Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Pacers võiks kotti panna võidu täna, aga vaevalt, James on piisavalt hea, et üksigi mäng ära teha..
Ehk näeme täna siis hooaja esimest 40 punkti mängu.
LeBronilt ootad 40 punkti mängu? Ei usu eriti. Aga võib-olla teeb ära kah. Kui ta mõne kolmese ka kotti paneks, võib tulla küll.
ALLSTAR vote'imine ka hakkas muide.
West - Lawson, Paul, Durant, Alridge, DeAndre Jordan
East - Wade, Rose, Anthony, James, Howard
West ei saanud kõige teravam, aga east'i vastu ei saa nad niikuinii
West - Lawson, Paul, Durant, Alridge, DeAndre Jordan
East - Wade, Rose, Anthony, James, Howard
West ei saanud kõige teravam, aga east'i vastu ei saa nad niikuinii
East: Deng, James, Wade, Rose, Howard
West: Durant, Griffin, Westbrook, Rubio, Jordan
Loota ju võib
West: Durant, Griffin, Westbrook, Rubio, Jordan
Loota ju võib
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Deng? U kiddin', right?
East: Rose, Wade, James, Anthony, Howard (kui on veel mõnes Ida klubis sel ajal).
West: Paul, Kobe, Durant, Griffin, Jordan
East: Rose, Wade, James, Anthony, Howard (kui on veel mõnes Ida klubis sel ajal).
West: Paul, Kobe, Durant, Griffin, Jordan
Viimati muutis Egert, 05 Jaan 2012, 00:29, muudetud 1 kord kokku.
East: Rose, Johnson(Äkki saab, lol), James, Anthony, Howard
West: Paul, Westbrook, Durant, Nowitski, Griffin
West: Paul, Westbrook, Durant, Nowitski, Griffin
West:Westbrook,Paul,Griffin,Bynum,Durant
East:Rose,Wade,James,STAT,Howard
Meeldivad mõlemad
East:Rose,Wade,James,STAT,Howard
Meeldivad mõlemad
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
- kalevcramo
- Kasutaja
ei tahaks küll viriseda, aga kas sel on mõtet, kui kõik foorumikasutajad siia oma valikuid postitama hakkavad? see ei muuda väga midagi ning näiteks ei ole väga huvipakkuv mida teised foorumiomad valisid. just sayin'......
Ikka natuke on, kuna ma vaatan, et enamus jätavad siin Kobe välja, aga tegelikkus on see, et Kobe saab iga aasta kõige rohkem hääli.kalevcramo kirjutas:ei tahaks küll viriseda, aga kas sel on mõtet, kui kõik foorumikasutajad siia oma valikuid postitama hakkavad? see ei muuda väga midagi ning näiteks ei ole väga huvipakkuv mida teised foorumiomad valisid. just sayin'......
- --KingLeBron--
- Kasutaja
East: Howard,Wade,Rondo,Bosh,James
West: Bynum,Nash,Kobe,Durant,Griffin
West: Bynum,Nash,Kobe,Durant,Griffin
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
- kalevcramo
- Kasutaja
eks kobe-ga on see, et kõik arvavad et ta niikuinii saab sinna ning usas on tal kindlasti oma seltskond olemas kes tema poolt hääletab niietjamh, ega ma arvan et ka kui kõik eesti spordihuvilised hääletaks, ei muudaks see mitte midagi aaga see ei tähenda, et hääletamata peaks jätma, ma veel isiklikult nt ootan hääletusega, et hooaeg veel natukene kestaks.Egert kirjutas:Ikka natuke on, kuna ma vaatan, et enamus jätavad siin Kobe välja, aga tegelikkus on see, et Kobe saab iga aasta kõige rohkem hääli.kalevcramo kirjutas:ei tahaks küll viriseda, aga kas sel on mõtet, kui kõik foorumikasutajad siia oma valikuid postitama hakkavad? see ei muuda väga midagi ning näiteks ei ole väga huvipakkuv mida teised foorumiomad valisid. just sayin'......
huvitav saab olema see, kuhu lähevad hiinlaste hääled nüüd, kui yao enam ei mängi
Yi Jianliankalevcramo kirjutas:eks kobe-ga on see, et kõik arvavad et ta niikuinii saab sinna ning usas on tal kindlasti oma seltskond olemas kes tema poolt hääletab niietjamh, ega ma arvan et ka kui kõik eesti spordihuvilised hääletaks, ei muudaks see mitte midagi aaga see ei tähenda, et hääletamata peaks jätma, ma veel isiklikult nt ootan hääletusega, et hooaeg veel natukene kestaks.Egert kirjutas:Ikka natuke on, kuna ma vaatan, et enamus jätavad siin Kobe välja, aga tegelikkus on see, et Kobe saab iga aasta kõige rohkem hääli.kalevcramo kirjutas:ei tahaks küll viriseda, aga kas sel on mõtet, kui kõik foorumikasutajad siia oma valikuid postitama hakkavad? see ei muuda väga midagi ning näiteks ei ole väga huvipakkuv mida teised foorumiomad valisid. just sayin'......
huvitav saab olema see, kuhu lähevad hiinlaste hääled nüüd, kui yao enam ei mängi
- kalevcramo
- Kasutaja
Ei mängi hetkel NBAs!!! Free Agent on !!!!
Ei, liitus Mavsiga eelmine nädal.kalevcramo kirjutas:Ei mängi hetkel NBAs!!! Free Agent on !!!!
http://sport.err.ee/korvpall/0e0fffd3-f ... b63c1a8f67" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis Egert, 05 Jaan 2012, 00:20, muudetud 1 kord kokku.