Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas michaelEP »

YO kirjutas:
suvakas kirjutas:
YO kirjutas:MIDA KURADIT siin jälle toimub?
Kalev on faking 100ndat hooaega jälle välismängijatega TÄIESTI puusse pannud. Varbanov ja Fall on ju täiesti 0 mehed! Uljanko on ok. Tooge suur põkk neeger siia korv ialla kes läheb ***** ees korvi alla ja paneb palli pealt.
Palun mine ja otsi see mees üles. tahaks näha palju raha ta küsib, ja palju oled sa/bc kalev võimeline maksma.
Ära halise. Osby eelmine aasta plekki palju ei tahtnud..... tema suguseid mehi kyll ja kyll. Võtke 30 neegrit korraga testima, iga mees ostab pileti ise, kyll neist keegi ikka asjalik on.
Esiteks ei olnud see Osby väga kõva vend midagi. Kaitses ikka täitsa saamatu - temasuguste koht ongi TTÜ-s särada. Teiseks, mis sa arvad, et Kalevi treenerid ei lapanud suvejooksul kümnete neegermängijate faile läbi? Ju siis ei olnud nende seast sobivat. Või mis paneb sind arvama, et kui mees on mustanahaline ja põkk siis mõistab kohe mängida? Vaata kasvõi seda Famoust, kes Rockis testimisel oli, täitsa saamatu.

Veel, sellise tasemega mehi nagu Kalev värvata püüab, ei saa palgata Tarvase stiilist, et "mees ise lendab oma kuludega siia" - Sellisel viisil ongi võimalik saada endale Richard Andersoni ja Gerald Eakeri masti vendasid!

Eks see bulgaarlane vihastab praegu kõik välja ja ega tal meeskonnas pikka pidu ei ole. Aga ei ole ju mõtet meest enne ära saata kui uut kohal ei ole.
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja
Postitusi: 1271
Liitunud: 14 Veebr 2010, 21:19
Asukoht: Eesti

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Arvan , et see Famous oli ikka Varbanovist kõvem mees ,sai vähemalt palle kätte ja võttis lauda
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Egert »

Fallil ei ole viisat, et VTB välismängudel osaleda saaks. Ei saa aru, kas mees on kriminaalse taustaga, et tal passide ja viisadega nii suured jamad on.
http://ohtuleht.ee/446166" onclick="window.open(this.href);return false;
RK
Kasutaja
Postitusi: 1773
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas RK »

Et siis veel soola cramo fännide hingehaavadele: http://sport.postimees.ee/584596/kalev- ... ud-puusse/" onclick="window.open(this.href);return false; ja http://sport.postimees.ee/584600/peep-p ... aid-kotis/" onclick="window.open(this.href);return false;

Muideks Pahv ise on üks suuremaid lootuste üleskütjaid, siinfoorumlased juba alguses avaldasid kahtlust Varbanovi võimete kohta , siis kui see nimi ültse üles kerkis .
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja
Postitusi: 1582
Liitunud: 28 Aug 2008, 17:44
Asukoht: Eesti

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Patrioot »

Egert kirjutas:Fallil ei ole viisat, et VTB välismängudel osaleda saaks. Ei saa aru, kas mees on kriminaalse taustaga, et tal passide ja viisadega nii suured jamad on.
http://ohtuleht.ee/446166" onclick="window.open(this.href);return false;
See uudis oli küll muidugi päris "meeldiv"...
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
YO
Kasutaja
Postitusi: 408
Liitunud: 23 Jaan 2009, 21:23

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas YO »

"Veel, sellise tasemega mehi nagu Kalev värvata püüab, ei saa palgata Tarvase stiilist, et "mees ise lendab oma kuludega siia" - Sellisel viisil ongi võimalik saada endale Richard Andersoni ja Gerald Eakeri masti vendasid!"






Loll jutt. Andreson on võrreldes falli ja vrbanoviga PUHAS kuld! Odavam on võtta siia 10 neegrit testima, ning nenest 2ga leping sõlmida kui ytube video põhjal mingi madaqaskari liiga mvp-iga leping teha, talle palka maksta, auto + korter anda ning 2 kuu pärast leppetrahvi maksta.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas michaelEP »

Siin ju käinud igasugused Oklahoma Impactid jne testimistel, pole seal ühtegi asjalikku meest olnud. Tippspordis ikka päris nii asjad ei käi, et kutsume karja kohale ja siis sõelume välja. Eeltöö on kahtlemata vajalik, iseasi kui hästi Kalevis seda vallatakse. Tundub, et Video-Visnapuu valdab seda seevastu päris hästi, tuleb tõdeda, et Rock pole vist kunagi leegionäridega puusse pannud
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4486
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

YO kirjutas:"Veel, sellise tasemega mehi nagu Kalev värvata püüab, ei saa palgata Tarvase stiilist, et "mees ise lendab oma kuludega siia" - Sellisel viisil ongi võimalik saada endale Richard Andersoni ja Gerald Eakeri masti vendasid!"

Andreson on võrreldes falli ja vrbanoviga PUHAS kuld! .
Rahune maha ja ära rohkem enam peale võta. Kõigepealt vaata, kellega peavad Vrbanov ja Fall maid jagama ja kelle vastu mängis Anderson (vahelduva eduga). Kui Anderson oleks praegu Cramosse toodud, siis sa räägiksid ilmselt teist juttu. Vrbanov ja Fall pole ehk seda masti mängijad kui oodati-loodeti (ja Falli koha pealt polegi ootused õigustatud, vaid ta võetigi siia arenema).
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3609
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Rix »

Mis on asja juures kõige nõmedam- kevade ilusale hooaja lõpule järgnesid positiivsed uudised: Skelega varajane leping, koondises tegid Dorbek ja Arbet ja (ka Toome kaitses) ilusaid mänge, lisati korraliku tasemega Uljanko (saadi vist ka üsna hea hinnaga, kuna tal lepingut polnud), ülejäänud meestel lepingud pikenesid. Korvi alla toodi paberil kaks täiendavat tsentrit, kellest üks koondisemees ning oma liiga MVP. Pluss on cramo turunduse ja muu korralduslik pool kõvasti paranenud (pluss uuenenud ja väga viisakas kodukas). Treeneritekolmik kah ju eelmisest aastast alles, kes omavahel hästi sobivad ning õige otsus oli lasta Keerlesel minna (Nii PRi, aga ka selles mõttes, et keegi ei oleks tahtnud näha tujukat eks-kaptenit seal pingil).

Ja nüüd... üks kummaliselt oma mänguoskuse kaotanud bulgar ja viisedaga maadlev senegallane. Üks ja pool valeotsust ning kõik on laiali nagu s...t vee peal. Valus laks, ükskõik kust otsast vaadata. Näpuga pole mõtet näidata ega tahakski seda teha, sest tuli ju ometi vältida olukorda, kus korralik keskmängija saabub novembri lõpus.

toome vigastus oli ka muidugi löök, aga see tegelikult lihtsalt võimendas seda Bulgaari värki. Ausalt öeldes, mõtted puuduvad, mida ja kuidas teha.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Asjaajaja
Kasutaja
Postitusi: 1288
Liitunud: 11 Nov 2008, 20:10

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Asjaajaja »

Juba päris ammu sai selgeks see, et Varbanov on lost cause. Kui tema asemele leitaks ühe korraliku või kasvõi keskmise tasemega pikk, siis ei olekski asi nii nutune. Škele on juba näidanud oma taset ning Ulyanko võimetes ma ka eriti ei kahtle. Millegi pärast soovin siiani uskuda, et ka Fall ei ole lootusetu juhtum. Võib-olla on lihtsalt tema pikkus see, mis ei luba mul temast nii kergesti loobuda. Mehe peamine viga ei ole ju mitte see, et ta oleks täielik puukäpp ja äpu (nagu seda on Varbanov), vaid see, et ta ei tee platsil mitte sittagi. Kui keegi utsitaks teda rohkem proovima ning aktiivsemalt lauda haarama ja kätt üles tõstma, siis võib-olla ei olekski nii vilets mees.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Egert »

Asjaajaja kirjutas:Juba päris ammu sai selgeks see, et Varbanov on lost cause. Kui tema asemele leitaks ühe korraliku või kasvõi keskmise tasemega pikk, siis ei olekski asi nii nutune. Škele on juba näidanud oma taset ning Ulyanko võimetes ma ka eriti ei kahtle. Millegi pärast soovin siiani uskuda, et ka Fall ei ole lootusetu juhtum. Võib-olla on lihtsalt tema pikkus see, mis ei luba mul temast nii kergesti loobuda. Mehe peamine viga ei ole ju mitte see, et ta oleks täielik puukäpp ja äpu (nagu seda on Varbanov), vaid see, et ta ei tee platsil mitte sittagi. Kui keegi utsitaks teda rohkem proovima ning aktiivsemalt lauda haarama ja kätt üles tõstma, siis võib-olla ei olekski nii vilets mees.
Tahtmisest Bambal puudust ei ole. Mängus Baltaiga küsis korduvalt endale korvi alla palli, kuid tihti talle lihtsalt ei antud seda.
kalevif2nn
Kasutaja
Postitusi: 558
Liitunud: 23 Sept 2010, 17:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas kalevif2nn »

Minu meelest see ongi Kalevi probleem, et ei suudeta leida üles meeskonna tsentreid, sama lugu oli Duniganiga eelmine hooaeg, see vend oleks rahumeeli 20 silma mängus pannud keskmiselt kui oleks ainult rohkem palli saanud. Kahju, kui ei osata ära kasutada meeskonna tugevaid kohti. Ei ütle, et Bamba mingi imemees seal pukis oleks, kuid tema haaki on ikka väga raske takistada, sest pikkus lihtsalt ei luba.
Samamoodi peaks Arbet olema stabiilsem, saama palli rohkem. Tanel Sokuga olen väga rahul, on alustanud hooaega väga ilusasti.
KML-EUROCUP-VTB
cramo
Kasutaja
Postitusi: 371
Liitunud: 29 Dets 2010, 17:33

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas cramo »

Sokk ja Skele kaks tugitala meil praegu minu arvates.
kalevif2nn
Kasutaja
Postitusi: 558
Liitunud: 23 Sept 2010, 17:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas kalevif2nn »

Usun, et peagi on ka Ulyanko üks põhilülisid ja kui Arbet ka ärkab, siis hakkab nalja saama.
Ega hullemaks enam ei saa minna, ainult paremaks :)
KML-EUROCUP-VTB
YO
Kasutaja
Postitusi: 408
Liitunud: 23 Jaan 2009, 21:23

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas YO »

kalevif2nn kirjutas:Usun, et peagi on ka Ulyanko üks põhilülisid ja kui Arbet ka ärkab, siis hakkab nalja saama.
Ega hullemaks enam ei saa minna, ainult paremaks :)
Nalja hakkab siis saama, kui vrbanob ja fall mängu saavad. Vrbanov ei saa mängust nagu MITTE midagi aru. Zalgirise mängus oli epiosood, kus kalev maa-ala võttis ning Vrbanov juhmilt vastase C-d taga ajas. Tore oli vaadata treenerite reaktsiooni - kuusmaa oli pühaviha täis, varrak nõutu ning myrka naeris.

Fall peaks mingi 30 kg juurde võtma - C ei saa nii peenike olla. Ta on nagu 1 suur pikk lagritsa pulk
Vasta