Videod

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Re: Videod

Postitus Postitas TDK »

Ajupesu valdkonda kuuluv video tõesti, samas see ei muuda neid olukordi, piiluda vahepeal kas kohtunik ikka nägi, priceless! Olen ise Reali paadunud fänn alates 2002. aastat, tean et Barcelona mängib hetkel maailma ilusaimat jalgpalli, aga saan alati nende mängu vaadates mõnusalt naerda ning naeran kõva häälega siis kui gloryhunterid Ronaldot kiruvad :)
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3609
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Videod

Postitus Postitas Rix »

TDK kirjutas:Ajupesu valdkonda kuuluv video tõesti, samas see ei muuda neid olukordi, piiluda vahepeal kas kohtunik ikka nägi, priceless! Olen ise Reali paadunud fänn alates 2002. aastat, tean et Barcelona mängib hetkel maailma ilusaimat jalgpalli, aga saan alati nende mängu vaadates mõnusalt naerda ning naeran kõva häälega siis kui gloryhunterid Ronaldot kiruvad :)
Igas tänapäeva tippmeeskonnas on oma Bus. Ja noh, Reali toetajana al. 2002. a ja rääkida gloryhunteritest? Silmakirjalikkus.
Mina kuulun barca toetajate meeskonda alates 1992. a
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Re: Videod

Postitus Postitas TDK »

Miks silmakirjalikkus? võib-olla olen saanud siit NBA teema alt seda sõna igapäev lugedes selle tähendusest valesti aru, kuid enamus Barcelona poolehoidjaid, keda mina tunnen, on nende poolt, sest nemad on hetkel lihtsalt kõige paremad ja nad ei olnud nende poolt veel mingi 5-7 aastat tagasi. Kui ütled, et oled nende poolehoidja 1992. aastast siis ilmselt on meie vanusevahe ka piisavalt suur, kuid nagu ma juba eelnevalt olen samal teemal oma seisukohti kaitsnud, siis olen senini seda meelt, et lemmikud peavad välja kujunema mingite emotsioonide baasil. Jalgpall, kui spordialadest minu jaoks kolmandal kohal olev mäng, pakub minu jaoks ikka natukene vähem teemasid, millest rääkida, kuid miskipärast panen just jalgpalli juures tähele, kuidas inimesed lähevad lihtsalt massiga kaasa ja neid väga ei huvitagi, miks nad mingile teatud meeskonnale kaasa elavad. 2002. aastal väikse poisina saadud emotsioon Reali poolt oli lihtsalt unustamatult hea ning niimoodi kujunes välja näiteks minu lemmik.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3609
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Videod

Postitus Postitas Rix »

TDK kirjutas:Miks silmakirjalikkus? võib-olla olen saanud siit NBA teema alt seda sõna igapäev lugedes selle tähendusest valesti aru, kuid enamus Barcelona poolehoidjaid, keda mina tunnen, on nende poolt, sest nemad on hetkel lihtsalt kõige paremad ja nad ei olnud nende poolt veel mingi 5-7 aastat tagasi. Kui ütled, et oled nende poolehoidja 1992. aastast siis ilmselt on meie vanusevahe ka piisavalt suur, kuid nagu ma juba eelnevalt olen samal teemal oma seisukohti kaitsnud, siis olen senini seda meelt, et lemmikud peavad välja kujunema mingite emotsioonide baasil. Jalgpall, kui spordialadest minu jaoks kolmandal kohal olev mäng, pakub minu jaoks ikka natukene vähem teemasid, millest rääkida, kuid miskipärast panen just jalgpalli juures tähele, kuidas inimesed lähevad lihtsalt massiga kaasa ja neid väga ei huvitagi, miks nad mingile teatud meeskonnale kaasa elavad. 2002. aastal väikse poisina saadud emotsioon Reali poolt oli lihtsalt unustamatult hea ning niimoodi kujunes välja näiteks minu lemmik.
Kas mitte Real 2002. ei onud omakorda tipus? Maailma parim meeskond? Ja hetkel sama ka Barcaga- pooled need" gloorihunterid" on ju noored poisid tüdrukud, kes lähevad igasugu moega/parimaga kaasa ja paljud neist kujunevad arvatavasti aastatega päris korralikeks poolehoidjateks. Paljud pisut vanemad jalgpallihuvilised naudivad hetkel barcalikku mängustiili, mis ei tähenda, et neid võiks nimetada üldse selle klubi fänniks- ja neid ei saa süüdistada kohe kindalsti süüdistada gloorihunterluses. Ma naudin nt ka CSKA mängustiili Euroliigas, klubi ja selle kantavat ideoloogiat aga juba N Liidu aegadest vihkan. Lihtsalt see stiil on nauditav vaadata.

Selles mõttes pole ma sellest gloorihunterluse jutust kunagi aru saanud- kui keegi pakub vaatemängu, siis seda vaadatakse (ja muidugi vihatakse ka). See gloorihunterlus on lihtsalt paugu pärast paugutatav klišee- eriti imelik ongi seda kuulda Manu jne tippklubide pooldajate poolt.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Relektro
Kasutaja
Postitusi: 213
Liitunud: 23 Dets 2010, 02:25

Re: Videod

Postitus Postitas Relektro »

RIX - Olen vaadanud ManU mänge kuskil 20 aastat juba, alguse sai see kõik Soome TV2st, kui nad iga laupäev Premier League mänge näitasid. Aga Barca pole kunagi mingit sümaaptiat pakkunud, ju siis alati meeldind selline meeste mäng, mida viljeletakse seal Premieris. Seega on ka oodatud mitte sallimine Barbie nukkude vastu keda kukutab 3 m/s tuule iil, mida tekitab vastas mängija hingeõhk kuklas. See et nad oskavad hästi sööta ja palli veeretada on küll vaatamis väärsus, aga ülejäänud Oscari Gala ootuses näitemängud on lausa vihale ajavad. Tuleta meelde Ajaxit 90 keskel või Bayernit ja meenuta kuidas siis palli keerutati ja mänge võideti. Oskaks Barca ka nii mängida, siis oleks ma võib olla isegi praegast vait.
Seega minu arust mõttetu meeskond see Barca, nad on jalgpallile pigem häbiplekk ja meeskond kelle mänge ei tasu isegi vaadata.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3609
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Videod

Postitus Postitas Rix »

Relektro kirjutas:RIX - Olen vaadanud ManU mänge kuskil 20 aastat juba, alguse sai see kõik Soome TV2st, kui nad iga laupäev Premier League mänge näitasid. Aga Barca pole kunagi mingit sümaaptiat pakkunud, ju siis alati meeldind selline meeste mäng, mida viljeletakse seal Premieris. Seega on ka oodatud mitte sallimine Barbie nukkude vastu keda kukutab 3 m/s tuule iil, mida tekitab vastas mängija hingeõhk kuklas. See et nad oskavad hästi sööta ja palli veeretada on küll vaatamis väärsus, aga ülejäänud Oscari Gala ootuses näitemängud on lausa vihale ajavad. Tuleta meelde Ajaxit 90 keskel või Bayernit ja meenuta kuidas siis palli keerutati ja mänge võideti. Oskaks Barca ka nii mängida, siis oleks ma võib olla isegi praegast vait.
Seega minu arust mõttetu meeskond see Barca, nad on jalgpallile pigem häbiplekk ja meeskond kelle mänge ei tasu isegi vaadata.
Manus oli see kuulus Ronaldo, hetkel Nani ja seltskond, kes hingeõhu peale kukkusid/kukuvad. hr Hernele pole kukkumine tuule peale päris võõras, Rooney daivis kurikuulsas Arsenali mängus, kui murti invincible meeskond FA cupis, kohtunikke ahistatakse peale vilet nagu Hispaanias kombeks jne jne. Eriti muidugi tore on retoorika- ma neid barbiesid ei vaata, aga kommenteerin, et nad kukuvad, vaatan juutuubi videosid ja paari väljavõtet internetist. La Ligat ei jälgita, enamjaolt tehakse järeldused el clasico ühe (kus eelnevas CdR mängus oli Mou saatnud lihuniku Pepe ja Marcelo mehi sisuliselt vigastama) mängu järel CLis või võetakse ette Busquetsi teater Interi vastu. Busi ja Alvese teatraalsust kleebitakse kogu meeskonnale külge. Oled kõva Manu fänn, siis tuleta meelde kahte viimast CLi finaali, kus need meeskonad mängisid, saad neid Viasatist uuesti üle vaadata. Palju sukeldumist oli? Vabandust, aga see barbie jutt kõlab pisut kibedate viinamarjade moodi, sest viimastes CLi mängudes on väga puhtalt see kuulus briti jalka (mida tegelikult Manu ammu ei esinda, sest mängitakse ammu lühikese sööduga ja maast) üle.
Ahjaa, veel üks asi. Arvata, et 90 keskel Ajax ja Bayern mängisid rägbit või olid eeskujulikud mehed, on lihtsalt halb mälu. Effenberg, Davids anyone?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Relektro
Kasutaja
Postitusi: 213
Liitunud: 23 Dets 2010, 02:25

Re: Videod

Postitus Postitas Relektro »

Kas sa ei saa aru, et mulle ei meeldi see meeskond mitte üks raas ja mul on õigus oma arvamusele, olenemata sinu klaviatuurilt saabuvast jahust. Kas ma olen siin maininud mõnd CL mängu või El Clasicot? Minu arust on see meeskond mõttetu- see tähendab mängijaid koos treeneriga. Kui sa võtad need samad mängijad ka rahvus koondise mängudes, on nad kinomehhaanikud. Ma vihkan seda nii nimetatud kino, mida kahjuks on nende poolt päris palju nähtud. Samuti, kas ma olen mainind, et Ronaldo on puhas poiss??? Või, et ManU on sama mis 10 aastat tagas??? Ma üritasin sulle öelda, et siis kui ManU, Ajax ja Bayern 90 keskel mängisid, siis polnud neid pidevaid kinomehhanikute kursuseid aga olid mängud mida vaadata. Ma ei jälgi viimased 5 aastat CL ainult selle pärast, et kino ja kohtunike nägemispuuded on rikkunud selle vaatemängu. Seega ära võta südamesse vaid ......- kergem välja sülitada ja lepi sellega, et kõik ei taha sinu lemmik meeskonna mängu vaadata.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3609
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Videod

Postitus Postitas Rix »

Relektro kirjutas:Kas sa ei saa aru, et mulle ei meeldi see meeskond mitte üks raas ja mul on õigus oma arvamusele, olenemata sinu klaviatuurilt saabuvast jahust. Kas ma olen siin maininud mõnd CL mängu või El Clasicot? Minu arust on see meeskond mõttetu- see tähendab mängijaid koos treeneriga. Kui sa võtad need samad mängijad ka rahvus koondise mängudes, on nad kinomehhaanikud. Ma vihkan seda nii nimetatud kino, mida kahjuks on nende poolt päris palju nähtud. Samuti, kas ma olen mainind, et Ronaldo on puhas poiss??? Või, et ManU on sama mis 10 aastat tagas??? Ma üritasin sulle öelda, et siis kui ManU, Ajax ja Bayern 90 keskel mängisid, siis polnud neid pidevaid kinomehhanikute kursuseid aga olid mängud mida vaadata. Ma ei jälgi viimased 5 aastat CL ainult selle pärast, et kino ja kohtunike nägemispuuded on rikkunud selle vaatemängu. Seega ära võta südamesse vaid ......- kergem välja sülitada ja lepi sellega, et kõik ei taha sinu lemmik meeskonna mängu vaadata.
Epic rant.
Lihtsalt teadmiseks, arvamusel ja argumenteeritud arvamusel, jahul jne on vahe, kuid ma ei kahtle, et igal ühel (ka mul) on õigust seda avaldada.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Videod

Postitus Postitas Egert »

Mind absoluutselt ei huvita, kaua keegi on Barca fänn olnud, aga praegune meeskond on paras Hollywood. Eriti tuleb see välja tähtsates mängudes, kus enne väravate löömist on vaja teesklusega mõni punane vastasele teenida.
Relektro
Kasutaja
Postitusi: 213
Liitunud: 23 Dets 2010, 02:25

Re: Videod

Postitus Postitas Relektro »

Rix kirjutas:
Relektro kirjutas:Kas sa ei saa aru, et mulle ei meeldi see meeskond mitte üks raas ja mul on õigus oma arvamusele, olenemata sinu klaviatuurilt saabuvast jahust. Kas ma olen siin maininud mõnd CL mängu või El Clasicot? Minu arust on see meeskond mõttetu- see tähendab mängijaid koos treeneriga. Kui sa võtad need samad mängijad ka rahvus koondise mängudes, on nad kinomehhaanikud. Ma vihkan seda nii nimetatud kino, mida kahjuks on nende poolt päris palju nähtud. Samuti, kas ma olen mainind, et Ronaldo on puhas poiss??? Või, et ManU on sama mis 10 aastat tagas??? Ma üritasin sulle öelda, et siis kui ManU, Ajax ja Bayern 90 keskel mängisid, siis polnud neid pidevaid kinomehhanikute kursuseid aga olid mängud mida vaadata. Ma ei jälgi viimased 5 aastat CL ainult selle pärast, et kino ja kohtunike nägemispuuded on rikkunud selle vaatemängu. Seega ära võta südamesse vaid ......- kergem välja sülitada ja lepi sellega, et kõik ei taha sinu lemmik meeskonna mängu vaadata.
Epic rant.
Lihtsalt teadmiseks, arvamusel ja argumenteeritud arvamusel, jahul jne on vahe, kuid ma ei kahtle, et igal ühel (ka mul) on õigust seda avaldada.
Avaldada kindlasti, aga panna paika KES kelle poolehoidja ja KES kellest midagi arvab mitte, seega pea teisi kelleks tahad aga anda käske pole sinu asi. UP YOURS
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja
Postitusi: 1541
Liitunud: 29 Dets 2009, 16:56

Re: Videod

Postitus Postitas nub4you »

Igas meeskonnas on divereid, sa ütled seda lihtsalt selle pärast, et ükski Premmi meeskond ei saa hetkel ei Barcale ega Realile vastu. Lihtsalt jäävad alla. Ise olen 6 aastat Chelsea fänn olnud, aga ka Barca on päris sümpaatne minujaoks. Nani on ka päris tihti pikali maas, niipalju kui manu mänge olen viimasel ajal näinud.
Pilt

Pilt
Juku
Kasutaja
Postitusi: 179
Liitunud: 07 Veebr 2011, 19:32

Re: Videod

Postitus Postitas Juku »

Egert kirjutas:Mind absoluutselt ei huvita, kaua keegi on Barca fänn olnud, aga praegune meeskond on paras Hollywood. Eriti tuleb see välja tähtsates mängudes, kus enne väravate löömist on vaja teesklusega mõni punane vastasele teenida.

Suht samal arvamusel, välja jätaks ainult mõned üksikud mängijad, näiteks Messi - see mees lihtsalt on parim jalgpallur.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Videod

Postitus Postitas Egert »

nub4you kirjutas:Igas meeskonnas on divereid, sa ütled seda lihtsalt selle pärast, et ükski Premmi meeskond ei saa hetkel ei Barcale ega Realile vastu. Lihtsalt jäävad alla. Ise olen 6 aastat Chelsea fänn olnud, aga ka Barca on päris sümpaatne minujaoks. Nani on ka päris tihti pikali maas, niipalju kui manu mänge olen viimasel ajal näinud.
Kuule lõpeta palun ära. Sa ei ole ilmselgelt ManU mänge vaadanud, Nani ei ole enam ammu selline nagu kunagi oli. Või arvad, et viimases mängus see punane kaart Kompanyle oli tegelikult Nani dive?
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja
Postitusi: 1541
Liitunud: 29 Dets 2009, 16:56

Re: Videod

Postitus Postitas nub4you »

Ei, ta ei divinud seal, seda olukorda nägin ma küll, aga punast polnud see küll väärt. Aga Nani diveb ikka ikka vahest. Mitte küll niipalju, aga vahest juhtub jah.
Pilt

Pilt
väike-tamma
Kasutaja
Postitusi: 563
Liitunud: 07 Jaan 2009, 21:34
Asukoht: Vääna

Re: Videod

Postitus Postitas väike-tamma »

nub4you kirjutas:Ei, ta ei divinud seal, seda olukorda nägin ma küll, aga punast polnud see küll väärt. Aga Nani diveb ikka ikka vahest. Mitte küll niipalju, aga vahest juhtub jah.
Vahest daivimine ja juhul kui sa tõesti ole dpalli kaotamas on normaalne. Aga see mida teeb Barca on JUBE. Samas ega ka Ronaldo on tihtipeale samasugune. Aga see on lihtsalt jube kuidas terve Barca tiim (peale Messi) ainult kukub ja nutab ühes koos. Ja millegi pärast iga Barca mäng millele mina olen peale sattunud, ja kus on Barcale suht võrdne vastane, kukutakse ikka jube palju. Kahju lausa kohtunikest kes ka selle kõige õnge läheb. Barca on ka minu jaoks kõige ebasümpaatsem tiim. Te Barca fännid ei näe jah neid sukeldumisi kuna te olete ju Barca FÄNNID. Sama näiteks ei näe ka Rocki fännid viga kui kellegile Rocki mängijatest vilistatakse viga.
Suletud