Jalgpall
Re: Jalgpall
Kahjuks tõesti jäävad kõigile silma suurepärasest mängust mingi mõttetu dive.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Nojah, kui poiss pole ammu sukeldumist harjutanud, siis polegi midagi paremat loota
Ilus lõpp pandi aastale. Bellamy'lt duubel ja vahetusest sekkunud Steven G skoorimisega aga põhiprobleemid püsivad ikka õhus. Liigatippudega mängitakse hästi aga alumise otsa satsidega ... noh, anna jõudu.
kena lõpetus aastale igaljuhul, captain Fantastic ka tagasi. YNWAAlex kirjutas:Ilus lõpp pandi aastale. Bellamy'lt duubel ja vahetusest sekkunud Steven G skoorimisega aga põhiprobleemid püsivad ikka õhus. Liigatippudega mängitakse hästi aga alumise otsa satsidega ... noh, anna jõudu.
wou. Manu on saamas koduväljakul tabeli viimaselt kotte taha. Ok, Berba pani ühe tagasi (1-2) ja 35 minti veel minna.
la la, jalgpall on imeline. Happy b-day SAF.
la la, jalgpall on imeline. Happy b-day SAF.
Hullu pole, ManCity kaotas ka Sunderlandile.
Päris huvitav voor oli Inglismaal ikka.
-
- Kasutaja
Egert, kahjuks ebaausal teel . Väravalööja ilmselgelt suluseisus. Aga nagu ka kommentaator ka ütles, et ka kohtunikud on INimesed!.
Enda mätta otsast vaatades mulle meeldis see voor. Ainult Arsenal suutis võidu võtta ja Spurs sai ka viigi kätte aga ülejäänud põlesid heleda leegiga.
Liverpool ka ikkagist võitis.Alex kirjutas:Enda mätta otsast vaatades mulle meeldis see voor. Ainult Arsenal suutis võidu võtta ja Spurs sai ka viigi kätte aga ülejäänud põlesid heleda leegiga.
Mnjah, oleks pidanud end õigemini väljendama. Oma mätta all ma mõtlesin Liverpooli.Karl kirjutas:Liverpool ka ikkagist võitis.Alex kirjutas:Enda mätta otsast vaatades mulle meeldis see voor. Ainult Arsenal suutis võidu võtta ja Spurs sai ka viigi kätte aga ülejäänud põlesid heleda leegiga.
Mulle meeldib su mätasAlex kirjutas:Mnjah, oleks pidanud end õigemini väljendama. Oma mätta all ma mõtlesin Liverpooli.Karl kirjutas:Liverpool ka ikkagist võitis.Alex kirjutas:Enda mätta otsast vaatades mulle meeldis see voor. Ainult Arsenal suutis võidu võtta ja Spurs sai ka viigi kätte aga ülejäänud põlesid heleda leegiga.
Õiget teemat ajateKarl kirjutas:Mulle meeldib su mätasAlex kirjutas:Mnjah, oleks pidanud end õigemini väljendama. Oma mätta all ma mõtlesin Liverpooli.Karl kirjutas:
Liverpool ka ikkagist võitis.
Tõsine tõehetk tuleb 3 jan, kui tuleb Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan seltskonnaga võõrsil kokku minna.
duubeldan eelmisi postitusi : ) YNWA