Ei tee nalja. "Saadeti meeskonnast minema, kuna olin liiga kehv" näeb CV'l välja nagu "minu tase (ja ka hinnatase) on palju madalamal, kui eelmisele meeskonnale tundus". Ning mis te arvate, kuidas on see v6imalik, et eelmistel hooaegadel Kalevisse testimisele toodud leegionärid on l6puks saanud lepingu klubidega a'la Tarvas v6i Valga, kui Tarva ja Valga eelarved on Kalevi omast viis-kuus korda väiksemad?Patrioot kirjutas:Ei lähe muidugi. Sellistel meestel ei kuku see palk eriti palju kuhugi.tonii kirjutas:Nalja teed? Üle kahe korra ei lähe palk nüüd küll alla.
Eks ta tuleb VEF-i tagasi. Ega neil ei olegi korraliku pukki.
V6i näiteks Giorgi Tsintsadze, kes poole hooajaga j6udis Kreeka ja Ukraina k6rgliigast Tartu Rock'i? Vaadake, millised mehed BC Donetsk'is mängivad/mänginud on, ning te saate aru, et Tsintsadze hind pidi päris drastiliselt langema selleks, et Tartu teda endale lubada suudaks.
Nüüd k6ik see ei tähenda, m6istagi, et Parahhovski hind ka nii hullusti odavamaks muutub, aga seda ma ei 8elnudki. Minu jutu point oli see, et selliseid asju aeg-ajalt juhtub, ning noh, sellega tuleks arvestada, enne kui teiste juttu jaburaks tembeldada.