Euroleague
Re: Euroleague
Valus mäng Unics ja procomi vahel poolaeg kohe lõppemas, aga procomil ainult 11 silma.
Haha, kogu Prokomi meeskonna efektiivsuskoefitsent on poolajaks miinus 11, kui umbes samamoodi edasi läheb, siis võiksidki miinusesse jääda lõpuks, seda ikka annaks teistel tulevikus üle teha007 kirjutas:Valus mäng Unics ja procomi vahel poolaeg kohe lõppemas, aga procomil ainult 11 silma.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Saadi ikka 40 silma täis, aga loodan, et mingi rekordi vast ikka tegid Prokomlased.
43 oli vist siiani kõige vähem, nüüd peaks see 41 Prokomi nimele jääma
Saaks keegi visata lingi zalgirise mängule? Oleksin väga tänulik. Leidsin.
vot sellist zalgirist ma olen terve see hooaeg oodanud
Tundub, et siiski tahetakse edasipääseda. Ei teakas Romanovi ihunõid on õiged vahetused paika saanud?
http://www.sportlemon.tv/v-2/14/32/v-343341.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tundub,et lawsoni äraminekuga on asi paranenud.Loodame siis imet... Zalgiris pääseb edasi
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cDFbLQIFjI" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaat, et üks parim Euroleague Top 10, mis ma näinud olen.
Vaat, et üks parim Euroleague Top 10, mis ma näinud olen.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Zalgiris teeb vist tõesti taassündi...
Pigem hakkavad koosseisule vastavalt lõpuks mängima.eqy2k kirjutas:Zalgiris teeb vist tõesti taassündi...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Selleks on ka viimane aeg
Ja saigi Zalgiris edasi
Keegi Partizani mängu lingiga saab aidata? Ei taha seda Hisp. siseasja vaadata
Kuradi kuradi kurat. Milano omavaheliste mängude põhjal (+2p) edasi Top16 hulka.
Kuradi kuradi kurat. Milano omavaheliste mängude põhjal (+2p) edasi Top16 hulka.