NBA 2K12
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Re: NBA 2K12
oskab keegi aidata : tõmbasin sealt 2k sharest traded ja uued rookied ja jama on selline , et kõikidel rookiedel on tumepruunid käed , isegi valgetel , oskab keegi aidata , et kuidas need normaalseks saab?:D olen mitu tükki tõmmand seal , kõikidel sama jama :/
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Tõmba siis 2k ametlik roster 1 ringi rookied kõik olemas teisest ei tea ple uurind--KingLeBron-- kirjutas:oskab keegi aidata : tõmbasin sealt 2k sharest traded ja uued rookied ja jama on selline , et kõikidel rookiedel on tumepruunid käed , isegi valgetel , oskab keegi aidata , et kuidas need normaalseks saab?:D olen mitu tükki tõmmand seal , kõikidel sama jama :/
- --KingLeBron--
- Kasutaja
mu tiim wizards tegi täieliku supertrade : tradisime ära andrey blatche ja järmise aasta 1 drafti valiku , saime vastu iman shumpeti ning järgmise aasta 2 drafti valik , blatche viskas seni mingi 21 punkti keskmiselt , shumpet ei mahu isegi 12 mängija sekka...
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Patchitud mänguga mängid?--KingLeBron-- kirjutas:mu tiim wizards tegi täieliku supertrade : tradisime ära andrey blatche ja järmise aasta 1 drafti valiku , saime vastu iman shumpeti ning järgmise aasta 2 drafti valik , blatche viskas seni mingi 21 punkti keskmiselt , shumpet ei mahu isegi 12 mängija sekka...
- --KingLeBron--
- Kasutaja
kust seda patchi tõmmata saab?
Chelsea fan!
Chelsea fan!
ei oska öelda mul xkast ja seal laseb automaatselt peale :d aga pcl vist ple tehtud veel--KingLeBron-- kirjutas:kust seda patchi tõmmata saab?
Oskab keegi aidata: Kas on võimalik tõmmata NBA 2K11'le (PS2) selle aasta rookied peale ?
Võitle, Kalev, Võitle !!!
- kalevcramo
- Kasutaja
mul oleks selline küsimus, et kas keegi teab kas on mingi lehekülg või programm olemas kust saaks mängijate ratinguid ja neid skille täpseid, et ise kasvõi teha rookied tähtsamad ja uued mängijad?
tean, et nba 06 jaoks oli mul üks programm mis arvutas mängija ratingud kui statistika sisestasin. olen otsinud nba 2k-dele samasuguseid variante, aaga pole leidnud (tean et nt pro evolution socceril on lehekülg, kust saab meeste ratinguid nt ja)
tean, et nba 06 jaoks oli mul üks programm mis arvutas mängija ratingud kui statistika sisestasin. olen otsinud nba 2k-dele samasuguseid variante, aaga pole leidnud (tean et nt pro evolution socceril on lehekülg, kust saab meeste ratinguid nt ja)
W. Johnson paneb hullu mul my players
nüüd ma hawksi mängija sai traditud koos K.Loviga ;D horfordi ja 13 draft picki vastu :p
nüüd ma hawksi mängija sai traditud koos K.Loviga ;D horfordi ja 13 draft picki vastu :p
Mängin xboxiga, aga mul ei lae miskipärast neid reaalaja rostereid üldse. Siiamaani on kõige algsemad rosterid mängus. Settingutes living roster on küll "on" peal. Oskab keegi aidata?
kusagil menüüs on koht "Reset rosters". Proovi seda
-
- Kasutaja
krt tahaks võrku minna aga koguaeg kui proovin minna ütle "there was a problem with connection".
Mul oli ka vahepeal see probleem. Aga eile pelasin mitu tundi rahulikult onlines.korvpallur89 kirjutas:krt tahaks võrku minna aga koguaeg kui proovin minna ütle "there was a problem with connection".
Kristo kirjutas:kusagil menüüs on koht "Reset rosters". Proovi seda
Aitäh, see töötaski!
-
- Kasutaja
Krt tõmbasin selle aastased rookid aga jama selles, et valgetel on käed pruunid