Kossubörs
Re: Kossubörs
Selle kohta oli KKK's kirjas, et mängijatele ei lähe, küll aga treenerile pidi lugema.
-
- Kasutaja
Lähevad nii mängijatel kui ka treeneritel. Vaata kolmanda nädala mängugraafikut KB-s siis näed!!!!Alan kirjutas:Selle kohta oli KKK's kirjas, et mängijatele ei lähe, küll aga treenerile pidi lugema.
Sellest nüüd küll seda järeldada ei saa. Ma lähtuksin pigem sellest, mis KKKs kirjas.sammalhabe kirjutas:Lähevad nii mängijatel kui ka treeneritel. Vaata kolmanda nädala mängugraafikut KB-s siis näed!!!!Alan kirjutas:Selle kohta oli KKK's kirjas, et mängijatele ei lähe, küll aga treenerile pidi lugema.
-
- Kasutaja
Tee siis palun KKK sellest kohast siia copypaste kus see kirjas on????Mihkel111 kirjutas:Sellest nüüd küll seda järeldada ei saa. Ma lähtuksin pigem sellest, mis KKKs kirjas.sammalhabe kirjutas:Lähevad nii mängijatel kui ka treeneritel. Vaata kolmanda nädala mängugraafikut KB-s siis näed!!!!Alan kirjutas:Selle kohta oli KKK's kirjas, et mängijatele ei lähe, küll aga treenerile pidi lugema.
Minumeelest on see KKK seal päris vana......
Palun väga:sammalhabe kirjutas:Tee siis palun KKK sellest kohast siia copypaste kus see kirjas on????Mihkel111 kirjutas:Sellest nüüd küll seda järeldada ei saa. Ma lähtuksin pigem sellest, mis KKKs kirjas.sammalhabe kirjutas:
Lähevad nii mängijatel kui ka treeneritel. Vaata kolmanda nädala mängugraafikut KB-s siis näed!!!!
Minumeelest on see KKK seal päris vana......
K: Kuidas mõjuvad Kalev/Cramo topeltmängud?
V: Topeltmängud ei mõju mängijate arvestuses. Küll aga on võimalik teenida treenerite arvestuses topelt võidupunktid.
-
- Kasutaja
Mihkel111 kirjutas: Palun väga:
V: Topeltmängud ei mõju mängijate arvestuses. Küll aga on võimalik teenida treenerite arvestuses topelt võidupunktid.
Ei tea millist KKK-d sa vaatad ja kust copypastesid ??? Mina ei leidnud sellist küsimust ega ka vastust!!!
Pane siia kolmanda mängunädl mngugraafiku ja siis seleta miks on see niimoodi????!
18.10 Kalev/Cr - TTÜ
18.10 Kalev/Cr - TTÜ
19.10 Tln Kalev - Tartu Ü
20.10 TTÜ - Valga
20.10 Kalev/Cr - Rapla
20.10 Kalev/Cr - Rapla
22.10 Rapla - Tarvas
22.10 Pärnu - TTÜ
http://www.ajakiribasketball.ee/kb/kkk-popup.htmlsammalhabe kirjutas:Mihkel111 kirjutas: Palun väga:
Ei tea millist KKK-d sa vaatad ja kust copypastesid ??? Mina ei leidnud sellist küsimust ega ka vastust!!!
Pane siia kolmanda mängunädl mngugraafiku ja siis seleta miks on see niimoodi????!
18.10 Kalev/Cr - TTÜ
18.10 Kalev/Cr - TTÜ
19.10 Tln Kalev - Tartu Ü
20.10 TTÜ - Valga
20.10 Kalev/Cr - Rapla
20.10 Kalev/Cr - Rapla
22.10 Rapla - Tarvas
22.10 Pärnu - TTÜ
Kui sa siin oma abitusega nalja ei teinud, siis soovitan sul Tiigrihüppe programmiga liituda.
-
- Kasutaja
aadress http://www.ajakiribasketball.ee/kb/kkk-popup.html" onclick="window.open(this.href);return false;
palun tehke screenshot ja näidake mulle noolega see küsimus ja vastus!!!!!!
palun tehke screenshot ja näidake mulle noolega see küsimus ja vastus!!!!!!
Niisama trollid või?
-
- Kasutaja
Anna andeks ei trolli, aga minu KKK ei kuva sellist küsimust ja vastust!!!!!!!!!!! Ja seetõttu ka see küsimus, et miks siis mängud topelt on ajagraafikus ????
Oled loll või mängid lolli?sammalhabe kirjutas:Anna andeks ei trolli, aga minu KKK ei kuva sellist küsimust ja vastust!!!!!!!!!!! Ja seetõttu ka see küsimus, et miks siis mängud topelt on ajagraafikus ????
-
- Kasutaja
tra MA EI MÄNGI LOLLI.......
Palun, siin minu KKK-st tehtud screenshot
Palun, siin minu KKK-st tehtud screenshot
Kas kellelgi esineb veel probleeme sisselogimisel? Koduarvutis ei ole probleeme, aga mujal viskab mind sisselogimisel miski eraldi tühjale leheküljele...
Imelik.
Imelik.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Korra oli tõesti paar päeva tagasi selline moment, kus sisse ei õnnestunud logida, aga see lahenes iseenesest mõne aja pärast.
Praegu on kõik ok.
Praegu on kõik ok.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kuis siis kellegil kulgenud on seni?
Ise unustasin selleks nädalaks ära muuta, nii et ühtlasi on see kolmas nädal, mil punkte kaotan.
Muidu olen hetkel 2108 punktiga 165. kohal.
Ise unustasin selleks nädalaks ära muuta, nii et ühtlasi on see kolmas nädal, mil punkte kaotan.
Muidu olen hetkel 2108 punktiga 165. kohal.
Fear the prophet!