Ma tahaks näha, kuidas see vend NBA's hakkama saab.... Paaris Tartu eest peetud mängus jättis ta küll suht nõrga mulje, ning see on ju hoopis teine maailm taseme poolest, kus ta nüüd mängima hakkab...
Iga meeskonna nimekirjas on mehi, kes hooaja mängivad ikka kaasa D-liigas. Vaevalt see Famous kunagi NBA-s platsile saab. Kevin Lyde oli ju ka Utah Jazzi nimekirjas, aga kordagi väljakule ei saanud, vaid pelas D-liigat.
Mille eest Leppik tehnilise sai, oskab keegi öelda? Evartilt 20 minutiga 20 punkti, see on küll märkimisväärne. Sellele võiks nüüd järgneda igas mängus kindlad minutid mu meelest, las tõestab.
MarttiH kirjutas:Mille eest Leppik tehnilise sai, oskab keegi öelda? Evartilt 20 minutiga 20 punkti, see on küll märkimisväärne. Sellele võiks nüüd järgneda igas mängus kindlad minutid mu meelest, las tõestab.
Ole päris rahulik, sellele ei järgne mitte midagi. Istub samamoodi pingiotsal edasi. Usun, et minutid vähenevad juba homses Valga mängus.
Kardan ise sama. Eestis on noormängijatel "noormängija tag" küljes veel mitmeid-mitmeid aastaid. Isegi sellest ei piisa, kui 20 minutiga 20 punkti paned. Ikkagi on treeneri jaoks kuidagi veider Eichfussi asemel näiteks Evart mängu panna.