Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Mängijate nimekirjas pole Jonas Valanciunast.
Kas mees üldse hakkab see hooaeg NBAs mängima ?
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Mul ka küsimus, et Jan Vesely? Juba reedel sai tema muidu oma esimese NBA pealtpaneku kirja.Egert kirjutas:Soho kirjutas: huh? wizards täna küll ei mängi
Viimati muutis raido41, 18 Dets 2011, 21:21, muudetud 1 kord kokku.
Rytas ei lubanud NBA-sse minna nii kaua kuni kehtiv leping ehk kaks hooaeg vist veel Euroopas.-NBA- kirjutas:Mängijate nimekirjas pole Jonas Valanciunast.
Ma olen ainuke, kellele tundub, et Portlandi alahinnatakse? Räägitakse igalpool kui ühest suvaliselt Lääne playoffi kohatäitjast.
Minu silmis oli Portland juba eelmisel hooajal tugev. Sel hooajal veel tugevam, seega lääne finaali jõuda on kindlasti jõukohane ülesanne!raido41 kirjutas:Ma olen ainuke, kellele tundub, et Portlandi alahinnatakse? Räägitakse igalpool kui ühest suvaliselt Lääne playoffi kohatäitjast.
Brandon Roy ikka mängib see hooaeg ?scorpion kirjutas:Minu silmis oli Portland juba eelmisel hooajal tugev. Sel hooajal veel tugevam, seega lääne finaali jõuda on kindlasti jõukohane ülesanne!raido41 kirjutas:Ma olen ainuke, kellele tundub, et Portlandi alahinnatakse? Räägitakse igalpool kui ühest suvaliselt Lääne playoffi kohatäitjast.
kahju, kahjuraido41 kirjutas:Rytas ei lubanud NBA-sse minna nii kaua kuni kehtiv leping ehk kaks hooaeg vist veel Euroopas.-NBA- kirjutas:Mängijate nimekirjas pole Jonas Valanciunast.
-
- Kasutaja
Ei mängi. Lõpetas karjääri tänu põlve vigastustele ära.-NBA- kirjutas:Brandon Roy ikka mängib see hooaeg ?scorpion kirjutas:Minu silmis oli Portland juba eelmisel hooajal tugev. Sel hooajal veel tugevam, seega lääne finaali jõuda on kindlasti jõukohane ülesanne!raido41 kirjutas:Ma olen ainuke, kellele tundub, et Portlandi alahinnatakse? Räägitakse igalpool kui ühest suvaliselt Lääne playoffi kohatäitjast.
Toronto kaotas siis kontrollmängus vaid punktiga Bostonile. Minu jaoks päris suur üllatus, kuigi... Boston mängis lõpus vaid vahetusmeestega, nii et pole väga suur ime, et lõpp nii pingeliseks läks. Kahjuks ei näinud Toronto viimast rünnakut (stream hakkas hakkima), oleks reaalne võimalus olnud igatahes veel võidukorv visata, aga juba kolmapäeval mängivad nad igatahes taas omavahel...
- --KingLeBron--
- Kasutaja
millal miami ja magicu mäng hakkab?
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
ups panin jah veits puusseEgert kirjutas:huh? wizards täna küll ei mängiSoho kirjutas:täna siis vesely debüüt .. ei tea kuidas hakkama saab, kas sama moodi nagu treeningmängus kohe pealt laduma
Kohe hakkab.--KingLeBron-- kirjutas:millal miami ja magicu mäng hakkab?
Egert, kas sul korraliku linkki on?
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
http://www.firstrowsports.tv/watch/9870 ... magic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Baron Davis ka nüüd Knicks'is, kahjuks saab umbes 10 nädala pärast platsile.