG 185cm SR (Iowa)
Matt Gatens SG 196cm SR (Iowa)
Brandon Triche G 193cm JR (Syracuse)
Baye Moussa Keita C 206cm SO (Syracuse)
Jack Cooley PF 206cm JR (Notre Dame)

Kokku võistkonnas 10 mängujat, aga praegu leidsin ainult nende 5'e nimed netist. Väga keskpärane koosseis vähemalt need 5 nime, Cartwright ehk kõige säravam. Teevad kiire 2 päevase treeninglaagri NY's, lendavad Tallinna, ja siin üks sõpruskohtume + 3 turniirimängu.

Peatreener Guy Rancourt (Lycoming)? Kahju kui KSU Frank Martin (kes meie pressi andmetel on võistkonna peatreener) ei tuleks, ikkagi väga nimekas ülikoolitreener.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas TDK »

Lõppkokkuvõttes saabub siia mingi samasugune kooseis nagu need Oklahoma kutid, kelle parimad mehed sobivad healjuhul Kohilasse või Võrru.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Zog »

No nende viie nime põhjal ollakse ikka suht tõsiseltvõetavad, kaks tsentrit nt mõlemad mängivad NCAA Big East'i kõrgeimas divisionis, mis on ikka suht heatasemeline liiga...
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Kris »

Zog kirjutas:No nende viie nime põhjal ollakse ikka suht tõsiseltvõetavad, kaks tsentrit nt mõlemad mängivad NCAA Big East'i kõrgeimas divisionis, mis on ikka suht heatasemeline liiga...
Kõik mängijad peaks tulema tugevatest divisionidest, kuid kui mõtled Keitat ja Cooleyt siis nad mõlemad on vahetusmängijad. Nendest viiest on kõige nimekam Bryce Cartwright, kes on ka öelnud et loodab Tallinna turniiriga saada häid kontakte 2012 aasta suveks et alustada profikarjääri, ning statistika põhjal usun et ta täiesti Kalevi/Rocki tasemel mees kui mitte ehk veel kõrgemal. Ehk ülejäänud viie mängija hulgas ka mõni tema tasemel (või ehk isegi kõrgem) mees.

Usun et see koosseis peaks Oklahomast ikka palju tugevam olema. Lihtsalt mingit NCAA tipptaset ei tasu oodata, ja kuna neil ainult 2 treeningpäeva (+ üks trenn Tallinnas) siis mingist meeskonnamängust ei saa vist juttu olla. Võidu peaksime siit kindlasti ära võtma :) (aga pall on ümmargune)
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4486
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas vaim564 »

East Coast All Stars on Lycoming College (NCAA3) poolt korraldatav korvpallilaager Euroopas. Sinna kedagi otseselt ei kutsuta, vaid soovijad ise aplikeeruvad. NBA-plaanidega tüübid sinna ei tule, aga selliseid, kes peale ülikooli kusagil Euroopas püüaksid läbi lüüa, võib ehk leida. Tasemelt ongi ehk midagi sinna Oklahoma kanti, kuigi meie jaoks pole ka Oklahoma päris mütsiga löödav meeskond.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Kalev4ever »

Tekkis väike huvi B-divisjoni meeskondade vastu, kuna peagi on viimased mängud hakkamas. Kellel jäävad need ka viimasteks, kes saavad paar lisa mängu...

Vaadates A-gruppi, kuhu kuulub ka Eesti, siis minu meelest on siin asi juba tehtud. Holland peaks olema igati kindel edasipääseja. Tuginedes veel faktile, et Eestil pole ikka päris see koondis, millega oodata erilist üllatust + veel see, et Hollandi lõplikku nimekirja kuulub suure tõenäosusega ka kaks NBA meest. Elson (Jazz) ja Gadzuric (Nets). Elson mängis eelmiselgi aastal Hollandi eest, aga seda ainult ühel korral ja paraku oli see just meie vastu. Hollandi mängijate kuulsatest leivaisadest nimetaks ära veel DKV Joventuti, EWE Basketsi ja Dexia Mons-Hainauti. Enamus kuuluvad siiski Hollandi liiga liidrite nimekirja.

Luksemburgist pole vaja rääkidagi, aga Austria vastu peaks Eesti küll oma ära võtma. Arvestades veel seda, et eelmise hooaja mängijatest on ainult 4 alles, kes ka sel korral Austria nimistusse kuuluvad ja needki ei kandnud suurt rolli eelmisel aastal Austria mängupildis. Kuna nimed suurt midagi ei ütle mulle, siis oleks tore, kui amatöörid saaks ainsa võidugi kirja ja šanss tundub, et on suuremgi veel olemas, kui aasta tagasi.

B-grupp on ilmselgelt kõige põnevam, kuhu kuulub viis (A- ja C-alagrupis on teatavasti 4) meeskonda. Kui Jerebko mängib ka sel aastal, siis ei tohiks Rootsile vastast olla. Aserid kindlasti üllatasid, aga neil on hetkel nimistus ka kaks ameeriklasest kodustatud tsentrit, kellest üks oli neil juba eelneval hooajal liider. Arvan ja loodan siiski, et parima teise koha teenib just Rumeenia. Valgevene, Albaaniast rääkimata, on vist juba rongist maha jäänud. Saatuslikuks saigi neile see tänu viimase sekundi kolmesele Rumeeniale kaotatud mäng.

C-grupis on olnud üllatavalt tasavägised mängud skooride järgi. Tšehhid on võrreldes eelneva aastaga jätnud kaks meest koondisest välja. Neist üks oli puhtalt pingipoiss, teine aga Pumprla, kes keskmiselt ligi 14 punkti mängus viskas. Kui otsida mängijaid, kes kaks aastat tagasi ka Eesti vastu mängisid, siis neid on 4 + siis veel võimalikest lisandujatest 2.

Ei usu, et slovakid erilisi muudatusi teevad, aga šveitslastel on plaan koondisesse meelitada OKC-s mängiv Thabo Sefolosha ja hiljuti kodustatud ameeriklane Greg Brunner, kes hiljuti mängis Itaalia kõrgliigas. Tšehhid võtavad esikoha ära, saarlased jäävad viimaseks ja kui Šveitsi peakski emb-kumb (või mõlemad) abistama tulema, siis pakun, et nemad napsavad esikoha slovakkide eest.

Esikohad on juba justkui selgunud,aga siiski loodame, et saab ülipõnev lahing olema neile kohtadele + siis veel parim teine koht, mis tuleb reaalselt B-grupist.
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Egert »

Mind need grupid üldse ei huvita, kuna need ära kaovad. Tähtis, et kõik mängud kotti paneme :D
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Alex »

Tõrts reklaami kah, piletilevis piletid saadaval: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sp ... show=22662" onclick="window.open(this.href);return false;

Turniiri ajakava:
R 05.08
17:45 Rootsi - USA üliõpilaskoondis
20:00 EESTI - GRUUSIA (ETV2)

L 06.08
17:45 USA üliõpilaskoondis - Gruusia
20:00 ROOTSI - EESTI (ETV2)

P 07.08
17:45 Gruusia - Rootsi
20:00 EESTI - USA ÜLIÕPILASKOONDIS (ETV2)

Eelmüügist on võimalik osta 3-päeva paketti: 4 EUR sooduspilet ja 10 EUR täispilet.
Päevapiletid müügil tund enne algust kohapeal: sooduspilet 2 EUR ja täispilet 5 EUR

Sooduspilet kehtib üliõpilastele, õpilastele ja pensionäridele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).
Lastele kuni 7 a. (k.a.) sissepääs tasuta
YNWA
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Egert »

Endal juba piletid ostetud :D Aga mis kell täna mäng hakkab ja kuskilt jälgida ka saab?
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Alex »

Egert kirjutas:Endal juba piletid ostetud :D Aga mis kell täna mäng hakkab ja kuskilt jälgida ka saab?
Kell 20.00. Viska pilk basketi kodukale sealt võib välja lugeda, et kusagilt neti avarustest on võimalik ka pilt välja surfata.
YNWA
RK
Kasutaja
Postitusi: 1773
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas RK »

Tänast eesti koondise mängu saavad vaadata sat tv omanikud ukraina spordi ja meelelahutuskanalil " 2+2 " see on vähemalt dreamboxi omanikel vabalt vaadatav, reklaami järgi hakkab ülekanne kell 22.45 kohaliku aja järgi s.t vist sama aeg meiega .
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas marxx762 »

toppige mingit linki ka üles, kasvõi ps kaudu , mina tänan.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Egert »

Netis linke pole, kõik offline.
Vasta