Balti Liiga 2011/2012
Re: Balti Liiga 2011/2012
2 min on raske paremat stati teha aga ei ole jah vist mõtet meest 2 min pärast meeskonnas hoida.
muidugi kui keegi vigastada saab siis pole jälle kedagi pingilt võtta.
muidugi kui keegi vigastada saab siis pole jälle kedagi pingilt võtta.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Kui Varbanov mängus on siis on selline tunne nagu mängiks 4 mehega.... eelmine mäng 3 minutiga 3 palliakotust , 2 viga , täna 2 poole minutiga 2 pallikaotust ja 1 viga
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Miks on tema kasutegur on peaaegu olematu, sellest ma olen siin juba rääkinud ja ei viitsi kordama hakata. . Statsid tõin ma välja lihtsalt seetõttu, et see probleem ei ole siin ühes mängijas, vaid terves eesliinis. Ma ei näe, et ka geniaalne mõttekäik, et saadame kõik välismaalased koju ja toome Toome asemele, eriti töötaks.Egert kirjutas:Sa teed Varbanovi kohta järeldusi tänase statistika järgi? Oled sa seda pudinäppu mängimas näinud? Temal ongi paras 2 minutit platsil käia.vaim564 kirjutas:Varbanov 02.39 min, 0/0=0p, 0lp, 1v, 2pk, eff -3--KingLeBron-- kirjutas:Ulyanko ja Varps koju , Kitsingule mänguaga ja väike must taha tuua! meie staarmängujuht annab 28 minutiga tervelt 0 resutatiivset söötu ning Tamm 15-ga 1-e , raske on võitu nii....
Toome 08.25 min, 4/0=0p, 1lp, 1v, 2pk, eff -5
Uljanko 17.53 min, 6/0=0p, 3lp, 3rs, 2vl, eff -2
Tamm 15.50 min, 2/1=3p, 0lp, 1rs, 0vl, 3pk, eff -4
Sokk 28.10 min, 8/2=3p, 1lp, 0rs,1vl, 1pk, eff -3
Ilmselgelt jäid nõrgaks positsioonid 1 ja 4, tegelikult eesliin tervikuna. Varbanovi kaela saab kaotust neist aga kõige vähem kirjutada, sest 2,5 minutiga eriti mängu käiku ei mõjuta ja probleem on tegelikult laiem. Asendame ta Kitsinguga, kas läheb paremaks? Ei lähe. Tema statsid oleksid kuskil siinsamas reas, kui ta mängida oleks saanud. Pigem tuleks leida võti, kuidas olemasolev koosseis mängima panna ja kivid lendavad siin rohkem treeneri kapsaaeda, meesond tuli kolmandal veerandil mängu, kuid andis edu kiiresti käest. Võib-olla oleks tulnud Fallile ja Arbetile hoopis õigel ajal puhkust anda.
Kuusmaa rääkis sitast vilest jälle, aga no tundub, et päris selle taha ei saa ka pugeda...samas miks küll ei võiks kasvõi 1-2 kohtunikku naaberriikidest olla, aru ma ei saa, nii kallis see ju ka poe.
Isegi kohtunikud välja jättes, siis mängu, kus Toome, Uljanko, Tamm ja Sokk viskavad nelja peale kuus punkti, ei võideta Leedus ealeski.Mr. Aff kirjutas:Kuusmaa rääkis sitast vilest jälle, aga no tundub, et päris selle taha ei saa ka pugeda...samas miks küll ei võiks kasvõi 1-2 kohtunikku naaberriikidest olla, aru ma ei saa, nii kallis see ju ka poe.
B Liiga hooaeg p****s.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Vaatasin mängu teist poolaega videost natukene, jube üks-ühele lahmimine käis ja lauda üldse ei mindud. Kuusmaa seisis väljaku ääres käed taskus ja elu on lill.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Kuusmaa võiks vile kritiseerimise asemel ameti maha panna...
Chelsea fan!
Chelsea fan!
praegusel hetkel kuusmaa ära saatmine küll mingi lahendus ei ole.Tundub,et kas kalev on muutunud koduväljaku meeskonnaks,või siis meestel ei ole isu võõrsil mängida.
kas kuskilt näitab mängu?
Bambal on 13 minutiga 5 kulpi
- Kalev4ever
- Kasutaja
Just tahtsingi kirjutada, et sedasi teeb Bamba uue kulpide rekordi või vähemalt kordab Kenyetta Johnsoni seitsetEgert kirjutas:Bambal on 13 minutiga 5 kulpi
Fear the prophet!
Järgmine hooaeg tahaks küll mingit vahetust seal treenerite pingil. No maei saa aru, kuidas ei võta Kuusmaa ennem time-outi kui vahe on juba viigis ning mis ta tahab seda Falli esimesel poolajal juba vigadega välja saada vä.
BC KALEV/CRAMO
Kas hr.Kuusmaa on soe peast??? Fallil 4 viga täis ja ikka laseb mängida
Gumenjuki vastu võiks bulgaarlane küll mängida ... aga noh, siit tuleb jälle välja peatreeneri nõrkus.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Kui viiendat ei tee siis uus rekord tuleb ka
Chelsea fan!
Chelsea fan!