? Kuidas on võimalik sellise pildi põhjal väita, mis mandril see tehtud on? Ma usun et ameerikast ikka mõne liivase väljaku mille ümbrus eriti korras pole leiab...kalevcramo kirjutas:pidi ju USA-s olema, see küll eriti USA moodi ei ole. pigem nagu mingi aafrika agul.
Bamba Fall
Re: Bamba Fall
aga need sõbrad kelega ta seal tsillib on kõik elukohaga dakar, senegal. niiet vaevalt mees usas istub, vaid ongi senegalis nagu ka pilt kahtlusi tekitas!Zog kirjutas:? Kuidas on võimalik sellise pildi põhjal väita, mis mandril see tehtud on? Ma usun et ameerikast ikka mõne liivase väljaku mille ümbrus eriti korras pole leiab...kalevcramo kirjutas:pidi ju USA-s olema, see küll eriti USA moodi ei ole. pigem nagu mingi aafrika agul.
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
Minu arvates suht murettekitav pilt. Ei tea, kas oma korvpallitreeningud viib ka läbi juhuslikes tingimustes oma agulisõpradega?
Kodakondsuses oled ju asjatundja. Seega viktoriiniküsimus: kui oled Senegali kodakondnde ja tahad passi kiiresti uuendada, siis kus riigis sa seda taotled- Usas või Senegalis?Asjaajaja kirjutas:Minu arvates suht murettekitav pilt. Ei tea, kas oma korvpallitreeningud viib ka läbi juhuslikes tingimustes oma agulisõpradega?
P.S Tähtaeg vist tiksub halastamatult ning paistab, et mees siski siia ei jõua.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Hea uudis on, et ta teeb vähemalt koos Xaviga trenni kahjuks vale spordiala...
msi teil viga on ? äkki uploadis mingi ülivana pildi üles..
Ma arvan, et Kalev peab hakkama uut meest otsima.No sihukese suhtumisega see mees küll oma viisaasju korda ei saa.
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Mees pidavat Zalgirisega mänguks kohal olema Laupäeval juba vist isegi.
-
- Kasutaja
Feissbuukistkalevif2nn kirjutas:Eku, kust selline inff?
-
- Kasutaja
Milline see õige tema konto on?
Seda ei tea. Info on facebookis BC Kalev/Cramo kommuunis ühe kommentaari nöol.
Olge no vähe optimistlikumad oma lemmikklubi suhtes. Ma ei mõtle ainult Sind, pool foorumit kisas, et unustage see mees ära jne.-NBA- kirjutas:Ma arvan, et Kalev peab hakkama uut meest otsima.No sihukese suhtumisega see mees küll oma viisaasju korda ei saa.
-
- Kasutaja
Samamoodi võib lugeda Varbanovi teemast kui hull ämber see mees tegelikult ikka on. Ootame ikka esimesed mängud ära ja hakkame siis hädaldama, kui põhjust on. Minu meelest on see hooaeg kulgenud asjad siiski suht positiivselt ja tuntud Tartu meelsed on üsna tagasihoidlikud olnud, kuid ilmselt loodus tühja kohta ei salli ja seepärast on Kalevi pooldajad ise tänitama ja halama hakanud.tonii kirjutas:Olge no vähe optimistlikumad oma lemmikklubi suhtes. Ma ei mõtle ainult Sind, pool foorumit kisas, et unustage see mees ära jne.-NBA- kirjutas:Ma arvan, et Kalev peab hakkama uut meest otsima.No sihukese suhtumisega see mees küll oma viisaasju korda ei saa.