Mulle meeldis see, kuidas Kaunase mehed hingega mängisid. Ausalt teenitud võit. Kuusmaa tegi mingit eriti toredat eksperimenti - guinessi rekord vahetuste tegemisel? No kurat, kahju on publikust, kes kohale tulid. Sellise mänguga, khmm, iga aasta täpselt sama moodi. Raske on olla Kalev/Cramo fänn, raske on! Vähemalt on põnev!
Mõned tähelepanekud: Arbet on täiesti teine mees võrreldes koondise esitustega, Tamm on selgelt teinud sammu tagasi, Sokk seevastu näitab oma tõelist taset ja on suhteliselt hästi alustanud, Skele on hea, aga kipub vahel liiga palju enda peale võtma. Valgevene mees on hingega asja juures, aga tase pole just teab mis hea, vise on ka selline, et nomaitea (iga kord, kui viskab, palun jumalat, et kukuks sisse). Meie "pikad" on nagu öö ja päev, aga kokkuvõttes nagu pühapäev. Fall'ist võib ajaga asja saada, Vrabanov on oma massilt olemas, aga no ei tule neid punkte ja mängu lugemist. Kui mul oleks selline keha, siis ma kasutaks seda kordades paremini ära - sõna otseses mõttes. Kitsing pole veel sellisel tasemel valmis.. Ohjah!
Üks kõrvaline küsimus ka, Vasilauskas on ka sarnaselt Venele jäänud duublisse kükitama? Mäletan, kuidas ta Tartu vastu paar hooaega tagasi superhea mängu tegi ja oli Zalgirises tegija. Nüüd juba teist hooaega Kaunase duublis?