NBA 2K12
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Re: NBA 2K12
panin selle wupload regulariga tõmbama , aga ta ütleb ,et The file that you're trying to download is larger than 2048Mb. see tähendab seda , et ma pean hakkama neid ükshaaval tõmbama w?
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
nu torrentiga ple mõttet üldse tirida 10 kb/s max ja 3 päeva tirib ..
vahepeal isegi 70kb/s
nu ma lasen paar tundi tirida ehk läheb paremaks ...
raiped ei taha jagada 3 inimest aind 134-st jagab :S
vahepeal isegi 70kb/s
raiped ei taha jagada 3 inimest aind 134-st jagab :S
Viimati muutis Soho, 05 Okt 2011, 15:34, muudetud 3 korda kokku.
Kuidas siis on mõtet? Pole eriline asjatundja, et äkki räägid lähemalt?Soho kirjutas:nu torrentiga ple mõttet üldse tirida 10 kb/s max ja 3 päeva tirib ..
no ma saan reede xboxile juba ametliku mängu ses suhteseestikana kirjutas:Kuidas siis on mõtet? Pole eriline asjatundja, et äkki räägid lähemalt?Soho kirjutas:nu torrentiga ple mõttet üldse tirida 10 kb/s max ja 3 päeva tirib ..
Sealt tirid torrenti ja avad selle utorrenti vms.. dl progega ja tirid .. lol--KingLeBron-- kirjutas:panin selle wupload regulariga tõmbama , aga ta ütleb ,et The file that you're trying to download is larger than 2048Mb. see tähendab seda , et ma pean hakkama neid ükshaaval tõmbama w?
Hmm... ma sain küll eile õhtul paari tunniga kätte. Kräki sain täna sealt samast piraadilahest ja esimesed muljed on küll väga positiivsed.Soho kirjutas:nu torrentiga ple mõttet üldse tirida 10 kb/s max ja 3 päeva tirib ..
vahepeal isegi 70kb/s
Ma jätsin ööseks tõmbama. Praegu saan ilusti mängida.
Ma otsisin torrentz.eu ´st
12 tundi kulus
12 tundi kulus
lasin vana bitcometi maha ja tirisin netist uue nüüd tirib ilusti mingi paari tunniga peaks köes olemajasson2 kirjutas:Ma otsisin torrentz.eu ´st
12 tundi kulus
siit peaks ka veits kiirem tulema : http://thepiratebay.org/torrent/6722585 ... 2-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Sain ka tõmmatud mängu , väga norm tundub
Chelsea fan!
Chelsea fan!
mul hakkas ka nüüd max kiirusel tirima ja saab ka siis varsti kätte
- --KingLeBron--
- Kasutaja
my playeris ei oska su meeskonnakaaslased üldse kaitset mängida , saan suht hästi oma mehega kaitses hakkama ja siis mingi vend tuleb jumala lampi minu juurde ja kätab venna kellel on 85+ kolmesed jumala vabaks , ma ei vajuta seda double teami ja jätavad muidu ka jumala lampi kolmese taha oma mängijaid vabaks ja ei ole lahe mängida , kui vastased saavad 5 rünnakut järjest vabat kolme visata ja kõik tabavad...
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Sai ka siis veits proovitud ..
My playeris ei meeldi mulle see uus välimus .. näeb välja nagu mingi vahakuju ..hullult läigib..
teine asi mis ei meeldi on see nõme jumpshoti tegemine ..jube raske leida seda õiget viske vormi..
Muidu suht keeruline mängida ka arvuti peal xboxiga nii harjunud ja pc puldiga ple 2k10-st saadik mänginud ja nii võõras kõik
Muidu ülejäänud asjad väga head,, algul kui läksin sinna training campi siis pidi suu lahti peaaegu jääma nähes kui hea graafika on
mängin siis max settingutega ja 1920x1080 resol HD-s.
My playeris ei meeldi mulle see uus välimus .. näeb välja nagu mingi vahakuju ..hullult läigib..
teine asi mis ei meeldi on see nõme jumpshoti tegemine ..jube raske leida seda õiget viske vormi..
Muidu suht keeruline mängida ka arvuti peal xboxiga nii harjunud ja pc puldiga ple 2k10-st saadik mänginud ja nii võõras kõik
Muidu ülejäänud asjad väga head,, algul kui läksin sinna training campi siis pidi suu lahti peaaegu jääma nähes kui hea graafika on
mängin siis max settingutega ja 1920x1080 resol HD-s.
Oskab eegi öelda, miks mul online mängus väga halb gaarfika on. Kas asi on neti kiiruses?
Muidu mängus on täitsa okei graafika...
Muidu mängus on täitsa okei graafika...
Sa pead online jaoks graafika seaded korda tegema (ja ka selle automaatse "benchmarkingu" ära jooksutama).
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;