NBA 2K12
Re: NBA 2K12
Sa võid ju ise selle "patchi" teha.
Ei ole väga raske.
Ma näiteks tegin "dynasty" modes omale ise meeskonna Tallinna kuradid. Pmst logo ja asjad valisin seal pakutust ning mehed võtsin parimad Free Agentitest. Kuna esimene hooaeg kaotasin kõik mängud sain päris hea drafti picki ja praegu kolmas hooaeg (14 mängu hooajal) on juba süna talendikaks meeskond muutunud.
Kujutan ette, et BBL patchi tegemine = meeste tuim creatimine. meeskondade creatimine ning kuidagi logo failid asendada ja voila. Dynasty saad sa ise vahetada kuidas liiga toimib.
Ei ole väga raske.
Ma näiteks tegin "dynasty" modes omale ise meeskonna Tallinna kuradid. Pmst logo ja asjad valisin seal pakutust ning mehed võtsin parimad Free Agentitest. Kuna esimene hooaeg kaotasin kõik mängud sain päris hea drafti picki ja praegu kolmas hooaeg (14 mängu hooajal) on juba süna talendikaks meeskond muutunud.
Kujutan ette, et BBL patchi tegemine = meeste tuim creatimine. meeskondade creatimine ning kuidagi logo failid asendada ja voila. Dynasty saad sa ise vahetada kuidas liiga toimib.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina olen nii aru saanud, et teha tõelist patchi mitte ainult endale vaid ka teistele, mis oleks ka täiuslik. Ehk siis sisaldaks õigeid logosi, vorme, kaale, pikkusi, nägusi jne. Ja selle tegemiseks pidi vist olema ma täpselt ei teagi mis programm ning et seda saada pidi raha välja käima selle programmi eest.
Keegi siin kunagi tegi ka NBA 2k10-le BBL-i patchi minu teada.
Keegi siin kunagi tegi ka NBA 2k10-le BBL-i patchi minu teada.
kaalud ja pikkused määrad ära ju kui "created" mängijat. Logod on lihtsalt mingi art file vaja vahetada. Näo piltide puhul ilmselt tuleb kuskil databases mängijad ära lingata fotodega.
See spetsiaalne programm millest räägid teebki ilmselt seda, lihtsalt automatiseeritult.
See spetsiaalne programm millest räägid teebki ilmselt seda, lihtsalt automatiseeritult.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
- --KingLeBron--
- Kasutaja
mnjah , tegin uue my playeri sest vana hakkas jumala lampi kinni viskama , ütlesin wizardsile selgelt , et ma ei ole huvitatud seal mängimisest , aga ikkagi draftiti sinna...
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
tõmmatud mänguga hakkabki välja viskama mingi aeg.--KingLeBron-- kirjutas:mnjah , tegin uue my playeri sest vana hakkas jumala lampi kinni viskama , ütlesin wizardsile selgelt , et ma ei ole huvitatud seal mängimisest , aga ikkagi draftiti sinna...
-
- Kasutaja
Ei ole vahet, kas tõmmatud. Sõbral on originaal ja jookseb kh kokku.
-
- Kasutaja
On minulgi korra nii olnud, et Golden statte puhul ütlesin kohe ära, et ei ole huvitatud seal mängimisest, kuid draftis valis mind ikka Golden State.--KingLeBron-- kirjutas:mnjah , tegin uue my playeri sest vana hakkas jumala lampi kinni viskama , ütlesin wizardsile selgelt , et ma ei ole huvitatud seal mängimisest , aga ikkagi draftiti sinna...
Keegi oskab aidata?
Kohe mängu peale klõpsates tuleb ette:
Nagu ma arus saan, siis ei ole lubatud mul enam mängida vms?
- --KingLeBron--
- Kasutaja
tegin esimese mängu ära , kaotasime 10-ga vist ja john walli visked olid 3/24...(kolmesed 0/7)
Miami Heat NBA meistriks!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
eestikana kirjutas:Keegi oskab aidata?
Mul oli sama värk.
Jama selles, et viirusetõrje (mul avg) arvab, et cracki .exe fail on pahavara ja ei lase seda avada (mängu käivitada). Sellest möödapääsemiseks tee kas nba2k12.exe kohta viirusetõrje programmis exception või siis lihtsalt lülita tõrje mängimise ajaks välja.
-
- Kasutaja
Olen nbas päris hästi startinud. Draftiti Sunsi poolt ja ka 2 mängu peetud ning mõlemad võidetud. Esimeseks vastaseks oli Heat kus teenisin 10min mänguaega ning saldo oli 8p, 2lp ja 2 assist. Teiseks vastaseks oli Lakers..... oli päris põnev mäng ja võitja sai selgeks alles 1min enne mängu lõppu. Saldo 15min, 13p, 5 lp, 1 assist ja 3 steali, Mängin C-na.
Mis sa oled athletic v, aga päris hästi oled C-na alustanud ikka. Mis raskusaste on?korvpallur89 kirjutas:Olen nbas päris hästi startinud. Draftiti Sunsi poolt ja ka 2 mängu peetud ning mõlemad võidetud. Esimeseks vastaseks oli Heat kus teenisin 10min mänguaega ning saldo oli 8p, 2lp ja 2 assist. Teiseks vastaseks oli Lakers..... oli päris põnev mäng ja võitja sai selgeks alles 1min enne mängu lõppu. Saldo 15min, 13p, 5 lp, 1 assist ja 3 steali, Mängin C-na.
-
- Kasutaja
Olen All-Around ja raskustasemeks on Hall of Fame.Stennu kirjutas:Mis sa oled athletic v, aga päris hästi oled C-na alustanud ikka. Mis raskusaste on?korvpallur89 kirjutas:Olen nbas päris hästi startinud. Draftiti Sunsi poolt ja ka 2 mängu peetud ning mõlemad võidetud. Esimeseks vastaseks oli Heat kus teenisin 10min mänguaega ning saldo oli 8p, 2lp ja 2 assist. Teiseks vastaseks oli Lakers..... oli päris põnev mäng ja võitja sai selgeks alles 1min enne mängu lõppu. Saldo 15min, 13p, 5 lp, 1 assist ja 3 steali, Mängin C-na.
http://www.upload.ee/files/1815802/EestiG4S.ROS.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Asendasin väga suvelised tiimid Eesti Tiimidega ja lisasin mõned Eesti välismängijad teistesse tiimidesse..
Igasugune parandamine ja koostöö on väga oodatud.
Reitingud on ka väga lambist, et tiimid oleks enam vähem konkurentsivõimelised.
Kui keegi teab, kuidas vähemalt tiimi nimigi ära muuta oleks väga lahe.
Asendasin väga suvelised tiimid Eesti Tiimidega ja lisasin mõned Eesti välismängijad teistesse tiimidesse..
Mis selle failiga tegema pean, et kuidas ma ta mängus aktiveerin?jasson2 kirjutas:http://www.upload.ee/files/1815802/EestiG4S.ROS.html