Tartu Rock
Re: Tartu Ülikool
Kas Tartul ongi selline ametlik vorm nagu täna mängivad. Numbreid pole näha. Sponsoreid pole näha. Täitsa rõve.
Ei, need siiski mingisugued ajutised vormid. Kuigi hooaja alguseks oleks võinud juba ametlikud vormid olla
Ma ei tea, kas ma kujutan ainult ette, aga videopildist jääb mulje nagu Kaunase meheksid oleksid sellised suured ja tursked samal ajal kui Tartu poisid on sellised peenemad ja kiitsakamad.
Kaunase mehed ongi suured. Meeskonna keskmine pikkus 2.01.Asjaajaja kirjutas:Ma ei tea, kas ma kujutan ainult ette, aga videopildist jääb mulje nagu Kaunase meheksid oleksid sellised suured ja tursked samal ajal kui Tartu poisid on sellised peenemad ja kiitsakamad.
Cramol on 1.99.Väga palju alla ei jäägi.Egert kirjutas:Kaunase mehed ongi suured. Meeskonna keskmine pikkus 2.01.Asjaajaja kirjutas:Ma ei tea, kas ma kujutan ainult ette, aga videopildist jääb mulje nagu Kaunase meheksid oleksid sellised suured ja tursked samal ajal kui Tartu poisid on sellised peenemad ja kiitsakamad.
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Eile pani Kaunas kõik need visked sisse, mis täna mööda pannakse.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
seda sellepärast , et Kaunas on väsinud lihtsalt ,veab Tartul ,et Cramo kõik vastased ennem ära väsitab , kui nad Rockiga mängivad , sest nii on iga kodumäng
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Ära sellist lamedat juttu küll ajama hakka.--KingLeBron-- kirjutas:seda sellepärast , et Kaunas on väsinud lihtsalt ,veab Tartul ,et Cramo kõik vastased ennem ära väsitab , kui nad Rockiga mängivad , sest nii on iga kodumäng
Kuradi kommentaatorid õppige nimed ära...Küll on Raadik Vallingu, siis Amis.
Üldse väga ebaprofessionaalsed.
+1, ise peavad olema mehed ja mängu ära võtmaAsjaajaja kirjutas:Ära sellist lamedat juttu küll ajama hakka.--KingLeBron-- kirjutas:seda sellepärast , et Kaunas on väsinud lihtsalt ,veab Tartul ,et Cramo kõik vastased ennem ära väsitab , kui nad Rockiga mängivad , sest nii on iga kodumäng
BC KALEV/CRAMO
Ütlevad samamoodi meelega Rock ja Rock nagu Paju.eestikana kirjutas:Kuradi kommentaatorid õppige nimed ära...Küll on Raadik Vallingu, siis Amis.
- kalevcramo
- Kasutaja
kurat, ainus asi millepärast tartule au anda ja neid kadestada on nende netiülekanded. miks meil ei võiks olla korralikke ülekandeid. ülinormaalne on see, et kui telekas ei näita, siis saab tartu mängu väga hea kvaliteediga internetist vaadata, pilt ei haki jne.
isegi need kommentaarid ei häiri, kuna teada et tartu enda mehed, siis ei saagi sealt loota ükskõiksust.
isegi need kommentaarid ei häiri, kuna teada et tartu enda mehed, siis ei saagi sealt loota ükskõiksust.
Peab nõustuma, ülekannete tegemine on ikka väga viis!kalevcramo kirjutas:kurat, ainus asi millepärast tartule au anda ja neid kadestada on nende netiülekanded. miks meil ei võiks olla korralikke ülekandeid. ülinormaalne on see, et kui telekas ei näita, siis saab tartu mängu väga hea kvaliteediga internetist vaadata, pilt ei haki jne.