Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Täiesti tühi tunne!
no mis kuradi reeglid need sellised on??? üks valestart ja läbi nojah noh. aga ise arvan ,et see Blake on tuleviku lootus, 21 aastane alles ja personal best on 9.89
samas reeglid on kõigile ühesugused.. selle taha ei või küll minu arust pugedaMrKilp kirjutas:no mis kuradi reeglid need sellised on??? üks valestart ja läbi nojah noh. aga ise arvan ,et see Blake on tuleviku lootus, 21 aastane alles ja personal best on 9.89
Bolt oleks vabalt ära võitnud ka siis , kui stardis oleks veits magama jäänud. .. suht arusaamatu kus tal kiiret oli
Samas nii juhtub , kui osaled ainult ühes jooskus samas , kui teised on rohkem teind
Samas nii juhtub , kui osaled ainult ühes jooskus samas , kui teised on rohkem teind
ee. mis sa sellega mõtled ?Soho kirjutas:Bolt oleks vabalt ära võitnud ka siis , kui stardis oleks veits magama jäänud. .. suht arusaamatu kus tal kiiret oli
Bolt pidi ka ikka eeljooksu ja pf-i jooksma.
nu ei tea pole nii jälginud, kuskil uudistes oli , et bolt jms.. teeks aind ühe jooksu vb aeti mingit jama ei teaxrip55 kirjutas:ee. mis sa sellega mõtled ?Soho kirjutas:Bolt oleks vabalt ära võitnud ka siis , kui stardis oleks veits magama jäänud. .. suht arusaamatu kus tal kiiret oli
Bolt pidi ka ikka eeljooksu ja pf-i jooksma.
Selle eest paneb Bolt 200-s maailmarekordi ja järgmine aasta Olümpial jookseb 100m alla 9 sekundi
- Kalev4ever
- Kasutaja
Sai jälle tõestust, kui rumal reegel see nüüd on, et pärast esimest valestarti kohe pizdets. Mul jumala pohh, kui asi pikemaks läheb mõne valestardi pärast... kurat, tahan näha, et ikka PARIM võidaks, mitte mõni teisejärguline vend.
Fear the prophet!
1. Kas Bolt tahtis hullu tulemust minna tegema, ehk siis oli vaja väga head starti
2. Bolt tundis, et ta ei ole võimeline võitma ja see oleks ta egole laksu pannud
3. Boltil olid kuskil rahad sees
2. Bolt tundis, et ta ei ole võimeline võitma ja see oleks ta egole laksu pannud
2. punkti jätaks välja ülejäänud täitsa reaalsed#7 kirjutas:1. Kas Bolt tahtis hullu tulemust minna tegema, ehk siis oli vaja väga head starti
Kuna bolt sörkis eeljooksus 10 sekiga ..siis normaalsel kiirusel oleks vast mingi 9.8 kanti jooksnud
Mina pakun pigem 1. varianti, võitnud oleks ta ma arvan, et suht kindlalt, kui poolfinaali pmst läbi sörkis, siis millest me räägime!#7 kirjutas:1. Kas Bolt tahtis hullu tulemust minna tegema, ehk siis oli vaja väga head starti
Viimane variant on minu silmis täielikult OUT! Tüübil on plekki nagu putru ju.
Praegu allkiri puudub.
Keegi TV6 spordiuudiseid vaatas? Väga positiivse mulje jättis esimene saade, Kruus pani mõned naljad ka juba sisse
-
- Kasutaja
Krt ma mõtlesin, et alles 31. on esimene episood.. Eks nüüd tean homme vaadata vähemalt siis..
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
KIIRESTI ABI PALUN! Kas keegi jagab playstation 2 midagi.Ma kriimustasin endal pleista laserit kogemata kruvikeerajaga.Nüüd ei ole enam diske.Lõpetab lihtsalt lugemise ühel hetkel.Kas keegi oskaks öelda mida saaks teha peale laseri välja vahetamise.Proovisin puhastada ,aga ei ole mingit abi.Palun kiiresti abi