NBA 2K12

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Sanro
Kasutaja

Re: NBA 2K12

Postitus Postitas Sanro »

Sa võid ju ise selle "patchi" teha.
Ei ole väga raske.

Ma näiteks tegin "dynasty" modes omale ise meeskonna Tallinna kuradid. Pmst logo ja asjad valisin seal pakutust ning mehed võtsin parimad Free Agentitest. Kuna esimene hooaeg kaotasin kõik mängud sain päris hea drafti picki ja praegu kolmas hooaeg (14 mängu hooajal) on juba süna talendikaks meeskond muutunud.

Kujutan ette, et BBL patchi tegemine = meeste tuim creatimine. meeskondade creatimine ning kuidagi logo failid asendada ja voila. Dynasty saad sa ise vahetada kuidas liiga toimib.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
Heat
Kasutaja

Postitus Postitas Heat »

Mina olen nii aru saanud, et teha tõelist patchi mitte ainult endale vaid ka teistele, mis oleks ka täiuslik. Ehk siis sisaldaks õigeid logosi, vorme, kaale, pikkusi, nägusi jne. Ja selle tegemiseks pidi vist olema ma täpselt ei teagi mis programm ning et seda saada pidi raha välja käima selle programmi eest.
Keegi siin kunagi tegi ka NBA 2k10-le BBL-i patchi minu teada.
Kasutaja avatar
Sanro
Kasutaja

Postitus Postitas Sanro »

kaalud ja pikkused määrad ära ju kui "created" mängijat. Logod on lihtsalt mingi art file vaja vahetada. Näo piltide puhul ilmselt tuleb kuskil databases mängijad ära lingata fotodega.
See spetsiaalne programm millest räägid teebki ilmselt seda, lihtsalt automatiseeritult.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

mnjah , tegin uue my playeri sest vana hakkas jumala lampi kinni viskama , ütlesin wizardsile selgelt , et ma ei ole huvitatud seal mängimisest , aga ikkagi draftiti sinna...
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

--KingLeBron-- kirjutas:mnjah , tegin uue my playeri sest vana hakkas jumala lampi kinni viskama , ütlesin wizardsile selgelt , et ma ei ole huvitatud seal mängimisest , aga ikkagi draftiti sinna...
tõmmatud mänguga hakkabki välja viskama mingi aeg.
Kaitsefänn
Kasutaja

Postitus Postitas Kaitsefänn »

Ei ole vahet, kas tõmmatud. Sõbral on originaal ja jookseb kh kokku.
korvpallur89
Kasutaja

Postitus Postitas korvpallur89 »

--KingLeBron-- kirjutas:mnjah , tegin uue my playeri sest vana hakkas jumala lampi kinni viskama , ütlesin wizardsile selgelt , et ma ei ole huvitatud seal mängimisest , aga ikkagi draftiti sinna...
On minulgi korra nii olnud, et Golden statte puhul ütlesin kohe ära, et ei ole huvitatud seal mängimisest, kuid draftis valis mind ikka Golden State.
Kasutaja avatar
eestikana
Kasutaja

Postitus Postitas eestikana »

Keegi oskab aidata?

Kohe mängu peale klõpsates tuleb ette: Pilt

Nagu ma arus saan, siis ei ole lubatud mul enam mängida vms?
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

tegin esimese mängu ära , kaotasime 10-ga vist ja john walli visked olid 3/24...(kolmesed 0/7)
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja

Postitus Postitas toivo »

eestikana kirjutas:Keegi oskab aidata?

Kohe mängu peale klõpsates tuleb ette: Pilt

Nagu ma arus saan, siis ei ole lubatud mul enam mängida vms?

Mul oli sama värk.
Jama selles, et viirusetõrje (mul avg) arvab, et cracki .exe fail on pahavara ja ei lase seda avada (mängu käivitada). Sellest möödapääsemiseks tee kas nba2k12.exe kohta viirusetõrje programmis exception või siis lihtsalt lülita tõrje mängimise ajaks välja.
korvpallur89
Kasutaja

Olen nbas päris hästi startinud. Draftiti Sunsi poolt ja ka 2 mängu peetud ning mõlemad võidetud. Esimeseks vastaseks oli Heat kus teenisin 10min mänguaega ning saldo oli 8p, 2lp ja 2 assist. Teiseks vastaseks oli Lakers..... oli päris põnev mäng ja võitja sai selgeks alles 1min enne mängu lõppu. Saldo 15min, 13p, 5 lp, 1 assist ja 3 steali, Mängin C-na.
Stennu
Kasutaja

Postitus Postitas Stennu »

korvpallur89 kirjutas:Olen nbas päris hästi startinud. Draftiti Sunsi poolt ja ka 2 mängu peetud ning mõlemad võidetud. Esimeseks vastaseks oli Heat kus teenisin 10min mänguaega ning saldo oli 8p, 2lp ja 2 assist. Teiseks vastaseks oli Lakers..... oli päris põnev mäng ja võitja sai selgeks alles 1min enne mängu lõppu. Saldo 15min, 13p, 5 lp, 1 assist ja 3 steali, Mängin C-na.
Mis sa oled athletic v, aga päris hästi oled C-na alustanud ikka. Mis raskusaste on?
korvpallur89
Kasutaja

Stennu kirjutas:
korvpallur89 kirjutas:Olen nbas päris hästi startinud. Draftiti Sunsi poolt ja ka 2 mängu peetud ning mõlemad võidetud. Esimeseks vastaseks oli Heat kus teenisin 10min mänguaega ning saldo oli 8p, 2lp ja 2 assist. Teiseks vastaseks oli Lakers..... oli päris põnev mäng ja võitja sai selgeks alles 1min enne mängu lõppu. Saldo 15min, 13p, 5 lp, 1 assist ja 3 steali, Mängin C-na.
Mis sa oled athletic v, aga päris hästi oled C-na alustanud ikka. Mis raskusaste on?
Olen All-Around ja raskustasemeks on Hall of Fame.
jasson2
Kasutaja

Postitus Postitas jasson2 »

http://www.upload.ee/files/1815802/EestiG4S.ROS.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Asendasin väga suvelised tiimid Eesti Tiimidega ja lisasin mõned Eesti välismängijad teistesse tiimidesse..
Igasugune parandamine ja koostöö on väga oodatud.
Reitingud on ka väga lambist, et tiimid oleks enam vähem konkurentsivõimelised.

Kui keegi teab, kuidas vähemalt tiimi nimigi ära muuta oleks väga lahe.
Kasutaja avatar
eestikana
Kasutaja

Postitus Postitas eestikana »

jasson2 kirjutas:http://www.upload.ee/files/1815802/EestiG4S.ROS.html

Asendasin väga suvelised tiimid Eesti Tiimidega ja lisasin mõned Eesti välismängijad teistesse tiimidesse..
Igasugune parandamine ja koostöö on väga oodatud.
Reitingud on ka väga lambist, et tiimid oleks enam vähem konkurentsivõimelised.
Kui keegi teab, kuidas vähemalt tiimi nimigi ära muuta oleks väga lahe.
Mis selle failiga tegema pean, et kuidas ma ta mängus aktiveerin?
Vasta