Oli näha, et see mees ei viitsinud mängida. Mind nii häiris see, et Kuusmaa ei mängitanud Riisi ja Kitsingut üldse. Hooaja alguses ju lubati suurelt, et KML mänge mängitakse vahetusmeestega rohkem.
väike-tamma kirjutas:Oli näha, et see mees ei viitsinud mängida. Mind nii häiris see, et Kuusmaa ei mängitanud Riisi ja Kitsingut üldse. Hooaja alguses ju lubati suurelt, et KML mänge mängitakse vahetusmeestega rohkem.
Niipalju kui mina aru olen saanud, siis jutt käis välismängudest.
väike-tamma kirjutas:Oli näha, et see mees ei viitsinud mängida. Mind nii häiris see, et Kuusmaa ei mängitanud Riisi ja Kitsingut üldse. Hooaja alguses ju lubati suurelt, et KML mänge mängitakse vahetusmeestega rohkem.
Niipalju kui mina aru olen saanud, siis jutt käis välismängudest.
Toome hüüdnimi on ikka Joss nagu olnud, nüüd siis Sulo?
Vaevalt nüüd asi ka päris viitsimatuses oli, pigem pakun, et mees pole veel sellises vormis, et pärast nädalavahetuse reisi olla jälle väljakul pikemalt. Kitsing peab nüüd tõestama.
Rix kirjutas:Toome hüüdnimi on ikka Joss nagu olnud, nüüd siis Sulo?
Vaevalt nüüd asi ka päris viitsimatuses oli, pigem pakun, et mees pole veel sellises vormis, et pärast nädalavahetuse reisi olla jälle väljakul pikemalt. Kitsing peab nüüd tõestama.
Ma ei mõelnud üldse tema mänguajast, vaid sellest mida tema mäng välja näitas. Pm ainult lonkis väljakul ja pani korvi alt ühe ässa.