No eks sa vaata uuestijyrgen kirjutas:kena video : )
E: Priit Lehismetsa ei pannud ära aint kurat
Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kellest Kussa rääkis minut tagasi, et klubil on võimalik leping lõpetada vajadusel vms? Keegi uuest kolmikust?
Fear the prophet!
FallistKalev4ever kirjutas:Kellest Kussa rääkis minut tagasi, et klubil on võimalik leping lõpetada vajadusel vms? Keegi uuest kolmikust?
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Kuna olin mängu vaatamas, siis paar küsimust: nägin, et Kuusmaa kommis teles, kas ainult vaheajal või siis kogu mängu?
Mida ta Cramo tegemistest rääkis?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Nägin telekast ainult tema poolaja kommenteerimist, ja seda ka mitte algusest.Rix kirjutas:Kuna olin mängu vaatamas, siis paar küsimust: nägin, et Kuusmaa kommis teles, kas ainult vaheajal või siis kogu mängu?
Kõige olulisemad asjad olid et Ulyankolt oodatakse suurt panust eelkõige ründes, Vrbanovilt rohkem musta tööd kaitses ja lauas (ning kui talt ka mingi 10-15 punkti saaks oleks hea). Ning et Falli lepingu saab igal ajal lõpetada st kui mehest asja ei saa, siis saab igal ajal ta minema saata ja uue mehe tuua (just nii ta ütles et uue asemele tuua).
Ütles ka et tõenäoliselt laagri alguseks ainult 2 meest puuduvad....eeldan et ta mõtles Varbanovit ja Falli.
Ning Kuusmaa ootab et selle koosseisuga saadakse VTBs rohkem võite kui eelmine aasta, oli selles suhtes küllaltki kindlas usus.
-
- Kasutaja
Mu sõber ütles, et nägi Falli juba Eestis.Kris kirjutas:Nägin telekast ainult tema poolaja kommenteerimist, ja seda ka mitte algusest.Rix kirjutas:Kuna olin mängu vaatamas, siis paar küsimust: nägin, et Kuusmaa kommis teles, kas ainult vaheajal või siis kogu mängu?
Kõige olulisemad asjad olid et Ulyankolt oodatakse suurt panust eelkõige ründes, Vrbanovilt rohkem musta tööd kaitses ja lauas (ning kui talt ka mingi 10-15 punkti saaks oleks hea). Ning et Falli lepingu saab igal ajal lõpetada st kui mehest asja ei saa, siis saab igal ajal ta minema saata ja uue mehe tuua (just nii ta ütles et uue asemele tuua).
Ütles ka et tõenäoliselt laagri alguseks ainult 2 meest puuduvad....eeldan et ta mõtles Varbanovit ja Falli.
Ning Kuusmaa ootab et selle koosseisuga saadakse VTBs rohkem võite kui eelmine aasta, oli selles suhtes küllaltki kindlas usus.
Loodan et see tõsi on. Mulle jäi Kuusmaa tänasest jutust ka veel mulje et Falli passimured ikka jätkuvad. Ehk (kui veel kohal pole) jõuab siiski laagri alguseks kohale, vähemalt üks tsenter kohal siis, Toome saab harjuda PF kohaga.väike-tamma kirjutas: Mu sõber ütles, et nägi Falli juba Eestis.
Kui Fall kohal siis tekib küsimus keda Kuusmaa nende "2 puuduja" all mõtles.
Eee. Vrbanov ja Valgevenelane ju koondisega eemal?
eestikana kirjutas:Eee. Vrbanov ja Valgevenelane ju koondisega eemal?
Valgevenelasel peaks tänasega koondisemängud ju läbi saama?
Jep Valgevenel mängud läbi, täna oli viimane mäng. Ulyankol panus 23min 10 punkti 5 lauda.
Pakun, et äkki antakse mehele väike puhkus või siis Fall ikkagi peab oma passiasjad või tööload korda ajama.Kris kirjutas:Jep Valgevenel mängud läbi, täna oli viimane mäng. Ulyankol panus 23min 10 punkti 5 lauda.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
[/quote]
Mu sõber ütles, et nägi Falli juba Eestis.[/quote]
Ehk nägi hoopis Elsonit kuskil ja mõtles , et Fall
Mu sõber ütles, et nägi Falli juba Eestis.[/quote]
Ehk nägi hoopis Elsonit kuskil ja mõtles , et Fall
See on jah tõenäolisem variant.
-
- Kasutaja
Mu sõber ütles, et nägi Falli juba Eestis.[/quote]Soho kirjutas:
Ehk nägi hoopis Elsonit kuskil ja mõtles , et Fall [/quote]
Täitsa võimalik jah.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
http://sport.err.ee/korvpall/95def117-4 ... c4b8790b1eRix kirjutas:Kuna olin mängu vaatamas, siis paar küsimust: nägin, et Kuusmaa kommis teles, kas ainult vaheajal või siis kogu mängu?
siit saab vaadata mida ta rääkis
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!