See vaidlus hakkab veits mõttetuks kiskuma, aga enda seisukoha lühidalt kokku võtmiseks: Dunigan sai Kalevis küll kenasti hakkama, aga ei suutnud minu silmis üheski hooaja faasis meeskonna liidriks tõusta. See ei olegi iseenesest mingi probleem, arvestades et vend oli alles 21-aastane, aga noh... ma lihtsalt ei näe, mille poolest ta nii väga eriline on. Rain Veideman on nt kaks aastat noorem ning sai balti liigas täpselt sama kenasti hakkama, aga tema puhul ju ometi ei räägi keegi tõsiselt järgmine hooaeg NBA'sse minekust... ning olgugi et tagamängijaid on turul palju rohkem kui pikki, siis maailma turul on Dunigani-suguseid vendi ikkagi kümneid kui mitte sadu.
1-1 ettevõtmiste kohta ei oska muud öelda, kui et mulle nii väga silma ei jäänud. Kui talle pall kenasti alla sokutati, siis üles hüppamises ja pealt surumises oli ta meister, aga ise korvist paar meetrit kaugemalt peale hakkamist ma tõesti eriti ei mäleta, aga samas pead ei anna kuna vb mälu petab. Aga see pole praegu kõige olulisem.
Ning muideks, ma pole elu sees tartus kauem kui kaks päeva korraga viibinud, nii et ärge mind tartlaseks küll ristige.