Rahu-rahu, tahtsin cramo tähelepanu juhtida pigem sellele, et ühe mängu pealt Valga vastu ei tasu suuri järeldusi teha. Timo on tubli.väike-tamma kirjutas:Ära parem komenteeri kui sa tagamaid ei tea.Rix kirjutas:Ja jah, Valga vastu pani Timo oja ka hullu.cramo kirjutas:Täna T.Kalevi vs Valga mängus on Ross pannud esimese poolajaga juba 19p, 5lp ja 2rs ...päris hea, kauaks sellist venda Eestis vist pole kui samamoodi edasi paneb
Eesti korvpalli meistriliiga 2011/12
Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2011/12
“I know it when I see it” - Potter Stewart
-
- Kasutaja
Ei ma mõtlesin just Brandise panust meeskonnale. Ma võin neid tagamaid väheke valgustada. Nimelt oli tal eelmine nädal väike nö arenguvestlus Reinbokiga kes andis talle vabamad käed väljakul tegutsemiseks. Enne seda tahtis ta ainult kombinne näidata kuna ei julenud ette võtta. Nüüd ta sai teada oma rolli meeskonnas ja seda näitab ka statistika.
Selge, lihtsalt enne ei ole mees eriti muljet mulle isiklikult jätnud, kuidagi puine nagu oli (poolteist mängu olen näinud). Näis, äkki saab siis nüüd end näidata.väike-tamma kirjutas:Ei ma mõtlesin just Brandise panust meeskonnale. Ma võin neid tagamaid väheke valgustada. Nimelt oli tal eelmine nädal väike nö arenguvestlus Reinbokiga kes andis talle vabamad käed väljakul tegutsemiseks. Enne seda tahtis ta ainult kombinne näidata kuna ei julenud ette võtta. Nüüd ta sai teada oma rolli meeskonnas ja seda näitab ka statistika.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
-
- Kasutaja
Täna lahkus meie seast treener, kes pani aluse tänapäevastele kombinatsioonidele Eesti korvpallis. Legendaarne treener Ilmar Kullam. Puhka rahus!!
-
- Kasutaja
väike-tamma kirjutas:Täna lahkus meie seast treener, kes pani aluse tänapäevastele kombinatsioonidele Eesti korvpallis. Legendaarne treener Ilmar Kullam. Puhka rahus!!
väike-tamma kirjutas:Puhka rahus!!
väike-tamma kirjutas: Puhka rahus!!
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
... hingedepäeval, kurb, aga ilus - puhka rahus
Kes veel tema raamatut ("Pikk blond mees palliga") pole lugenud, siis tehku seda.
Tegemist korvpalli fänniga kõige suuremas tähenduses. Peale sõda oli aegu kui tal polnud ei tööd, süüa ega peret, aga tema läks Toomele kossuväljakut kaevama. Ning kes vähegi Tartus korvpalli on vaadanud võis alati teda esireas istumas näha!
Tegemist korvpalli fänniga kõige suuremas tähenduses. Peale sõda oli aegu kui tal polnud ei tööd, süüa ega peret, aga tema läks Toomele kossuväljakut kaevama. Ning kes vähegi Tartus korvpalli on vaadanud võis alati teda esireas istumas näha!
Alex kirjutas:väike-tamma kirjutas:Puhka rahus!!
Puhka rahus!
Sten kirjutas:Puhka rahus!
Puhka rahus!