Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
http://www.linnaleht.ee/?page=99&id=2311" onclick="window.open(this.href);return false;
No vene liigas 3 min per game on enamvähem Taltsi tase ..Kris kirjutas:Ja tuleb loota et "mängib tugevas liigas" ei tähenda a'la Vene liigas 3min per game.
-
- Kasutaja
Cramo põhijõud, kes ei ole koondises ...AAAA kirjutas:Millal Kalevi trennid hakkavad? Täna hommikul ei võtnud näiteks üks Kalevi põhijõududest reval park casiinos eriti jalgugi alla:D
Tamm või Skele arvan mina
Pigem škeleEgert kirjutas:Tamm või Skele arvan mina
-
- Kasutaja
Arvestades škele minevikku, siis ilmselt tema jah. Kasiinod ja naps on talle ennegi meeldinud.Soho kirjutas:Pigem škeleEgert kirjutas:Tamm või Skele arvan mina
Arvestades škele minevikku, siis ilmselt tema jah. Kasiinod ja naps on talle ennegi meeldinud.[/quote]
Ja see ka põhjus miks ta Läti koondises pole
Ja see ka põhjus miks ta Läti koondises pole
- --KingLeBron--
- Kasutaja
selleks võib vabalt olla ka Tanel Sokk
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tal pole minu teada selliste probleemide pärast koondisega probleeme olnud--KingLeBron-- kirjutas:selleks võib vabalt olla ka Tanel Sokk
Ei usu ka, et ta peale operatsiooni läbusatama nii hullult hakkaks
-
- Kasutaja
Tema sõnul oli meeskonna varajane komplekteeritus peatreener Aivar Kuusmaa soov.vaim564 kirjutas:http://www.linnaleht.ee/?page=99&id=2311
Minu arust peaks meeskonna õigeks ajaks komplekteerimine olema täiesti normaalne ja iseenesest mõistetav, mitte peatreeneri soov. Huvitav kas muidu oleks oktoobri lõpuks komplekteeritud.
Artiklis räägitakse TÜ/Rockist. Mis asi see on?Kalevpoiss kirjutas:Tema sõnul oli meeskonna varajane komplekteeritus peatreener Aivar Kuusmaa soov.vaim564 kirjutas:http://www.linnaleht.ee/?page=99&id=2311
Minu arust peaks meeskonna õigeks ajaks komplekteerimine olema täiesti normaalne ja iseenesest mõistetav, mitte peatreeneri soov. Huvitav kas muidu oleks oktoobri lõpuks komplekteeritud.
Minu teada neil ju läbirääkimised Saku Õlletehasega veel käivad, nii et täitsa võimalik, et selleks aastaks jääb ka sama nimi. Ja noh, suht enesestmõistetav ju, keda TÜ/Rock'i all silmas peetakse...
-
- Kasutaja
Nüüd juba mitu päeva möödas.. et sooviks teada uudiseid meie viimase leegionäri kohta
KML-EUROCUP-VTB
Austria mängul Tiisler ja Pahv pinnisid Valdmaad seal, et ta midagi ütleks, kuid siis vist ei rääkinud midagi. Nüüd võiks tõesti midagi tulla juba.